Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Vetlanda

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Vetlanda

Packa bilen och åk iväg på en härlig kör själv semester till Småland! Boka förmånligt boende och hotellpaket inklusive mat hos Risskov Bilsemester i eller nära Vetlanda. Kring denna lilla staden, med ca 26,000 invånare, erbjuds aktiviteter för alla åldrar och passar därav väl för en aktiv bilsemester.

Cyklar finns att hyra på flera platser centralt i staden och det finns specifika cykelleder att tag er ut på. Två av dessa är Grumlan runt på ca 25 km och Gruvrundan på 35 km. Gruvrundan tar er dessutom förbi Kleve gruva som erbjuder nedfirning med rep i gruvan för modiga och även guldvaskning och skattjakt.

Tag med ressällskapet på utflykt och vandra i skogen, cykla bada eller paddla kanot. Under en cykeltur kan ni även besöka flera av lanthandlarna och gårdsbutikerna som finns omkring Vetlanda, samt tag en välbehövd paus på något av de tillhörande caféerna. I staden finner ni också trevliga tyg- och konsthantverksbutiker.

För er som är golfintresserade finner ni Vetlanda Golfklubb med en 18-hålsbana. Ni kan även prova på en rund. Det finns också flera minigolfbanor i staden och på Korsberga Äventyrsgolf kan ni prova en modifierad form ab golf på konstgräs.

Det finns dessutom massor av andra roliga upplevelser för hela familjen i området kring Vetlanda. Kör ut till Astrid Lindgrens Värld eller besök Glasriket, som är två av Smålands största och mest välkända utflyktsmål. Som ni hör är området mycket barnvänligt och idealt för familjesemestrar. Passa även på att köra på utflykt till Skullaryd Älgpark, som erbjuder safariturer under somrarna, eller tag er ut till Stora Mosse nationalpark med ett rikt djur och fågelliv.

Endast ca 5 mil bort finner ni den gamla handelsstaden Jönköping med ett brett urval av butiker, museum, caféer och uteserveringar. För er som önskar en dagsutflykt med stadspuls rekommenderas starkt en tur hit under er bilsemester.

Beställ er bilsemester med hotellpaket hos Risskov Bilsemester och tag er ut på upptäcktsfärd i de småländska skogarna. Njut av en härlig minisemester, weekend eller familjesemester!