Upplev en härlig bilsemester i vackra nordöstra Italien

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Nordöstra Italien

Rabattkoden är nu aktiv

Nordöstra Italien

Nordöstra Italien sträcker sig från Sydtyrolen nära den österrikiska gränsen i norr till det Adriatiska havet i söder. Hos Risskov Bilsemester finns ett varierat utbud av prisvärda och förmånliga hotell. Här erbjuds allt från hotell i storslagen natur i Sydtyrolen till strandhotell vid Adriatiska havet. Med bil har ni friheten att åka vart ni vill, när ni vill och ändå ha ett härligt hotell att återvända till efter alla dagsutflykter.

Upplev den romantiska kanalstaden Venedig. Prova en båttur med gondol eller vaporetto på en av kanalerna, se Canal Grande från Rialto-bron och kyrkan San Marco med sina tusentals guldmosaiker vid Marcusplatsen. Besök staden Verona, nära Gardasjön, som är världsberömd för den romanska amfiteatern och inte minst för historien om Romeo och Julia och den berömda balkongen.

Njut La Dolce Vita (det ljuva livet) i Sydtyrolen med borgar och sagoslott på isolerade bergstoppar. Besök de lokala restaurangerna och mysiga kaféerna som serverar äkta italienska, välsmakande lokala specialiteter. Gå inte miste om ett besök hos någon av de lokala vinodlarna, som i generationer har framställt de goda vinerna på sina privata vingårdar. Vandringslederna ger spektakulära vyer och överallt kan ni uppleva den härliga italienska gästfriheten.

Risskov Bilsemester erbjuder er en aktiv familjesemester, wellness- och spauppehåll, storstadssemester eller badsemester. Med andra ord finns här något för alla smaker.