Åk med Risskov Bilsemester till Løgstør Parkhotel i Danmark

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Løgstør Parkhotel

Åk på wellnesshelg på Jylland och bo på Løgstør Parkhotel

 • 470 km från Öresundsbron
 • 575 km från Rostock, Tyskland
 • 110 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Semestra i den charmiga hamnstaden Løgstør, som ligger naturskönt vid Limfjorden. Hotellet erbjuder wellnessavdelning med pool, bastu och ångbad. Hotellets läge är utmärkt intill golfbanan och det är nära stadens spännande attraktioner.

 

Börja dagen bra på hotellets restaurang, som serverar traditionell dansk frukostbuffé. Här erbjuds gästerna middag på kvällen och det är också möjligt att beställa en matlåda eller "gör-själv" lunch. Du kan avsluta dagen med en drink eller en kall öl i hotellets engelska pub The Foxy Pub. Här kan du också ta en svängom - de flesta helger spelas det levande musik på puben.

Hotellrummen är rökfria, men gästerna har tillgång till ett rökarrum inomhus. Gästerna har även gratis internet och parkering framför hotellet.

Løgstør Golf Club ligger precis intill hotellet och du kan köpa greenfee till specialpris i hotellets reception.

Wellnessavdelning

Hotellets hälsoavdelning är ungefär 500 kvm, med bastu, ångbad, jacuzzi, kallvattens badkar, varmvattens badkar, gym och en inomhuspool som är uppvärmd året runt. Det finns möjlighet att köpa massage.

Om rummen

Hotellet har 75 rum, alla utrustade med platt-TV och ett eget badrum med toalett och dusch. Alla rum är rökfria. Både enkel- och dubbelrummen är ungefär 24 kvm.

Vänligen observera att

Receptionen är öppen mån-fre kl7.30-18.00 samt lör 8.00-18.00 och sön 8.00-12.00.

Ankommer ni utanför öppningstiderna ligger det ett välkomstkuvert i receptionen med ert namn på, som innehåller er rumsnyckel.

Uppehållet Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.Wellnessavdelningen är öppen alla dagar kl. 8-18

Mer info

Expeditionsavgift 79:- per bokning vid onlinebeställning
Expeditionsavgift 99:- per bokning vid telefonbokning

Värt att se

 • Limfjordsmuseet (2.2 km)

  Limfjordsmuseet ligger i hamnstaden Løgstør och har intressanta utställningar om livet ovanför och under Limfjordens yta. Här kan du följa hur livet blandas i fjorden med många fiskar och gästerna tillåts att peta med fingrarna i museets stora beröringspool. Du kan också se museets historiska fartyg vid kajen i Frederik VII: s kanal på Danmarks äldsta fungerande svängbro.

  Limfjordsmuseet
 • Løgstør Golfklubb (1.9 km)

  Løgstør Golfklubb är ungefär 1,5 km från centrum av Løgstør och är en vacker golfbana med 18 hål och en spektakulär utsikt över fjorden.

  Løgstør Golfklubb
 • Vitskøl Kloster (10.9 km)

  Vitskøl Klostret är ett av norra Europas äldsta kloster, som under de senaste 10 åren har blivit omsorgsfullt renoverat och som idag är ett unikt byggnadskomplex. Klostret är bl.a. känt för sin stora örtträdgård och det är möjligt att köpa växter. Besök den gamla klosterruinen och ta en titt på boskapen i fälten.

  Vitskøl Kloster
 • Vikingeborgen Aggersborg (9.8 km)

  Vikingaborgen Aggersborg är den största ringborgen i Danmark. Den byggdes av Harald Blåtand år 980. Slottet användes för att övervaka avgångar mellan Danmark och Norge. Vikingaborgen låg i dåtidens handelscentrum för handelsfartyg mellan Hanherred och Vesthimmerland som transporterade gods.

  Vikingeborgen Aggersborg
 • Snapsrutten omkring Limfjorden (35.0 km)

  Snapsrutten slingrar sig genom varierande landskap med doftande örter och bär, för att få smak till snapsen, genom gamla städer med konjaktraditioner, tidigare slott, herrgårdar, värdshus och ruinerna av kloster, där recept för snaps har förts vidare i generationer. Med utsikt över fjorden och sjövägen leds man förbi en lång rad av Limfjordens historiska platser, kulturella sevärdheter och familjevänliga attraktioner. Överallt är det nära till naturen och ren njutning.

  Snapsrutten omkring Limfjorden
 • Nibe (27.8 km)

  Nibe är säkerligen en av de städer som är värd att besöka vad gäller en resa vid Aalborg och dess region. Nibe var en gång en fiskestad som blomstrade under de stora sillfångsterna och stadens rikedom kunde mätas på mängden såld sill. Men idag är Nibe särskilt känt för sin musikfestival, där de spelar musik i många olika genrer, men flest pop och rock, det hålls över 100 konserter under Nibefestivalen spritt över fem festivaldagar. Ta en tur in till staden och njut av den avkopplande atmosfären och goda humöret på norra Jylland.

  Nibe
 • Stenålderscentret Ertebølle (19.0 km)

  Mitt i naturen på Vesthimmerland, nära den berömda kökkenmöddingen från jägarstenåldern, ligger Stenåldercentrat Ertebølle. Danmarks enda stenålderscenter erbjuder unika upplevelser från forntiden mycket genom "lek och lär". Centret har fokus på barnaktiviteter, de goda historierna och det enastående kultur- och naturlandskapet runt Ertebølle Hoved.

  Stenålderscentret Ertebølle
 • Aars (26.6 km)

  Aars historia är lika gammal som den är spännande. För ca 2000 år sedan bodde cimbrerna här, och ännu idag härstammar himmerländarna från cimbrerna. Detta kan upplevas på Museumscenter Aars, som rymmer mer än 12 000 års arkeologi och kulturhistoria. Aars torg pryds av konstverk av erkända internationella och danska konstnärer som t.ex.Per Kirkeby, Kirsten Ortwed och Poul Gernes. Stadens 1200-tals kyrka är också värd ett besök.

  Aars
  Upplev spännande kulturhistoria och arkeologi i Aars
Mer info

Karta

Løgstør Parkhotel
Toftebjerg Allé 6 9670 Løgstør

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~2 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 2~12 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 12~100 i extrasäng 0% Rabatt