Åk på sommarsemester till centrala Italien på en kör själv-semester

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Centrala Italien

Rabattkoden är nu aktiv

Centrala Italien

I den centrala delen av Italien har Risskov Bilsemester ett varierat urval av billiga hotellpaket, allt från trevliga hotell i det böljande landskapet med pinjeträd, vinrankor och olivträd till mysiga hotell längs med Adriatiska havets kust och på Italiens västkust erbjuds. Med Risskov Bilsemester bor ni billigt, och väljer om ni vill bo nära stranden, nära sevärdheter eller centralt i storstaden.

Centrala Italien bjuder på spännande upplevelser. Besök t.ex. Toscana som är känt för sin kultur, sina viner och sin fantastiska gastronomi eller besök Pisa med Campo Miracolo och det lutande tornet och den vackra renässansstaden Florens, fylld med stämning, kulturell storhet och konst av stadens stora konstnärer som Michalangelo och Leonardo Da Vinci. Ingenstans i Italien äter man så gott som i Toscana och ingen annanstans är landskapet så vackert och konstskatterna så fantastiska. Upplev en avkopplande semester i Montecatini Terme med kurbaden. Gör utflykter till Lucca, med de smala gatorna, och Siena, med den randiga domen helt i marmor och den berömda hästkapplöpningen "Il Palio".

Besök också Italiens huvudstad Rom och upplev världens största amfiteater, Colosseum, katakomberna under Roms gator, Vatikanstaten med Peterskyrkan eller shoppingområderna vid Spanska Trappan och Via Condotti.