Åk på minisemester till Langeland med boende på House Pichardt

Svenska | SEK

House Pichardt

Omge er av idyllisk natur på Langeland

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Fina och rymliga lägenheter
 • Historisk byggnad och unikt boende
 • Närhet till Tranekær Slott
1.357:-
2~3 dag från
1.269.-

Inkl 2-rättersmeny

1 natts erbjudande

2 dagar
Endast 1.269,- / spara upp till 306,-
Spara
3 dagar
Endast 2.099,- / spara upp till 656,-
Spara
* Pris per person i 2-personers lägenhet

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 2-rätters säsongsmeny
 • Kaffe och Kaka vid ankomst
 • Kaffe och choklad på kvällen
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Inkl 4-rättersmeny och tapas

Semester på Langeland

3 dagar
Från 1.899,- / spara upp till 1.357,-
Spara
* Pris per person i 2-personers lägenhet

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x tapastallrik med 6 specialiteter
 • 1 x 4-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

House Pichardt erbjuder vistelse i historiska omgivningar på Langeland, endast ett par hundra meter från Tranekær Slott. Här bor ni i härliga semesterlägenheter, inredda i två olika byggnader, som båda har haft en påverkande roll i Tranekær Slotts historia. Området är som upplagt för en avkopplande minisemester eller weekend med historiska inslag och möjligheter att uppleva Langeland och södra Fyn. 

House Pichardt erbjuder

House Pichardt drivs av Jeanette Emilie Pichardt och Christian Jørgen Pichardt, som båda två har en gedigen erfarenhet från arbete inom besöksnäring. Utöver semesterlägenheterna i Tranekær, driver Pichardts även Restaurant Generalen, inrett i Tranekær Slotts tidigare herrgårdsstall. Restaurangen är uppkallad efter Lensgreven Frederik Ahlefeldt-Laurvig, som även kallades för "Generalen". Här har man skapat en ganska unik meny, inspirerad av en gammal kokbok från 1800, som tillhört själva Lensgrevens egna kok, Christoffer Jakobsen. 

Om lägenheterna

House Pichardt har sju lägenheter fördelat i två byggnader, belägna på Slotsgade 50 och Nygade 4, 6 och 8, alla inom kort avstånd från såväl slottet som restaurangen. Lägenheterna är fullt renoverade och inredda med sin egna prägel och med detaljer för att skapa en hemtrevlig känsla. 

Fyra av de sju lägenheterna ligger på Slotsgade och är inredda i delarna av byggnaden som Lensgreven, i 1885, byggde för att inkvartera Tranekær bokklubb. Senare blev byggnaden, på order av Lengrevens son, Christian Ahlefeldt, ombyggt till stadens gymnasieskola.

De tre andra lägenheterna är inredda i ett fint hus på Nygade, som tidigare tillhörde Tranekær Slott och användes som hus åt lantmän. 

Samtliga lägenheterna är utrustade med sovrum, badrum, entré, kök och vardagsrum. Det finns gratis internet i alla lägenheterna (kod till detta får samtidigt som avhämtning av nyckel). 

På gårdplanen finns en grill som står till ert förfogande (kol och tillbehör finns att tillgå). Det finns även en fiskeplats som kan brukas. Vänligen observera att ni står för att städa undan efter er vid användning av all allmän yta.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

160 km från
Rostock, Tyskland
230 km från
Öresundsbron
380 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Tranekær slott (0.7km)

Slottet, som stammer från Valdemar Sejrs tid, är en av Danmarks mest imponerande och vackra slott. Det var ursprungligen byggt som ett försvarslott med tre meter tjocka väggar för att förhindra att kanonkulorna bryter genom fästningen. Tyvärr är slottet stängt för allmänheten, men mittemot slottet är Tranekær slottmuseum, där utställningar visas från slottet. Ett besök som rekommenderas starkt och ger ett bra intryck av slottets långa historia och de olika konstnärliga stilar som slottet har upplevt.

Langeland (25.9km)

Det är lätt att ta sig runt Langeland, vilket är ett helt ovanligt nätverk av cykelvägar, vilket också gör cykeln till favoritfordonet på Langeland, som är ca 52 km lång toch 11 km brett. Langelands södra spets har omfattande naturområden med stora slätter, sjöar och myrar. I mitten av dessa vackra omgivningar finns det omkring 60 vilda hästar . De njuter verkligen av naturen, året runt och nästan helt utan störningar från människor. Hästarna är av exmoorrasen och är några av de närmaste som idag existerar av den nu utdöda europeiska vilda hästen.

