Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Trelleborg

Rabattkoden är nu aktiv

Hotell Trelleborg

Packa bilen och åk iväg på en härlig kör själv semester till Skåne och bo billigt i Trelleborg. Risskov Bilsemester erbjuder flera förmånliga hotellpaket, ofta med inkluderad mat. I Trelleborg kan ni boka centralt hotell och njuta av en trevlig weekend eller minisemester tillsammans med er familj, vänner eller partner.

Trelleborg är en mysig liten stad, med flera mysiga restauranger och caféer, samt goda möjligheter till shopping med såväl köpcentrum som butiker ut med gatorna. Här kan Risskov Bilsemester erbjuda prisvärt hotellpaket med direkt anslutning till gågatan i Trelleborg. Närheten till Malmö ger er också möjligheten att åka på dagsutflykt och uppleva stadslivet och för er som är extra shoppingsugan rekommenderas ett besök på Emporia shoppingcentrum.

Trelleborg har ca 30,000 invånare och fick sitt namn efter vikingaborgen ”Trelleborgen”. Stadens medeltida stadsplan går fortfarande att urskilja och de äldsta delarna finner ni kring Gamla torget. Trelleborg är i övrigt känd för sin färjetrafik mellan Sverige och Polen, som påbörjades i slutet av 1800-talet, vilket gjorde att staden förvandlades till en viktig hamnstad.

För er som är historier-intresserade kan ett besök på sjöfartsmuseet rekommenderas, där ni kan lära er mer om sjöfartens betydelse för Trelleborg. Ni bör heller inte gå miste om att besöka Trelleborgen, som uppfördes av Harald Blåtand, kungen av Danmark och Skåne, i år 980.

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad men inte sydligaste punkt. Denna hittar ni däremot i Smygehuk som ligger ca 14 km från Trelleborg. Tag med ressällskapet och kör på utflykt till detta populära besöksmål. I hamnen finner ni bland annat en glasskiosk, café, fiskrökeri och båtbyggeri.

Skåne har mycket att erbjuda för er som önskar en familjesemester, sommarsemester eller minisemester under såväl sommaren som vintern, samt våren och hösten. Med korta avstånd mellan såväl städer som nationalparker finns här något för er alla att uppleva.

Passa på att ta er ut på en trevlig vandring eller cyklingstur under semestern och upplev de natursköna omgivningarna. Njut av sol och bad vid någon av de många fina sandstränderna. Eller strosa runt gatorna och shoppa i butiker.

För er som reser med barn finns det många barnvänliga sevärdheter och aktiviteter i södra Skåne. Och för er som är golfintresserade finner ni flera golfbanor i närområdet, passande för en aktiv bilsemester.

Passa på att beställa ert boende för er semester hos Risskov Bilsemester, vars erbjudanden och hotellpaket finns att boka på hemsidan. Kör iväg på en minisemester eller weekend, koppla bort vardagen och njut av en avkopplande vistelse eller aktiv semester i Trelleborg.