Minisemester på Hundested Kro & Hotel

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hundested Kro & Hotel

Nära stranden och den livliga hamnen i Hundested

Fint beläget nära vattnet och hamnen
Autentisk dansk kromat
Spännande utflyktsmöjligheter på Nordsjälland
 • 140 km från Öresundsbron
 • 260 km från Rostock, Tyskland
 • 290 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Njut av en härlig minisemester med en krovistelse på Hundested Kro & Hotel i Nordsjälland. Hotellet ligger beläget direkt vid hamnen i Hundested och erbjuder en charmig bas med närhet till vattnet och frisk havsluft, i maritima omgivningar. Besök några av de närliggande galleriorna och fiskbutikerna i hamnen, ta vägarna förbi det lokala brygghuset eller utforska de närliggande skogsområdena med en vandring eller cykeltur.

Norra Själland bjuder på härliga upplevelser och med boende på Hundested Kro & Hotel erbjuds ni en bra utgångspunkt för en semester med massor av god mat, autentisk dansk krostämning och spännande utflyktsmål, till platser som UNESCO Global Geopark Odsherred, Nordsjällands Fågelpark och båtturer på Arresø.

Hotellet erbjuder

Hundested Kro & Hotel är den perfekta platsen för nöje och god mat, med en fin belägenhet vid hamnen i den charmiga staden Hundested i Nordsjälland. Här bor ni i maritima omgivningar vid stadens småbåtshamn som präglas av trevliga gallerior, fiskaffärer, restauranger och det lokala brygghuset.

Hotellet bär på en nästan 200 år gammal historia och bjuder med sin historia på omgivningar präglade av själ, charm och tradition. Den autentiska atmosfären speglar sig inte minst i den trevliga restaurangen som bjuder på massor av god mat, med klassiska danska krorätter baserade på säsongens färska råvaror på menyn.

Kaffestationer finns på alla hotellets våningsplan, där ni har möjlighet att ta med en varm kopp kaffe och koppla av i någon av de gemensamma ytorna. Det finns också automater med öl, vatten och andra dryckesvaror på hotellet. Även om ölen avnjuts allra bäst i det trevliga värdshuset som ligger vid sidan av restaurangen.

Under er vistelse har ni också möjlighet att utmana ressällskapet på en runda biljard eller dart, och inom kort avstånd från hotellet finns både golf och minigolf. Cyklar finns att hyra för de som önskar utforska närområdena på två hjul.

Gratis parkering och kostnadsfritt trådlöst internet erbjuds.

Om rummen

Hundested Kro & Hotel har totalt 44 unika rum, varav flera bjuder på en fin utsikt över Isefjord. Åtta av rummen i huvudbyggnaden har balkong, med utsikt över Hundested hamn och den närliggande badstranden.

I hotellets annex, som ligger ca 100 meter från huvudbyggnaden, finns dessutom 12 ljusa dubbelrum som har en separat terrass.

Samtliga rum är trivsamt och praktiskt inredda med eget badrum, bekväma sängar, radio och TV.

Hiss finns tillgängligt till hotellets alla våningsplan och det finns möjlighet att skicka en förfrågan om handikappanpassade rum. Dock kan dessa rumstyper inte garanteras.

Vänligen observera att

Check-in sker senast kl. 16.00

Middag serveras mellan kl. 18.00 - 19.00

Mer info

Värt att se

 • Rørvig (7.5 km)

  Den gamla fiskarbyn Rørvig ligger vackert vid inseglingen till Isefjorden. Rørvig är en riktig semesterort, där hamnen är den naturliga samlingspunkten för både lokalbefolkning och turister. Här kan ni besöka en av Odsherreds äldsta byggnader, den K-märkta Lodsoldermandsgård. Härifrån har det genomårhundraden sänts lotsbåtar för underlättandet av sjöfarten på genom Isefjord och Roskilde fjord. Det gamla bycentrumet har många vackra fiskar- och kaptenshus. Det är en vacker promenad längs kuststigen från hamnen till centrum. Från dem trevliga hamnen går färjor till Hundested och Nordsjälland.

  Rørvig
  Rørvigs hamn är samlingpunkt för både turister och lokalbefolkning.
 • Rørvig Strand (7.7 km)

  Rørvig Strand är en av Själlands bästa badstränder. Den breda stranden ut mot Kattegatt omges av klitter och Rørvigs vackra sanddrtifsplantage. Vid stranden finns en stor parkeringsplats med kiosk och toalettfaciliteter. På sommaren har standen bemannade strandvaktstorn och livräddningsbåtar.

  Rørvig Strand
  Den breda stranden med ljuvliga böljor inbjuder till sol och bad på sommaren, men även saltstänkta promenader under resten av året.
 • Båttur på Arresø (13.3 km)

  Om du vill uppleva en oberörd och enastående natur, bör du ta en kryssning på Arresø turbåt M/S Frederikke. Arresø är Danmarks största sjö, med en yta på nästan 41 kvadratkilometer. Turen startar från Arresødalvej 100 i Frederiksværk och varar ca en timme. Kontrollera avgångstider och köp biljetter på nätet.