De medicinska trädgårdarna i Tranekær (0.6km)

Låt sinnena leda dig i de fantastiska medicinska trädgårdarna i Tranekær på Langeland. Trädgårdarna utgör en omfattande samling buskar, träd och växter som har använts för medicinsk bruk. Många av plantorna används fortfarande än idag. De vackra trädgårdarna är indelade i olika teman, till exempel andningsorganen och cirkulationssystemet, nervsystemet och rörelseapparaten och sensoriska anordningen. Tillbringa en trevlig dag, särskilt ögonen och näsan kommer att glädjas!

Valdemars Slott (25.2km)

Gå på upptäcktsfärd på Valdemars Solitt på Tåsinge vid Svendborg. Det storslagna slottet grundades av Christian IV runt mitten av 1600-talet och är idag omgjort till ett slotts- och herrgårdsmuseum. Slottsägaren, som har nått den tolfte generationen, bor dessutom på slottet. Gästerna kan fritt gå runt mellan gamla möbler och målningar i de många praktfulla rummen och salongerna, och låta sig imponeras av de stora salarna. Utöver slottet ligger också ett jakt- och trofémuseum på ägorna. Området omkring Valdemars slott brukas året runt till olika event och arrangemang, såsom marknader och konserter.

Svendborg (31.1km)

Svendborg ligger på Fyns södra del och är en sjöfartsstad med 28.000 invånare. Svendborgs historia går mer än 750 år tillbaka i tiden och den historiska stadskärnan är perfekt för att strosa runt på de smala gatorna med mysiga gårdar omgivna av korsvirkeshus. Svendborg är Fyns näst största stad efter Odense och här finns ett bra urval av butiker restauranger och caféer.

Svendborg ligger vid Svendborgsund och nära Svendborgsundsbron som förbinder Fyn med ön Tåsinge. Från hamnen i Svendborg kan ni ta färjan till Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, om ni vill öluffa i den sydfynska skärgården.

På grund av sitt läge vid havet är Svendborg en känd sjöfartsstad och flera rederier är baserade i staden. Ett av Danmarks största och mest kända företag grundades i Svendborg när kapten

Peter Mærsk Møller och hans son Arnold Peter Møller 1904 köpte ett begagnat ångskepp och startade A/S Dampskibsselskabet Svendborg. 2003 fick företaget istället namnet A.P. Møller-Mærsk A/S och är ett företag som numera är känt i hela världen.

Naturama (30.1km)

Naturama är Svendborg zoologiska museum, som öppnade år 1935. Här hittar du utställningar i olika teman som "Slaget vid havet". Här kan man också se några imponerande valskelett. Utställningarna består huvudsakligen av skelett och uppstoppade djur, men du kan också se levande djur som vandrande pinnar, röda myror och olika hjulspindlar som tvärspindeln.

Kalla kriget-museet på Langelandsfort (33.8km)

Upplev det kalla kriget på nära håll under en bilsemester i Danmark! Lär dig mer om hur spionerna fungerade under det kalla kriget och det militära hotet mot Danmark. Se den nödstudie som Danmarks Radio ska använda om ett tredje världskriget bryter ut. Ta en tur i den sista aktiva danska ubåten eller besök de ursprungliga canonbunkrarna i fortet och se en hel del av Berlinmuren, som var i sin tid på Potsdamer Platz i Berlin. I hallarna finns en drake och ett MIG 23 kallt krigsplan, och det är också möjligt att komma nära en Mancer på M10 från efterkrigstidens epok.

Bagenkop (35.8km)

Åk till Bagenkop på södra Langeland och se bland annat Koldkrigsmuseum Langelandsfortet. med bunkrar, kanoner och spännande historia. Besök Fisherman's House vid den vackra hamnen i Bagenkop och få insikt i livet i Bagenkop genom tiden. Eller gå på en trevlig resa i det vackra naturområdet kring Fredsbjerg. Hitta ett billigt hotellpaket hos Risskov Bilsemester och ta med familjen till Langeland

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Vistelse i Nyborg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

703:-
Från endast
1.689.-

Visa karta

Semester på vackra Fyn

Läs mer

Bagenkop Kro

Inkl. stor fiskbuffé

Langeland

Krovistelse i Langeland

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x fiskbuffé
 • 1 x kaffe och kaka vid ankomst
 • Gratis internet och parkering

525:-
Från endast
1.269.-

Visa karta

Härlig semester på danska Langeland

Läs mer

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Uppehåll med halvpension

Langeland

Upplev Langeland

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukost
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

115:-
Endast
729.-

Visa karta

Minisemester i spännande Rudkøbing

Läs mer

Hotel Ærø

Inkl 2-rättersmeny

Fyn

Minisemester i Svendborg

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Kaffe och te på rummet
 • Gratis internet och parkering

677:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

Centralt i Svendborg

Läs mer

Tranekær Slotskro

.

Langeland

.

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

852:-
Från endast
979.-

Visa karta

Semesteridyll på Langeland

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.