Upplev vackra Istrien i nordvästra Kroatien

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Istrien

Rabattkoden är nu aktiv

Istrien

Upplev den vackra halvön Istrien i nordvästra Kroatien på er bilresa i Europa med Risskov Bilsemester. Tillbringa semestern i Istriens charm och bli inspirerad av den fantastiska naturen, de pittoreska fiskebyarna och den vackra klippbeklädda kusten längs Kvarner-bukten. Adriatiska havets kust är ett populärt semestermål för badresor, men passar även för kulturintresserade.

Besök staden Pula med den vackra amfiteatern, som byggdes år 81 e.Kr. under kejsare Titus. Teatern användes under antiken till gladiatorspel, under medeltiden till riddarspel och idag till konserter, opera- och teaterföreställningar. Klimatet är behagligt hela året. Den solrika halvön är inte för varm om sommaren och vintrarna är milda.

Orörda stränder och ett pulserande liv på gatorna gör Istrien till ett populärt resmål för alla smaker. Området är perfekt för de aktiva med sina möjligheter till segling, jogging, promenader, tennis och cykling. Imponerande sevärdheter och spännande intryck väntar er längs Istriens kust.