Kör själv och bo på Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Ost

Resmål

Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Ost

Modernt hotell med utomhuspool och strandbar

Närhet till Frankfurt och motorväg
Restaurang, terrass och skybar
Utomhuspool med strandstolar och strandbar
 • 875 km från Öresundsbron
 • 675 km från Rostock, Tyskland
 • 1.000 km från Göteborg, Sverige
 • 850 km från Helsingborg, Sverige
 • 550 km från Travemünde, Tyskland
 • 800 km från Sassnitz, Tyskland
 • 825 km från Swinoujscie, Polen
 • Receptionen öppen 24 timmar
 • Restaurang
 • Bar
 • Utomhuspool
 • Möjligt att hyra cykel

Om hotellet

Det 4-stjärniga Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Ost ligger precis nordväst om Frankfurt am Main och är perfekt för er som behöver en övernattning på väg söderut eller kanske på tillbakavägen norrut. Detta moderna hotell har utomhuspool och strandbar samt en skybar, ett härligt ställe av avsluta en dag på innan en god natts sömn.

Hotellet erbjuder

Mercure Hotel Frankfurt Eschborn Ost ligger strategiskt bra, lättillgängligt från motorvägarna A5 och A66 endast 900 meter från avfarten. Det moderna hotellet kan erbjuda en avkopplande vistelse i bekväm miljö.

Hotellets restaurang "Big Ebbel" erbjuder både lokala och internationella rätter, som också kan serveras ute på terrassen. Hotellet har två barer, "Bar Skyline", där ni kan beställa läckra drinkar i en härlig atmosfär, och "Beach Bar", som är hotellets populäraste mötesplats och som serverar BBQ från klockan 17:00 mellan maj och september, när vädret tillåter. Här finns även en utomhuspool (ej uppvärmd) och solstolar, samt ett område där det serveras snacks och svalkande drycker vid poolen. 

WiFi är gratis på hotellet och det finns möjlighet att parkera bilen i hotellets garage eller på den offentliga parkeringen utanför hotellet. 

Om rummen

Det stora och moderna hotellet har totalt 224 rum. Samtliga rum är inredda med bad och toalett, hårtork, skrivbord, TV, minibar samt elektrisk vattenkokare. Vidare finns luftkonditionering, värdeskåp, radio och telefon. Det finns både rum med dubbelsäng och rum med separata enkelsängar. Husdjur är tillåtna mot avgift.

Vänligen observera att

OBS! Det är endast möjligt med extrasäng för barn upp till 16 år.
Barn i åldern 6-11,99 år har endast frukost inkluderat i uppehållet. Middagen kan väljas från en barnmeny och betalas på hotellet. Vägledande pris: 6.50 €. I priset ingår 0.2 l läsk. Barn under 5,99 år ska inte betala för maten.

Mer info

Värt att se

 • Königstein im Taunus (12.8 km)

  Namnet "Königstein" betyder "Kungens Sten" och myten säger att det var den Merovingian Kung Chlodwig (466-511), som byggde ett slott på berget och ett kapell i en närliggande dal och grundade Königstein im Taunus som tack för en profetia som lovade honom seger över Alemanniens kungarike som gick i uppfyllelse. Königstein blev mer lättillgängligt från Frankfurt am Main i 1906, då järnvägen mellan Königstein och Frankfurt byggdes och sedan dess har staden bara fortsätt att växa. Idag är detta fortfarande ett trevligt och eftertraktat ställe att besöka under semestern för att njuta av de fina naturomgivningarna. Besök den gamla borgen eller ta en tur genom centrum av staden och prova en av de flera lokala ölsorterna som serveras runt omkring i staden.

  Königstein im Taunus
  Utsikten över staden från Königstein-borgen är fantastisk
 • Römerberg Platz, Frankfurt am Main (10.9 km)

  Römerberg ligger nästan precis mitt i kärnan av Frankfurts gamla stadsdel, mellan Kaiserdom St. Bartholomäus i öst och Karmeliterklosteret i väst. Römerbergs platsen ligger är en av Frankfurts centrala delar som pryder den gamla stadskärnan som har haft olika funktioner under sina 800 år. Detta var torget där turneringar tog plats, likaså marknader men även avrättningar. Römerbergs platsen byggdes ut under 1500-talet efter att stadens vackra rådhus Römer byggdes.

