Åk med Risskov Bilsemester till Løgstør Parkhotel i Danmark

Resmål

Løgstør Parkhotel

Åk på wellnesshelg på Jylland och bo på Løgstør Parkhotel

Bästsäljare som ligger vid Limfjorden och golfbana
Gratis tillgång till wellness
Nära vacker natur och många sevärdheter vid Limfjorden
 • 440 km från Öresundsbron
 • 550 km från Rostock, Tyskland
 • 110 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Semestra i den charmiga hamnstaden Løgstør, som ligger naturskönt vid Limfjorden. Hotellet erbjuder wellnessavdelning med pool, bastu och ångbad. Hotellets läge är utmärkt intill golfbanan och det är nära stadens spännande attraktioner.

Börja dagen bra på hotellets restaurang, som serverar traditionell dansk frukostbuffé. Här erbjuds gästerna middag på kvällen och det är också möjligt att beställa en matlåda eller "gör-själv" lunch. Du kan avsluta dagen med en drink eller en kall öl i hotellets engelska pub The Foxy Pub. Här kan du också ta en svängom - de flesta helger spelas det levande musik på puben.

Hotellrummen är rökfria, men gästerna har tillgång till ett rökarrum inomhus. Gästerna har även gratis internet och parkering framför hotellet.

Løgstør Golf Club ligger precis intill hotellet och du kan köpa greenfee till specialpris i hotellets reception.

Wellnessavdelning

Hotellets hälsoavdelning är ungefär 500 kvm, med bastu, ångbad, jacuzzi, kallvattens badkar, varmvattens badkar, gym och en inomhuspool som är uppvärmd året runt. Det finns möjlighet att köpa massage.

Om rummen

Hotellet har 75 rum, alla utrustade med platt-TV och ett eget badrum med toalett och dusch. Alla rum är rökfria. Både enkel- och dubbelrummen är ungefär 24 kvm.

Vänligen observera att

Receptionen är öppen mån-fre kl 7.30-18.00 samt lör 8.00-18.00 och sön 8.00-12.00.

Ankommer ni utanför öppningstiderna ligger det ett välkomstkuvert i receptionen med ert namn på, som innehåller er rumsnyckel.

Det är gratis tillgång till wellness.

Uppehållet Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.Wellnessavdelningen är öppen alla dagar kl. 8-18

Hotellets restaurang är stängd på söndagskvällen på vintern och därmed serveras middag på Løgstør Badehotel på söndagar.

Ni checkar in på Løgstør Parkhotel, där receptionen informerar er om ni ska sova på Parkhotel eller Løgstør Badehotel. Ni informeras även vilket hotell ni ska äta middag på.

Därför kallas paketet "Lyckopåsen".

Mer info

Värt att se

 • Løgstør (1.5 km)

  Løgstør sträcker sig ända ner till Limfjorden och är känd som "Musselstaden Løgstør", alltså för den läckra specialiteten musslor, som staden i synnerhet är känd för. Promenera genom stadens gamla gator med små hus byggda för fiskare och sjömän på 1800-talet, eller längs hamnen, som alltid är full av liv. Fiske är populärt i Løgstør, där bland annat sill, ostron och naturligtvis musslor kan fiskas ur fjorden. I centrum kan du besöka Løgstør kyrka eller Limfjordsmuseet. Det finns också ett bra utbud av restauranger och butiker i staden. Løgstør är omgiven av vacker natur som lämpar sig väl för både vandring, cykling och ridning.

  Løgstør
  Løgstør är även känd som Musselstaden och är omgivet av vacker natur med närhet till Limfjorden
 • Limfjordsmuseet (2.2 km)

  Limfjordsmuseet ligger i hamnstaden Løgstør och har intressanta utställningar om livet ovanför och under Limfjordens yta. Här kan du följa hur livet blandas i fjorden med många fiskar och gästerna tillåts att peta med fingrarna i museets stora beröringspool. Du kan också se museets historiska fartyg vid kajen i Frederik VII: s kanal på Danmarks äldsta fungerande svängbro.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet bjuder på upplevelser för barn och vuxna
 • Vikingeborgen Aggersborg (9.8 km)

