Bila i Tyskland och bo på Landhotel Zur Linde

Resmål

Landhotel Zur Linde

Åk på billig bilsemester till Landhotel Zur Linde, endast 30 minuter från charmiga Bremen i Tyskland

Trevligt hotell nära floden Weser
Mysig och stämningsfull omgivning på hotellet
Nära spännande utflyktsmål som t.ex. Bremen
 • 500 km från Öresundsbron
 • 300 km från Rostock, Tyskland
 • 625 km från Göteborg, Sverige
 • 480 km från Helsingborg, Sverige
 • 190 km från Travemünde, Tyskland
 • 430 km från Sassnitz, Tyskland
 • 460 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Möjligt att hyra cykel
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Det här hotellet ligger på landet, vid floden Weser. Det är bara 3 kilometer till den gamla stadsdelen i den lilla staden Verden och omkring 35 minuter in till centrala Bremen. Hotellet erbjuder avkoppling och är en eftertraktad plats för cyklister, som reser i området.

Hotellet erbjuder

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé varje morgon från klockan 7 och erbjuder dessutom ett stort utbud av tyska och internationella rätter på kvällen. På hotellet finns även gratis trådlöst internet och parkering. Cykelintresserade gäster kan hyra cykel på hotellet och då Weser-cykelleden passerar förbi hotellet, är det en perfekt möjlighet att komma ut och sondera terrängen.

Rummen

Alla rum på Landhotel Zur Linde har satellit-TV, eget badrum med bad/dusch och toalett och hårtork. Rummen är modernt inredda och moderniserade under 2017.

Värt att se

 • Tyska Hästmuseet i Verden (3.8 km)

  På det tyska hästmuseet får ni veta allt om hästar! Här ges en fascinerande överblick över människans historia tillsammans med hästar, ridsportens historia och hästavel. I den före detta kavallerikasernen på Holzmarkt kan ni också söka spåren av framkomsten av hästar och ridning, hästarnas roll i olika epoker och kulturer – här hittar ni svar på alla tänkbara frågor. I ridsimulatorn kan ni galoppera över Verdens hästkapplöpningsbanor eller nära inpå uppleva hur hästar ser och upplever sin omgivning. Tack vare en ”reflektor” kan ni betrakta världen med hästens ögon. Ytterligare en höjdpunkt är biblioteket, där över 15 000 böcker dokumenterar hästens historia.

  Tyska Hästmuseet i Verden
  Museet ingen hästintresserad får missa!
 • Magic Park Verden (6.9 km)

  Magic Park Verden är helt klart platsen att besöka om de yngsta familjemedlemmarna är med på resan. Upplev sagoskogen, titta på lamadjuren och kom nära inpå de många andra djuren, som bor i Magic Park Verden. Gå in i den magiska världen och cirkusartisternas rike. Det finns studsmattor, magisk show och en massa andra roliga upplevelser för hela familjen.

  Magic Park Verden
  Mata getter, klappa lamadjur och se en magisk show. Här finns något för alla.
 • Walsrode (34.3 km)

  Walsrode är en ort belägen i gröna omgivningar med goda möjligheter till friluftsliv och aktiviteter. Här kan ni njuta av de vackra omgivningarna, bege er ut på en cykel- eller vandringstur på de många markerade vägarna eller spendera en dag i en av upplevelseparkerna i området. En av de mest fascinerande upplevelserna är fågelparken där det finns mer än 650 olika arter och där det hålls flera fågelshower.

  Walsrode
  Walsrode bjuder på goda möjligheter till friluftsliv
 • Freibad Holtoft (32.0 km)

  I utkanten av Nienburg hittar ni Freibad Holtoft, där en mängd faciliteter kan erbjuda en rad roliga aktiviteter. Ni hittar bland annat en 50 meter lång sportpool med åtta banor, trampoliner på upp till 10 meter och vattenrutschbanor. Det finns också en barnpool till de minsta. Utöver de många blöta aktiviteterna kan ni dessutom spela bordtennis, volleyboll och låta er utmanas på den 18-hålig långa minigolfbanan. Friluftsbadet är öppet från slutet av maj till september. Ni kan få uppdaterade öppettider på Freibad-am-dobben.de.

  Freibad Holtoft
  I utkanten av Nienburg hittar ni Freibad Holtoft, där en mängd faciliteter kan erbjuda en rad roliga aktiviteter
 • Niedersachsens Sparrismuseum (37.0 km)

  Det finns inte många sparris-museum i världen. Ett av de få hittar ni i Nienburg. Det invigdes år 2005 av regionens jordbruksminister. Detta unika museum är inrymt i ett hus från 1600-talet, som är beläget centralt i staden. Museet visar de olika planterings- och odlingsstegen för att få fram den perfekta sparrisen, presenterat med olika redskap, modeller och en kortfilm. Sparrisen är en viktig gröda för den regionala gastronomin och en viktig inkomstkälla för områdets lokala jordbruk.

  Niedersachsens Sparrismuseum
  Sparris, sparris, sparris - vad annat kan man önska?
 • Universum (41.3 km)

  Universum är ett stort vetenskapscenter med över 250 utställningar där man kan lära sig om all världens ting. Det som gör det extra spännande är att de 250 utställningarna kräver att besökarna själva leker med dem. Se om ni kan generera ström till en glödlampa, prova lögndetektorn, upplev ett jordskalv, samt mycket mer! Ta sikte på en mycket lärorik och rolig dag.

  Universum
  Kul och intressant för vuxna och barn
 • Ochtum Park Outlet (41.9 km)

  I Ochtum Park Outlet i staden Stuhr i Tyskland kan ni hitta mängder av butiker med nedsatta märkesvaror, som är upp emot 70% billigare än i butikerna. Här finns bland annat Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade och många fler. Så sätt på er shoppingskorna och få en bra shoppingdag med hela familjen.

  Ochtum Park Outlet
  Fynda billiga märkesvaror på Ochtum Park Outlet i Stuhr, Tyskland
 • Bremen (43.1 km)

  Bremen är en storstad i ordets rätta bemärkelse och här finns något för alla smaker. Den 1200 år gamla hansestaden är ytterst populär och kombinerar det bästa av historia, tradition och kultur. Stadens mest berömda kännetecken är utan tvekan det praktfulla rådhuset i Weserrenässansstil, samt den ärevördige Rolandsfiguren på den historia marknadsplatsen, som har stått på UNESCO:s lista över världskulturarv sedan 2004. Bland andra sevärdheter bör nämnas stadens äldsta kvarter Schnoor, samt domkyrkan och även den ovanliga arkitekturen längs den traditionsriktiga gatan Böttcherstrasse.

  Bremen
  Det mäktiga rådhuset står i kontrast till de smala, gulliga gränderna.
Mer info

Karta

Landhotel Zur Linde
Thedinghauser Str. 16, 27283 Verden (Aller)

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Standard dubbelrum
Barn 0~5 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 5~12 i extrasäng 60% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 30% Rabatt