Bo vackert på Marholmen i Roslagens Skärgård

Resmål

Marholmen Hotell

Bo nära havet med avkoppling & naturupplevelser i Roslagens skärgård.

Bo på Marholmen, en liten ö i Roslagens skärgård
Endast en timme från centrala Stockholm
Spa med bubbelpool, bastu och ångbastu
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Koppla av på Marholmen, en liten ö i Roslagens skärgård endast en timme från Stockholm. Hotellet byggdes 2015 och har inspirerats av skärgården och skapar en känsla av harmoni och ro. Upplev riktig avkoppling i hotellets spa och njut av bland annat bubbelpool, bastu och ångbastu med utsikt över havet och skärgården.  Det finns även ett gym och massor av utomhusaktiviteter för den som vill hålla sig aktiv. 

Hotellet erbjuder

Marholmen är belägen i vacker natur och nära till havet. Hotellet har ett välutrustat spa och passar perfekt för en avkopplande semester där du helt kan glömma vardagsstressen. På Mareld spa kan du njuta av jacuzzi, torrbastu, ångbastu och utomhuspool. Ni kan även boka behandlingar med hotellets terapeuter som tar hand om trötta kroppar och erbjuder kropps- och ansiktsbehandlingar. Från Mareld spa har du utsikt över stranden och skärgårdsbebyggelsen och blir ordentligt omhändertagen. 

Njut av vällagad mat i hotellets restaurang. Här serveras mat lagad från grunden med lokala råvaror och inspirerat av Roslagens matkultur. I Restaurang Skärgårdsbro kan du njuta av en stor frukostbuffé samtidigt som du har utsikt över skärgårdsön. 

Hotellet erbjuder gratis internet och parkering. Det finns även möjlighet att hyra cykel på hotellet för de som vill upptäcka ön från cykelsadeln. 

Rummen

Hotellet stod färdigt år 2015 och har 50 stycken moderna rum. Rummen är designade så att ni ska få en så avkopplande och harmonisk vistelse som möjligt. Alla rum har antingen en balkong eller en veranda så att ni ska komma riktigt nära naturen. Rummen ligger även i anslutning till frukostbuffén och hotellets spa. Rummen har stora fönster vilket gör de behagligt ljusa. Alla rum är utrustade med TV, balkong/terrass, hårtork och luftkonditionering. Det finns även rum som är anpassade för funktionshindrade. 

Vänligen observera att

Restauragen är stängd på söndagkvällar. Gäster som övernattar söndag kväll serveras brunch mellan 12:00-14:00 istället för middag.

Middag ingår inte för barn i föräldrars säng. Separat barnmeny finns.

Mer info

Värt att se

 • Kvisthamrabacken (14.5 km)

  Om vintrarna finns möjlighet för skidåkning i Kvisthamrabacken, med fyra pister i varierande svårighetsgrad. När snön inte faller så går snökanonerna igång för att se till att Kvisthamrabacken blir snöklädd. I värmestugan finns det toaletter och en kiosk och vid grillplatsen kan ni grilla och ta med er egen matsäck.

  Kvisthamrabacken
  Vid Kvisthamrabacken slår snökanonerna igång vid snöbrist.
 • Norrtälje (15.3 km)

  Norrtälje är en stad som har något för alla, både barn och vuxna. Ni finner bland annat ett brett kulturellt utbud. Skulle vädret inte visa sig från sin bästa sida kan det rekommenderas att besöka Norrtäljes Museum, Norrtälje Konsthall eller Phytagoras Industrimuseum, där man kan få mer inblick i Norrtälje Kommun och dess kulturarv, dåtid, nutid och framtid. Om somrarna bjuder området omkring Norrtälje på en rad badstränder och ger möjlighet för att uppleva härliga dagar fyllda med sol och bad. Ni finner både sandstrand och klippor i området där hela familjen kan ha det trevligt och njuta av avslappnande dagar tillsammans.

