Kör själv semester till Meinsbur Boutique Hotel i Niedersachsen

Svenska | SEK

Meinsbur Boutique Hotel

Charmigt hotell med närhet till Hamburg och Lüneburger Heide

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Gröna och natursköna omgivningar
 • Läcker á la carte frukost
 • Trevlig och charmig atmosfär
694:-
3~4 dag från
1.479.-

Vår och sommar

Boutiquehotell i Niedersachsen

3 dagar
Endast 1.689,- / spara upp till 434,-
Spara
4 dagar
Endast 2.279,- / spara upp till 695,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x gourmet breakfast à la carte
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Höst och vinter

Boutiquehotell i Niedersachsen

3 dagar
Endast 1.479,- / spara upp till 348,-
Spara
4 dagar
Endast 2.099,- / spara upp till 473,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x gourmet breakfast à la carte
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Meinsbur Boutique Hotel är beläget mellan Hamburg och de vackra landskapen i Lüneburger Heide. Här erbjuds ni en bekväm vistelse i en charmig miljö, med kort avstånd till flera upplevelser och sevärdheter i Nordtyskland.

Hotellet erbjuder

Det charmiga boutiquehotellet är inrett i en historisk byggnad med halmtak och beläget i den nordtyska lilla staden Bendesdorf, i Niedersachsen.

Varje morgon kan övernattande gäster avnjuta en läcker á la carte-frukost, med ett varierande urval i hotellets inbjudande faciliteter. Under kvällarna erbjuds sedan en blandning av regionala och internationella rätter från hotellets fusion-kök i ’Restaurant Buur’.

Parkering vid hotellet och trådlöst internet erbjuds utan extra kostnad.

Om rummen

Hotellet har 12 fina och ljusa rum som alla genomgick en renovering i 2019. Rummen är inredda i en elegant och modern design och bjuder på utsikt mot trädgården eller skogen och grönområdena utanför hotellet.

Välj mellan boende i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med en extrasäng. Samtliga rum är utrustade med eget badrum med dusch eller badkar, hårtork, bekväma sängar och TV.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

100 km från
Travemünde, Tyskland
220 km från
Rostock, Tyskland
340 km från
 Sassnitz, Tyskland
370 km från
Öresundsbron
380 km från
Swinoujscie, Polen
390 km från
Helsingborg, Sverige
550 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Lüneburger Heide (13.3km)

Lüneburger Heide är ett område som är gott avsett till promenader och cykelturer i härliga naturomgivningar. Här kan ni njuta av den friska luften, blomstrande under sommarhalvåret och ett vinterland i frost under vinterhalvåret. Lüneburger Heide är också en populär plats för ridturer.

Området är beläget mellan städerna Hamburg, Hannover och Bremen. I nästan hundra år har man försökt att bevara detta område till dess ursprungliga natur, och Lüneburger Heide består idag av flera naturparker. Ett naturområde som är lika perfekt för er som är ute på en aktiv eller en avkopplande semester.

Wildpark Lüneburger Heide (20.6km)

Wildpark Lüneburger Heide är en av Tysklands största zoologiska trädgårdar. Här kan ni se mer än 1200 djur, representerat av 140 olika djurarter, såsom siberiska tigrar, älgar, björnar och myrslokar.

Parken har flera olika matställen som erbjuder allt från enklare snabbmat till goda måltider i restaurang. Det är även tillåtet att ha lunch med sig för picknick i parken.

Och för barnen finns en stor lekplats med trampoliner, hängbroar, mini-radiobilar och goda möjligheter för balansgång, klättring samt annat lek och bus.

Dat ole Huus (46.1km)

Åk på kör själv-semester i Tyskland med Risskov Bilsemester och besök Dat ole Huus, som är en av de äldsta gårdarna i Lüneburger Heides naturreservat. Här får ni en fantastisk inblick i livet på Heidehof runt 1850-talet, då människor och djur levde under ett och samma tak och maten lagades över öppen eld. Besök fårfållan, som inte längre används, men platsen används idag som utställningslokaler till varierande utställningar om kulturen och landskapet i Lüneburger Heide .

Barfotaparken Egestorf (26.1km)

I Barfusspark Egestorf (namnet betyder barfotapark) kan hela familjen få en unik upplevelse. Upplev naturen på ett annorlunda sätt med fötternas välbefinnande i fokus. Den cirka 14 hektar stora parken har 2,7 km anlagda spår med 60 olika hinder i naturmaterial. Det är den perfekta platsen för en kul promenad i skogen. I parken finns också en liten kiosk där ni kan köpa förfriskningar. Hitta billiga hotell hos Risskov Bilsemester och bila i Tyskland.

HafenCity Hamburg (29km)

Kör på bilsemester och boka billig weekend i Tyskland där ni kan uppleva den fantastiska stämmningen i stadsdelen Hamburg-HafenCity.