  Vikingaborgen Aggersborg är den största ringborgen i Danmark. Den byggdes av Harald Blåtand år 980. Slottet användes för att övervaka avgångar mellan Danmark och Norge. Vikingaborgen låg i dåtidens handelscentrum för handelsfartyg mellan Hanherred och Vesthimmerland som transporterade gods.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Vikingeborgen Aggersborg byggdes av Harald Blåtand år 980
 • Vitskøl Kloster (10.9 km)

  Vitskøl Klostret är ett av norra Europas äldsta kloster, som under de senaste 10 åren har blivit omsorgsfullt renoverat och som idag är ett unikt byggnadskomplex. Klostret är bl.a. känt för sin stora örtträdgård och det är möjligt att köpa växter. Besök den gamla klosterruinen och ta en titt på boskapen i fälten.

  Vitskøl Kloster
  Besök den gamla klosterruinen och tag en rundtur på Vitskøl Kloster
 • Løgstør Golfklubb (1.9 km)

  Løgstør Golfklubb är ungefär 1,5 km från centrum av Løgstør och är en vacker golfbana med 18 hål och en spektakulär utsikt över fjorden.

  Løgstør Golfklubb
  Løgstør Golfklubb har en härlig 18 hålsbana med utsikt över Limfjorden
 • Stenålderscentret Ertebølle (19.0 km)

  Mitt i naturen på Vesthimmerland, nära den berömda kökkenmöddingen från jägarstenåldern, ligger Stenåldercentrat Ertebølle. Danmarks enda stenålderscenter erbjuder unika upplevelser från forntiden mycket genom "lek och lär". Centret har fokus på barnaktiviteter, de goda historierna och det enastående kultur- och naturlandskapet runt Ertebølle Hoved.

  Stenålderscentret Ertebølle
  Besök Danmarks enda stenålderscenter, i Ertebølle
 • Alsbjerg Bakker och Jættestuen Hvisselhøj (20.9 km)

  Alsbjerg Bakker är ett vackert område sydväst om Brovst som bland annat bjuder på forntidsminnen, vackra vyer och massor av vandrings- och cyklingsmöjlighet. I området finner ni också Nordeuropas enda gravpassage, Hvisselhøj. Det finns flera gravhögar i området, men Hvisselhøj är den enda av sitt slag som blivit utgrävd. Gravpassagen renoverades 1998 och det finns möjlighet att klättra in och se den enastående gravhögen från insidan! Hela området är för allmänheten och kullarna är åtskilda av ett gap och erbjuder en vacker utsikt över Limfjorden, och det fina landskapet från Aggersund till Aalborg. Ett stopp här är perfekt när ni är på kör själv-semester i Danmark med Risskov Bilsemester. 

  Alsbjerg Bakker och Jættestuen Hvisselhøj
  Njut av en billig sommarsemester i Alsbjerg Bakker på norra Jylland
 • Nibe (27.8 km)

  Nibe är säkerligen en av de städer som är värd att besöka vad gäller en resa vid Ålborg och dess region. Nibe var en gång en fiskestad som blomstrade under de stora sillfångsterna och stadens rikedom kunde mätas på mängden såld sill. Men idag är Nibe särskilt känt för sin musikfestival, där de spelar musik i många olika genrer, men flest pop och rock, det hålls över 100 konserter under Nibefestivalen spritt över fem festivaldagar. Ta en tur in till staden och njut av den avkopplande atmosfären och goda humöret på norra Jylland.

  Nibe
  Nibe är mest känt för sin historia som fiskeby och sin musikfestival, Nibefestivalen
 • Vejlerne (30.0 km)

  Söder om Bulbjerg ligger Vejlerne, som är Nordeuropas största avelsreservat för fåglar av otroligt många arter. Besök Vejlernes Naturcenter precis vid motorvägen A11, där ni kan få en fin överblick över området och dess mångfaldiga fågelliv. Det finns även flera ställen i Vejlerne där det satts upp fågelskådar och kullar med kikare för besökare.

  Vejlerne
  Vejlerne är Nordeuropas största avelsreservat för fåglar
Mer info

Karta

Løgstør Parkhotel
Toftebjerg Allé 6 9670 Løgstør

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 2~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 0% Rabatt