  Båttur på Arresø
  Njut av den fantastiska naturen under er semester med en båttur på Arresø
 • Sommerland Själland (21.2 km)

  Sommerland Själland är ett härligt utflyktsmål för en aktiv dag tillsammans med familjen. Med ett jättestort vattenland och förlustelser som t.ex. loop-rutschbana, MiniLegeland, timmerflotteexpedition i djungeln, klättring, guldgrävning, trampoliner och 3D-bio är underhållningen säkrad hela dagen.

  Sommerland Själland
  Sommerland Sjælland är något för alla, barn eller vuxna - huvudsaken är att du har barnasinnet kvar.
 • UNESCO Global Geopark Odsherred (19.9 km)

  Det underbara landskapet i Odsherred är nu upptaget på UNESCO:s världsarvslista och kan kalla sig UNESCO Global Geopark Odsherred, som är den första danska geoparken någonsin. Anledningen till utmärke är det helt unika istidslandskapet, som för geologiska förhållanden har en stor kulturhistorisk betydelse. Det imponerande landskapet har attraherat konstnärer under mer än 200 år. De har återgivit de dramatiska landformationenerna på olika sätt. Eftersom många konstnärer besöker området finns många gallerier och konstmuseer i området. Det kuperde istidslandskapet med de många imponerande utsikterna och oförstörda natuern är idealiskt för cykel- och vandringsturer.

  UNESCO Global Geopark Odsherred
  Kontrasterna mellan det gröna böljande lanskapet och de karga klipporna är fascinerande
 • Tisvilde (27.1 km)

  Besök det läckra området i Tisvilde på Nordsjälland, som erbjuder både Danmarks femte största skog vid Tisvilde Hegn samt en av Danmarks läckraste stränder i Tisvildeleje på den norra kusten. Här syns den blå flaggan som vittnar om en strand med hög miljökvalitet. Tisvilde har genom tiderna varit en av landets mest populära semester- och badorter med stugor, mysiga kaféer, marknader och olika spännande evenemang.

  Tisvilde
  Varje år i december ändrar Tisvilde namn till "Nissevilde". Även stadsskyltarna ersätts och det står Nissevilde på dem.
 • Frederiksborg Slott (33.5 km)

  Ta en tur till Hilleröd, där ni kan uppleva slottet Frederiksborg. Det byggdes av Christian den fjärde i början av 1600-talet och är det största renässansslottet i Norden. Anläggningen omfattar en otroligt vacker slottspark och ett kapell. Sedan år 1878 har slottsområdet varit en del av Nationalhistoriska Museet. Upplev 500 år av Danmarks historia genom målningar och porträtt, möbler och hantverk samt kungar och drottningar. Ta en promenad runt och se bland annat riddarsalen, slottskyrkan, åskådarsalen och Neptunspringvandet.

  Frederiksborg Slott
  Frederiksborgs Slott är Nordens största renässansslott.
 • Nordsjälland Fågelpark (40.8 km)

  Ta med hela familjen på en promenad i Nordsjälland fågelpark, som är Skandinaviens största fågelpark, nära Esrum. Här kan du uppleva en värld av otroliga arter av fåglar samt exotiska växter. På sommaren erbjuder fågelparken en mängd naturupplevelser för hela familjen. Se den stora papegoj-showen, hjälp till att mata Lorierne, eller klappa de afrikanska dvärggetterna, vilket alltid lockar barnen. Parken öppnade år 2003 och omfattar över 1500 fåglar fördelat på över 250 olika arter, och flera av fåglarna är de enda utav sitt slag i denna del av världen. Förutom fåglar, finns det även andra djur såsom jättesköldpaddor, apor och getter i parken.

  Nordsjälland Fågelpark
  I Nordsjälland Fågelpark kan ni uppleva flera exotiska fåglar
 • Odsherred Zoo (32.4 km)

  Odsherred Zoo är en oas på 14 tunnland mitt på det vackra Nordsjälland i Danmark. Här kommer ni tätt inpå 600 exotiska djur fördelade på 100 arter. Detta är Nordvästsjällands första zoo- och rescuecenter. Som något helt speciellt erbjuder parken ett tryggt hem för exotiska djur, som genomgått svåra strapatser i sitt tidigare liv.

  Odsherred Zoo
  Lemurerna solar sig Odsherred Zoo
 • Cykelturer i Odsherred (24.0 km)

  Odsherred är ett mycket cykelvänligt område med många utmärkta cykelleder t. ex. Sejerø Bugt-rutten oc Urokse-stigen. Har ni familjen med på resan, så passar den 40 km långa Fjordsti vid Isefjorden den perfekt: Endast små stigningar och mycket vackert att se hela vägen. helt platta sträckningar finner ni omkring Lammefjord, som är avskuren från havet. Mer varierad terräng erbjuder backarna kring Veddinge och Vejrhøj. Turen är 30 km lång och här kan de mest garvade cyklister behöva lägga in en låg växel!

  Cykelturer i Odsherred
  Välj mellan plana stigar och mer utmanande. På norra Själland kan alla glada cyklister få sitt lystmäte.
Mer info

Karta

Hundested Kro & Hotel
Nørregade 10, 3390 Hundested

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~3.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~99.99 i extrasäng 0% Rabatt