Åk på bilsemester till Hotell Nordevik på Tjörn

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Hotell Nordevik

Tjörn i Västkustens skärgård passar bra för en familjesemester. Här kan ni boka en billig minisemester genom Risskov Bilsemester.

 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Bo på vackra ön Tjörn i mysiga 50-tals inspirerade rum. Här bor ni nära vackra klippor och fantastisk natur med många vandrings- och cykelleder i området och det finns även massor av konst- och kulturupplevelser att upptäcka. Hotellet erbjuder boende i charmiga rum och har ofta musik och evenemang som underhållning. 

Hotellet erbjuder

Hotell Nordevik öppnade sina dörrar år 1952 och hotellets design har en tydlig 50-talsprägel med många inredningsdetaljer i original som finns kvar sedan hotellet öppnade. Efter en händelserik dag kan ni koppla av i loungen eller ta en drink i baren. Hotellet arrangerar flera event och musikframträdanden, fråga på hotellet om det aktuella schemat för dessa evenemang.

Under sommarsäsongen serveras frukostbuffén i den stora matsalen och under lågsäsongen är frukosten serverad i frukostrummet. Här bjuds ni på en fräsch frukosttallrik som förbereds till varje gäst och ni kan även ta för er av kaffebuffén. 

Hotellets matsal har kvällsöppet under sommarsäsongen och under lågsäsong kan ni äta lunch i restaurangen och även beställa kalla rätter till frukostrummet på kvällen. Lunch serveras mån-fre kl. 11-15 och ni kan välja mellan dagens lunch eller en á la carte meny. Varje fredagskväll har hotellet en tex mex-buffé mellan kl. 17-21. 

Rummen

Hotellet har 12 rum som alla är inredda i 50-talsstil med originella inredningsdetaljer. Ni kan välja mellan enkelrum, dubbelrum och tvåbäddsrum. 

Vänligen observera att

Vänligen observera att restaurangens öppetider under lågsäsong är följande:
Mån-tors 11-15
Fred 11-23
Lörd-sönd 12-16
Det går bra att äta lunch avresedagen, om middag inte är möjligt!

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Stenungsund (22.5 km)

  Stenungsund ligger 5 mil norr om Göteborg, nära både Orust och Tjörn. Med närheten till havet bjuder Stenungsund på många aktiviteter. Här kan ni njuta av havsbad, vackra klippor, färsk fisk och skaldjur, samt flera butiker och restauranger. Stenungsund gästhamn är ett populärt resmål, här kan ni segla och njuta av god mat på bryggrestaurangen. På Stenungsund finns mycket att uppleva. Besök Stenunge by, en gammal medeltida by som nu fungerar som en kulturpark med två gårdar från 1700-talet. Åk på en spännande fiskeutflykt och testa på vrak- och djuphavsfiske eller upplev en säl- och hummersafari. För de golfintresserade finns här även en golfklubb med tillhörande restaurang.

  Stenungsund
 • Orust (35.6 km)

  Orust, Sveriges tredje största ö, ligger mitt i Bohuslän och här hittar ni flera intressanta platser, som bland annat Gullholmen, Käringön, Mollösund och Malö. Ön bjuder på vacker skärgårdsnatur och lockar många turister på sommaren. Här kan ni bada vid klipporna, utforska gamla fiskesamhällen, vandra på kulturstigar eller i skogen och mycket mer. Vid hamntorget i Henån hittar ni kulturhuset Kajutan som har turistinformation, bibliotek och en konsthall. På Ellös i västra Orust finns Orust Kajak där ni kan hyra kajak eller paddleboard och ge er ut för att utforska skärgården på ett spännande sätt. Det finns även många andra båtutflykter att uppleva. Ön har även flera spaanläggningar för er som vill koppla av ordentligt.

  Orust
  Orust är Sveriges tredje största ö
 • Kungälv (48.1 km)

  Kungälv är en liten stad med en lång historia, som sträcker sig tillbaka ända till 900-talet. Enligt historieskrivaren Snorre Sturlasson var detta platsen där trekungamötet hölls år 1101, men då hette orten Kongahälla. I på 1600-talet brann trästaden ner efter att först ha blivit flyttad närmare fästningen.

  Kungälv
 • Marstrand (54.4 km)

  Underbara Marstrand är en pittoresk småstad ute i skärgården. Staden vilar på två öar. Det går färja mellan de två stadsdelarna. Här står framför allt segling i fokus, men det finns även ett rikt utbud av restauranger, butiker, kulturhistoria och fantastiska omgivningar. Under sommaren myllrar det av semestrande besökare, medan det är ett lugnt och fridfullt utflyktsmål under övriga året.

  Marstrand
 • Göteborg (66.6 km)

  Bila på västkusten tillsammans med familj och besök bästkustens huvudstad, Göteborg! Njut av en dag i charmiga Göteborg och allt som Sveriges andra största stad har att erbjuda. Här kan ni strosa längs Avenyn, äta god mat på trevliga restauranger, fika på mysiga caféer och titta in i trevliga butiker. Ni kan också passa på att ta en tur i den vackra skärgården eller spendera en dag på Liseberg, nordens största nöjespark!

  Göteborg
  Kör till Göteborg som har mycket att erbjuda för en heldagsutflykt eller storstadsweekend.
 • Universeum (67.4 km)

  Har du med dig barn eller barnbarn är ett besök på Universeum ett perfekt sätt att spendera dagen. Det ligger mitt i Göteborg, och är Nordens största science center. Här finns sju våningar med äventyr att utforska för hela familjen. Ta dig en titt på några av Europas största akvarier, spännande experiment och en hel regnskog inomhus! https://www.universeum.se/sv/

  Universeum
  Kuliga aktiviter på minisemestern i Göteborg
 • Havets Hus (66.7 km)

  Under en bilsemester längs västkusten bör ni inte gå miste om att besöka Havets Hus som är ett saltvattensakvarium i Lysekil, där ni kan uppleva livet i Västerhavet och möta hundratals fascinerande arter – från småfläckig rödhaj till knorrande oxsimpa. Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola.

  Havets Hus
  På Havets Hus i Lysekil kan man uppleva sjölivet från Nordsjön.
Mer info

Karta

Hotell Nordevik
Hamngatan 60, 471 32 Skärhamn

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~12 i extrasäng 60% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 40% Rabatt