Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Italien

Turistområden

» Gardasjön

Regioner

» Nordöstra Italien

» Nordvästra Italien

» Centrala Italien

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Italien

Italien

Stövellandet Italien erbjuder semestern för alla smaker. Det charmerande landet kan erbjuda allt från en kultursemester i Firenze, en badsemester vid den vackra Amalfikusten eller en familjesemester vid Gardasjön. Oavsett om du letar efter en aktiv eller avslappnande semester så erbjuder Risskov Bilsemester ett stort hotellurval.

En bilsemester till Italien är det perfekta valet både för en semester med barn eller en romantiskt semester för två. Du kan t.ex besöka det underbara Venedig, utforska den vackra naturen i Toscana eller njuta av en perfekt italiensk pasta i Milano. Åk på en storstadssemester med shopping i Rom eller en sommarsemester vid Adriatiska havet. Flera av våra hotell erbjuder swimmingpool eller privat strand.

Italien är ett land fullt av stora upplevelser oavsett om du väljer en påsksemester i Norditalien eller en höstsemester i Toscana. Det milda klimatet gör säsongerna långa. En kör själv-semester ger dig friheten att uppleva flera delar av landet och en semester i kurorten Montecatini Terme kan lätt kombineras med kulturupplevelser och sevärdheter som det lutande tornet i Pisa. Vad du än söker så kan Italien erbjuda detta.

Klicka här för att läsa mer...
1