Åk på kör-självsemester till Europas stämningsfulla julmarknader

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Julmarknad i Västergötland

Rabattkoden är nu aktiv

Julmarknad i Västergötland

Julen står nästan för dörren och det betyder att fantastiska julmarknader arrangeras i nästan alla städer, stora som små. Det pyntas med julljus och sagolika julgranar, som sätter scenen för en stämningsfull julupplevelse för både barn och vuxna.

Julmarknadstraditionen går långt tillbaka i tiden och är lika populär nu som förr. Man möts och myser tillsammans vid stånden, som har satts upp på städernas större torg och gågator.

Det finns tusentals julmarknader under december månad, där du kan komma i rätt julstämning och uppleva lokala jultraditioner med musik och roliga aktiviteter, medan du låter dig förföras av doften av brända mandlar, glögg och julbak.

I Europas alla länder kan du finna marknader med klassiskt julpynt, keramik, textilier och andra julklappsidéer tillverkade av lokala konsthantverkare. Det finns också julmarknader där du själv kan göra gammaldags julgranspynt och baka lokala julkakor.

Varje enskild julmarknad har något speciellt att bjuda på för hela familjen och Risskov Bilsemester har några riktigt bra hotellpaket nära de mest inspirerande julmarknaderna, som du ska besöka i år.