  Norrtälje
  Norrtälje bjuder på kultur, historia, shopping och mysiga caféer
 • Vikingabyn Storholmen (24.3 km)

  En populär utflykt är en tur till vikingabyn Storholmen, som ligger ca en kvarts bilfärd från Norrtälje. Inom loppet av sommaren kan ni här se och lära er mer om vikingatiden och vikingarnas hantverk och sysslor. Och varför inte prova på smide, glastillverkning eller baka sitt egna bröd. I utställningshallen finner ni information om vikingarnas vardag och ni kommer också kunna se rekonstruerade föremål och modeller. I vikingabyn Storholmen erbjuds ni även guidade turer, historier, äventyr och souvenirer. Värdshus, pizzeria och strand finns även inom gångavstånd.

  Vikingabyn Storholmen
  Lär er mer om vikingatiden på Vikingabyn Storholmen utanför Norrtälje
 • Wira Bruk (27.7 km)

  Wira Bruk är ett vapensmedjeverkstad och var landets första svärd-smedja. Tillbaka i tiden har smedjeverkstaden haft äran att framställa svärd till det svenska kungahuset, och idag är det en levande och vacker industrimiljö.

  Wira Bruk
  Wira Bruk har haft äran att framställe svärd till det svenska kungahuset
 • Tyresta Nationalpark (107.5 km)

  Här går vandringsleder kors och tvärs, välj efter humör och styrka. På lördagar och söndagar är det guidade turer i nationalparken som ni kan delta i mot en liten avgift. Om vintern kan ni istället glida fram i längdskidspår.

  Tyresta Nationalpark
  Den underbara naturen i Tyresta Nationalpark
 • Stockholm (82.1 km)

  Vill man gå på teater finns exempelvis Kungliga Dramatiska Teatern vid Nybroplan eller så kanske det kan vara kul att besöka någon av de mindre teatrarna på Söder. Operan vid Gustav Adolfs torg är också väl värd ett besök, och inte bara för sina föreställningar utan också för sin vackra arkitektur. Även Globen har ständigt stora sportevenemang, konserter och shower. Står shopping på agendan så erbjuder hela området kring Hötorget och Stureplan mycket liksom Götgatan på Söder. Missa heller inte ett besök på NK på Hamngatan. Tröttnar du på att vandra i innerstaden och hellre vill se lite grönska kan en promenad på Kungliga Djurgården rekommenderas eller kanske en tur längs Norr Mälarstrand. Långholmen är också en fin oas mitt i storstaden. Sommartid finns även gott om badplatser i city, både på Långholmen, Södermalm och Kungsholmen. Drottningholm, där kungafamiljen bor, har en underbar slottspark och Drottningholms teater och Kina slott är nästan ett måste. UNESCO har tagit upp detta fantastiska kulturarv på sin världsarvslista. Vasamuseet (nära Skansen) är en otrolig upplevelse. Här kan du lära dig massor om människorna och tiden omkring år 1628, när regalskeppet förliste. Alldeles i närheten av Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Detta är ett populärt ”museum” för barn, men också för vuxna som kan få en liten nostalgitripp.

  Stockholm
  Teater
 • Kornamosse (43.4 km)

  Kornamosse är ett av regionens mest spännande naturområdet. På den stora mossen, som är relativt oberörd, finner ni många orkidéer. På Roslagens Sjöfartsmuseum i Älmsta, nära vattnet, kan ni bland annat se utställningar om Roslagens invånare, så kallade "rospiggens", sjöfarts traditioner, båtbryggnings traditioner och Väddö-kanalens historia. På svenska är en "rospigg" en person från regionen Roslagen.

  Kornamosse
  Njut av naturen i Kornamosse och besök Sjöfartsmuséet i Älmsta
 • Marholmen (0.1 km)

  Marholmen är ett örike som är beläget i Roslagens skärgård endast en timma från Stockholm och en kvart från Norrtälje. Ön ägdes förr i tiden av grosshandlaren Nils Berg med sin fru Hanna som donerade ön för att bygga ett vilohem för arbetarklassens kvinnor. Ön blev snabbt ett semesterresmål och här fanns till exempel en folkhögskola med målningar av Elsa Beskow. Idag kan ni lägga till här med båten och njuta av en dag på stranden och upptäcka alla aktiviteter som erbjuds, som till exempel spa, äventyrsgolf, lekplatser, paintball och mycket mer.

  Marholmen
  Marholmen ligger ca en timma utanför Stockholm och en kvart från Norrtälje
Mer info

Karta

Marholmen
Marholmen 1, 761 92 Norrtälje

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~16 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 16~100 i extrasäng 20% Rabatt