HafenCity bjuder på en kombination av tradition och moderna intryck i en unik symbios. En sann upplevelse för er som är intresserade av arktitektur och kultur. Här finns flera spännande sevärdheter såsom Miniatur Wunderland, Elphilharmonien och platser som UNESOs listade varuhusdistriktt "Speicherstadt", som årligen drar till sig tusentals turister från hela världen.

Elbphilharmonie (31.1km)

Elbphilharmonie är en arkitektonisk byggnad i Hamburg, inspirerad av hamnens varuhus i kombinations med moderna glasbyggnader. I byggnaden anhålls olika konserter och arrangemang under året. Här finns även flera restaurangen or barer. Elbphilharmonie Plaza är byggnadens offentliga utsiktsplattform med 37 meter i höjd, varifrån ni bjuds på en fantastisk panorama utsikt över Hamburg och hamnen.

Hamburg (29.8km)

Kör på bilsemester till miljonstaden Hamburg, som har allt från goda shoppingmöjligheter, till museé-besök och gastronomi. Ett bra sätt att uppleva Hamburg är från vattnet, genom en båttur eller längs en promenad runt kanalerna.

En annan klassisk sevärdhet är att besöka stadens kända fiskmarknad, där det naturligtvis säljs fisk, men även diverse kläder, blommor och böcker. De första stånden öppnar redan 05:30 på sommarhalvåret och 07:00 under vintern.

Hamburg är Tysklands näst största stad och både ekonomiskt och kulturellt en staden norra Tysklands centrum. Areamässigt är staden större än både Paris och London, detta betyder kort och gott att staden bjuder på mycket goda möjligheter för en lyckas semesterdestination.

Hamburg är en vacker stad fylld av charmerade områden och inte minst ett härligt nattliv med ett brett utbud av restauranger och barer att ta del av under en storstadssemester eller kör själv semester i Nordtyskland.

Hamburg Rathaus (30.4km)

Kör till Tyskland och njut av en weekend eller minisemester med billigt boende i Hamburg. Det imponerande rådhuset är byggt i neo-renässans stil i 1897 och är öppen för offentligheten. Här kan ni både se utställningar och ta en guidad stadstur. Rathausmarkt, den stora rådhusplatsen används flitigt för marknader och konserter, är väl värd att besöka under en bilsemester i området. 

Alster Tour (30.9km)

Tag med familjen på minisemester till Hamburg och åk ut på en sightseeingtur på Alster floden och se staden och dess många spännande sevärdheter från en unik vinkel. Har ni lust med en lite mer romantisk tur rekommenderas "Twilight Tour", där ni får chans att njuta av solnedgången mellan Jungfernstieg och Harvestehude, i takt med att stadens kvällsljus tänds.

St. Michaelis Kyrka Hamburg (31.3km)

Åk ut till barrockkyrkan St. Michalis som är ett av Hamburgs landmärken och se staden från en helt annat vinkel. Kyrkan byggdes mellan 1648 och 1661, och om ni känner er pigga i benen så rekommenderas det att ta sig upp för de 452 trappstegen upp för kyrkotornet varifrån ni kommer få en fantastisk utsikt över Hamburg.

Ni kan även välja att ta hissen upp för att sedan gå neråt. Trapporna går nämligen igenom de vackra kyrkklockorna och den inre mekaniken av tornuret är en intressant syn.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Egon Hotel Hamburg City

Upplev hamnstaden Hamburg

Hamburg

Centralt i Hamburg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis internet
 • Centralt läge
 • Nära offentlig transport

344:-
Från endast
1.019.-

Visa karta

Prisvärt hotell i centrala Hamburg

Läs mer

Ringhotel Sellhorn

Upplev naturen kring Lüneberg

Lüneburger Heide

Wellness i Lüneberg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • Wellnessavdelning

826:-
Från endast
1.149.-

Visa karta

Wellness, avkoppling och vacker natur

Läs mer

BW Hotel Böttcherhof

Modernt hotell nära centrum av Hamburg

Hamburg

Semestra i Hamburg

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 fl vatten på rummet
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Wellnessavdelning

566:-
Från endast
1.359.-

Visa karta

Minisemester i Hamburg

Läs mer

ACHAT Hotel Buchholz

Inkl halvpension

Lüneburger Heide

26 km från Hamburg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis parkering

444:-
Från endast
1.299.-

Visa karta

Närhet till storstaden Hamburg

Läs mer

JUFA Hotel Hamburg HafenCity

Uppehåll med frukostbuffé

Hamburg

Modernt 3.5-stjärnigt hotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x välkomstdrink
 • Nära kommunal transport
 • Gratis internet

207:-
Från endast
1.399.-

Visa karta

4-stjärnigt och barnvänligt i Hamburg

Läs mer