Bila i Sverige - upplev wellness och natur

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Hovs Hallar

God mat i restaurangen med havsutsikt och massor av utflyktsmål i vackra Skåne

 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Bastu
 • Gym

Om hotellet

Hotell Hovs Hallar ligger i Bjärehalvön Naturreservat endast 10 minuters promenad från havet. Området, med sin speciella natur, hae blivit beskrivet som magiskt, nästan som från en annan värld.

Hotellet erbjuder 

Hotellets restaurang välkomnar dig i ljusa omgivningar och fantastisk utsikt. Här serveras regionens olika delikatesser med grönsaker från egna odlingar. Menyn varierar beroende på säsong. Hotellet håller på svenska mattraditioner och använder när så är möjligt råvaror från trakten. Parkering på hotellet är gratis.

Hotellet har dessutom bastu, wellness samt fitness avdelning, där ni kan passa på att koppla av under er vistelse. 

Rummen 

Alla rum har badrum, telefon, TV, gratis internet, kaffe- och tekokare, kylskåp, hårtork, strykjärn och en privat uteplats.

Läs mer här

Vänligen observera att

Under vintersäsongen stänger receptionen kl 18. Anländer ni efter kl 18 måste ni kontakta hotellet i god tid före.

Barn i föräldrars säng är gratis med frukostbuffé. Övriga måltider betalas på hotellet. Barnmeny finns.

OBS! Havsutsikt kostar 300 SEK/rum per natt. Detta är oavsett period.

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning
Bokningskommentar

Värt att se

 • Båstad GC Golfklubb (9.0 km)

  Båstad Golfklubb består av 2 banor, en ny och en äldre varav den äldsta är den näst äldsta 18-hålsbanan i Sverige. Skåne erbjuder massor av golfmöjligheter för alla nivåer från nybörjare till scratchspelare.

  Båstad GC Golfklubb
  Den fantastiska parkbanan i Båstad är älskad av golfspelare.
 • Båstad (12.5 km)

  Båstad är en exklusiv badort, mest känd för sina tennisveckor då världens bästa tennisspelare kommer till Båstad för att delta i den fjärde äldsta Grand Prix turneringen, Swedish Open i Båstad. Även när tennisturneringen inte pågår, finns det massor att göra i staden. Båstad är även känt som en konststad och det finns många olika gallerier och butiker att besöka.

  Båstad
  Båstad är en badort, som hyser tennisturneringen Swedish Open varje sommar
 • Kungsbygget Adventurepark (37.5 km)

  Om ni önskar hissnande action under semestern är Kungsbygget Adventurepark perfekt. Prova Zippline, där ni svävar i en hängsele med karabin över trädtopparna. Eller prova kälken där ni susar fram 935 meter genom den vackra naturen. Till slut kan ni prova Bungy Rocket, som är en typ av bungyjump med kraftigt gummiband, som låter er hoppa upp till 25 m i luften och utföra akrobatik!

  Kungsbygget Adventurepark
 • Ängelholm Hembygdspark (29.9 km)

  Det kan vara väl värt att åka till Ängelholm Hembygdspark. Här finns olika museum som tex Skolmuseét och Tekniska Museét som har öppet under sommarmånaderna. Det finns även en stor lekplats och områden med djur i parken, såsom papegojor, hjortar, grisar, getter och hästar. En perfekt plats för hela famijen som har öppet året runt.

  Ängelholm Hembygdspark
 • Helsingborg (61.1 km)

  Även om Helsingborg till storleken är en relativt liten stad, så har den mycket att erbjuda med mysig atmosfär och härliga omgivningar! Ta en promenad längs strandpromenaden i Norra Hamnen, en upplevelse för alla som tycker om att äta gott och shoppa, samtidigt som ni får en vacker utsikt över Öresund. I Helsingborg finns omkring 500 butiker varav de flesta finns på Kullagatan, Bruksgatan, Drottninggatan, Järnvägsgatan och Storgatan i centrum. Väla Centrum är det största inomhusköpcentrat i Sydsverige och ligger ungefär sex kilometer från centrala Helsingborg. Besök även vakttornet Kärnan som har vakat över Helsingborg i över 700 år och är stadens landmärke. Från Kärnan är det en fantastisk utsikt över Öresund och Helsingør, som ligger fyra kilometer bort på andra sidan sundet. De branta trätrapporna är en utmaning, men belöningen kommer när ni nått toppen. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Öresund med omgivande städer. Du kan t.o.m. se Turning Torso i Malmö på en klar dag! Under hela året kan du gå upp för terrasstrapporna utomhus. Barnen blir överlyckliga vid ett besök på Busfabriken 5 km utanför staden. En biljett varar 3 timmar och under denna tid kan barnen utnyttja 6 000 kvm lekyta med t.ex. hängbroar, jättebollar eller bara mys och pyssel. En billig minisemester eller weekend här ligger precis om hörnet med Risskov Bilsemester!

  Helsingborg
  Helsingborg sett från vattnet och borgen Kärnan i centrala Helsingborg
 • Danska Fall (62.7 km)

  Namnet "Danska Fall" kommer från slaget vid Fyllebro den 17 augusti 1676 mellan danskar och svenskar då Karl XI regerade. Legenden berättar om en hängbro vid som skars ner av svenskarna medan danskarna befann sig på bron. För övrigt är det ett mycket vackert naturreservat, som sträcker sig söderut längs Söderåsen!

  Danska Fall
 • Grottorna i Kullabergs naturreservat (71.8 km)

  Boka hotellpaket nära Ängelholm eller Helsingborg och njut av en härlig bilsemester i södra Sverige. Naturreservatet på Kullen är ett av Skånes ca 150 naturreservat. Här kan ni besöka de spännande grottorna. När vädret tillåter hålls här guidade turer och i grottorna har det funnits bevis på tidiga bosättningar från stenåldern. För att få en inblick i Kullens geologi kan ni besöka Naturum Kullaberg som är inressant för alla åldrar. Här kan ni lära er mer om områdets geografi, flora, fauna och kulturhistoria.

  Grottorna i Kullabergs naturreservat
  Under en semester i Sydsverige kan ni bland annat utforska Kullaberg Naturreservat.
 • Kullens Fyr (71.8 km)

  Högt uppe på en klippa i naturreservatet ligger Kullens Fyrtorn, som blev 450 år 2011. Fyren har byggts om flera gånger och den nuvarande fyren är designad av Magnus Dahlander och byggdes i slutet av 1800-talet. År 1937 fick fyren elektricitet och här ges guidade turer. Kullens högsta punkt är Håkulle och är 187,5 m ö h och härifrån har ni slående utsikt över land och hav.

  Kullens Fyr
Mer info

Karta

Hotell Hovs Hallar
Hovshallavägen 160 269 91 Båstad

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~13 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 13~100 i extrasäng 25% Rabatt