Minisemester i Västsverige på Kosterbaden Hotell

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Kosterbaden Hotell

Rymliga semesterlägenheter i Kosterhavets Nationalpark

Natursköna Kosterhavets Nationalpark
Moderna och rymliga lägenheter
Upplev den vackra ön Nordkoster
 • Hund
 • Gratis internet
 • Hiss

Om hotellet

Boka en härlig vistelse på det nybyggda Kosterbaden Hotell, beläget på den vackra ön, Nordkoster, som är en del av Kosterhavets Nationalpark. Här erbjuds ni en fantastisk bas för en semester med massor av naturupplevelser, med boende i rymliga lägenheter.

Hotellet erbjuder

Kosterbaden Hotell byggdes i 2018 på vackra Nordkoster utanför den svenska västkusten. Ön är fri från biltrafik, så bilen parkerar ni vid hamnen i Strömstad, varifrån ni hoppar på passagerarfärjan till Nordkoster. Hotellet erbjuder gratis transport för ert bagage till och från färjan på ön.

Nordkoster är tillsammans med Sydkoster och andra minde öar en del av Kosterhavets Nationalpark. Här finner ni flera roliga aktiviteter, både till sjöss och på land. Ta bland annat chansen att åka ut på sälsafari, upplev hummerfiske, spela tennis och paddla kajak. Personalen är behjälplig med information om turer och aktiviteter i området.

Hotellet har en trevlig bistro som är öppen under sommarmånaderna. Här erbjuds läckra varmrätter, god öl och kaffe till en fantastisk utsikt över Kostersundet. I närheten av hotellet ligger även en mindre närbutik som är öppen sex dagar i veckan, året runt.

Gratis tillgång till trådlöst interner erbjuds.

Om lägenheterna

Hotellet har 20 rymliga och trivsamma lägenheter, med plats för två eller fyra personer.

Samtliga lägenheter är inredda med välutrustade kök, med induktionshäll, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Lägenheterna är även utrustade med golvvärme, terrass eller mindre trädgård, eget badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare, ett vardagsrum med TV och sovrum med bekväma sängar.

Vänligen observera att

Hotellet erbjuder sedan gratis transfer för ert bagage till och från färjan på ön.
Vänligen kontakta hotellet minst en dag innan ankomst med ankomsttid för färjan för att hotellet ska kunna hjälpa er med bagagetransport till hotellet.


Nordkoster är en bilfri ö som nås med en passagerarfärja. Bilen parkerar ni vid hamnen i Strömstad. För mer information kring färjor till Koster vänligen besök
www.kostermarin.se

Observera att vistelsen endast inkluderar slutstäd.

Hotellets restaurang är endast öppen under sommarmånaderna (10 april - 30 september).

Mer info

Värt att se

 • Strömstad (0.0 km)

  I kurorten Strömstad utvann man redan för 230 år sedan Kebalbuktens berömtda lera med den förbluffande läkande kraften, som gjorde staden berömd. Idag spelar leran mindre roll, men den fantastiskt vackra staden är väl värd ett besök. Shoppingsugna kan besöka inköpscentrat Gallerian Strömstad, mitt i centrum. Staden har flera vackra kyrkor. Strömstads Kyrka byggdes mellan 1817 och 1820 och Skee Kyrka, som är en av Bohusläns äldsta kyrkor, byggdes i granit på 1100-talet.

  Strömstad
  Strömstad är en idyll med mycket maritim stämning
 • Naturreservatet Nötholmen (0.0 km)

  Precis utanför Strömstad hittar du naturreservatet Nötholmen. Den bjuder på naturupplevelser och rekreation i en marin miljö. Här finns även intressant krigshistoria med spår och lämningar efter Karl XII:s belägring mot Norge. På Nötholmen finns markerade naturstigar i omväxlande skog- och strandnära miljöer samt rastplats och vindskydd. Möjligheterna till bad från klippor och stränder är goda. Utmed norra stranden finns en naturstig som är tillgänglig även för personer med funktionsnedsättning.

  Naturreservatet Nötholmen
  Naturreservatet Nötholmen ligger strax utanför strömstad
 • Blomsholms Säteri (0.0 km)

  Gillar du historia? Då är detta värt ett besök! Strax norr om Strömstad ligger Blomsholms Säteri, som ståtar med Bohusläns största skeppssättning och största domarring, samt ett flertal andra gravar.

  Blomsholms Säteri
  Besök historiska Blomsholms Säteri i Strömstad
 • Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark (0.0 km)

  På Sydkoster, en ö utanför Strömstad dit du kan ta dig med en lokal färja, hittar du Kosterhavets Nationalpark. Det är Sveriges första marina nationalpark och det finns massor att utforska under vattnet. Se till exempel fotbollssvamp, armfotingar och piprensare och utforska kallvattenskorallerna.

  Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark
  Tag färjan från Strömstad och utforska Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark
 • Færder Nationalpark (0.0 km)

  Bila i Norge och besök Færder Nationalpark, som är Norges nyaste nationalpark med över 700 holmar, skär och sund i det omkringliggande området. Det är också ett betydelsefullt naturområde för både stadsbor och sommarhusägare, då det ligger inom behagligt avstånd från staden och Oslo. Från besökscentret finns en stig till Världens Ände, där ni kan njuta av den vackra utsikten. Hos Risskov Bilsemester finner ni ett brett urval av hotellpaket i Norge. 


  Færder Nationalpark
  Færder Nationalpark har även ett besökscenter
 • Gamlebyen - Fredrikstad (0.0 km)

  Bila i Norge och ta med familjen på minisemester till Fredrikstad, söder om Oslo. Den historiska stadsdelen i Fredrikstad kan vara regionens mest populära attraktion. Den välbevarade gamla stadsdelen grundades 1567 av ingen annan än den danska kungen, Frederik II. Här finns en öppen marknad och flera gallerier och specialbutiker. Barnen och barnbarnen kommer även kunna roa sig under ett besök på "Gamlebyen Model Railway Station" där de kan mata getter vid sidan av lekplatsen. Fredrikstads gamla stadsdel är också en eftertraktad plats för restaurangbesök med flera trevliga restauranger i området som erbjuder både internationella och lokala delikatesser. 

  Gamlebyen - Fredrikstad
  Fredrikstad grundades av kung Frederik II och Gamlebyen är den historiska stadsdelen
 • Byfærgene - Fredrikstad (0.0 km)

  Åk på bilsemester i Norge och hoppa på en av "byfærgene" (stadsfärjorna) i Fredrikstad som går rutten Isegran, Gamlebyen, Gressvik, och lägger till centralt i frederiksstad. Det är korta turer på omkring en minut, men det är ett bra sätt att lära känna staden. "Byfergerne" är gratis och det är inga problem att ta en cykel gratis. Risskov Bilsemester erbjuder billiga hotellpaket, så ni kan njuta av Fredrikstad i Norge från vattensidan.

  Byfærgene - Fredrikstad
  Byfærgerne i Fredrikstad fraktar också cyklar över kanalen
 • Restaurang Slippen (0.0 km)

  Restaurang Slippen är en stor norsk restaurang i Østfold som är väl värd ett besök! Restaurangen är belägen i Frederikstad och serverar utsökta och hemlagade rätter på säsongsbaserade rätter och kockens villkor.

  Restaurang Slippen
  Restaurang Slippen serverar läckra maträtter
Mer info

Karta

Kosterbaden Hotell
Restaurang Vettnetvägen 8 452 04 Nordkoster

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

2-personers lägenhet
Barn 0~4.99 i föräldrars säng 100% Rabatt