Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Gränna

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Gränna

Önskar du en billig hotell i den mysiga och trevliga lilla staden Gränna, där du kan uppleva lokala sevärdheter? Beställ då ett uppehåll på ett av våra många hotell! Våra hotelluppehåll är nämligen garanti för en god kör själv semester i Småland.

Packa bilen och åk på en kör själv semester till Gränna där vi har flera trevliga hotell att erbjuda. Gränna som är känt för sin polkagris bjuder på historia och vacker natur kring Vättern och Visingsö, och är en ideal plats att besöka för en familjesemester eller under en bilsemester i eller genom Småland.

Här kan vi erbjuda er billigt hotell och prisvärda hotellpaket med antingen frukost eller halvpension inkluderat.

Passa på att uppleva fantastiska Gränna och dess goda smaker där polkagrisens historia går helt tillbaka till 1859. Det var just det året som stadens första polkabutik öppnade i staden, av Amalia Eriksson.

Här kan resenärer och semesterfirare besöka Polkagriskokeriet, där de fortfarande tillverkar polkagodis på det sättet som Amalia Eriksson gjorde. Kokeriet och butiken erbjuder gratis rundvisningar, fyra gånger om dagen under sommaren, från ca vecka 24 till vecka 32. I övrigt är butiken öppen de större delarna av året.

Utöver sin kännedom och tillverkning av polkagris bjuder staden även på charmiga kullerstensdator som är fyllda av mysiga caféer och butiker.

En annan sak att inte gå miste om är den vackra omgivande naturen. Med närhet till Vättern kan ni enkelt ta färjan ut till trevliga Visingsö. Ön är ett omtyckt och populärt besöksmål som fortfarande har fast bosatt befolkning. Tack vare sin vackra natur och sina ruiner från öns gamla fästning lockar ön till sig besökare, framförallt under sommarhalvåret.

För er som reser med barn finns här flera familjevänliga hotell och flera badplatser, varav ni finner det bästa badområdet vid Gränna hamn. För er som önskar en aktiv semester upplevs den omgivande natur mycket väl till fots eller på två hjul. Så passa på att ta er ut på vandring eller en cykeltur med ert resesällskap, för en härlig utflykt i den friska luften.

Var i sig ni bokar ett hotell som en bas för en semester i Småland eller endast för genomresa, så är Gränna med omnejd väl värt ett besök. Och hos Risskov Bilsemester finner ni ett urval av av hotell och lägenheter i och kring Gränna. Flera av boendealternativen erbjuder parkeringsmöjligheter och trådlöst internet på plats.

Boka ett billigt hotellpaket, med eller utan inkluderad mat, packa bagaget och bilen och kör iväg på en härlig bilsemester, minisemester, weekendtur eller familjesemester och upplev polkagrisens hemstad!