  Römerberg Platz, Frankfurt am Main
  Römerberg Platz, mitt i Frankfurt
 • Senckenberg Museum (9.5 km)

  Senckenberg Museum i Frankfurt Am Main är det näst störta naturhistoriska museet i Tyskland. Detta är en speciellt populär utflykt för barnfamiljer. Senckenberg kan även skryta med att de har Europas största utställning av dinosaurier. Museet innehåller världens största samling av uppstoppade fåglar med totalt ca 2000 exemplar. Detta är en rolig och intressant tur för hela familjen!

  Senckenberg Museum
  Senckenberg Museum är fullt av dinosaurier.
 • Opel Zoo i Kronberg, Hessen (11.4 km)

  Opel-Zoo i Kronberg (Taunus) är Hessens näst största zoo. Detta zoo etablerades 1956 och startades som en forskningsinstitution. Nu är Opel Zoo en av de mest besökta fritids- och kulturella faciliteterna i Hesse. Här kan ni besöka mer än 1.400 djur fördelat på över 200 olika arter från samtliga kontinenter och klimatzoner, från de kallaste polarbredderna till regnskogarna kring ekvatorn. Det är tillåtet att mata flera av djuren, vilket oftast är mycket populärt för barnen. Det finns även flera aktiviteter såsom guidade turer mer detaljrik information om djuren. Detta är ett perfekt utflyktsmål för er ute på familjetur som era barn säkerligen kommer uppskatta.

  Opel Zoo i Kronberg, Hessen
  På Opel Zoo finner ni bland annat elefanter
 • Historisches Museum, Frankfurt am Main (11.0 km)

  Museet ligger i Frankfurts gamla stadsdel, söder om den romerska backen, mellan den gamla kyrkan St. Nicholas och Mainkai. Museets byggnad restes först i 1972, men blev sedan nedriven och 2011 och har nu i 2017 blivit ersatt med en ny byggnad. Det historiska museet är väl värt att ta vägarna förbi under en kör själv semester i centrala Tyskland eller kanske en storstads-weekend i Frankfurt.

  Historisches Museum, Frankfurt am Main
  Klocktornet vid det historiska museet i Frankfurt.
 • Hauptwache (10.9 km)

  Mitt i den livliga staden och en av de livligaste gatorna i Frankfurt am Main ligger Hauptwache, som betyder "Huvudvakten" och som är ett gammalt vakthus i barrock stil, byggt 1730 som först byggdes för stadens motståndsrörelse, sedan ett fängelse och sedan även använts som polisstation. Idag är Hauptwache en av många unika caféer i Frankfurt och då den ligger vid Hauptwache torget, som är ett av Frankfurts största shoppingområden, med underjordiskt köpcentrum, är det ett bra ställe att ta en paus och dricka en god kaffe. Boka hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör iväg på en härlig bilsemester!

  Hauptwache
  Hauptwache är en av stadens historiska minnesmärken.
 • Frankfurter Golf Club e.V. (19.6 km)

  Golfklubben ligger innanför Frankfurt am Main stadsgräns, i ett lugnt område omgivet av skön natur och träd. Klubben är en av de äldsta i Tyskland och blev grundat redan 1913. Golfklubben är belägen i ett lugnt och naturskönt område. Den originella 9 håls banan designades av Charly Gardner medan den nya designen grundades av Harry Colt og John Morrison. Banan har idag 18 hål och är lång och bjuder på goda utmaningar även för den erfarna golfaren.

  Frankfurter Golf Club e.V.
  Frankfurter Golf Club e.V. grundades år 1913.
 • Wiesbaden (32.3 km)

  Wiesbaden har en lång tradition som kurort tack vare sina 26 varma källor och räknas faktiskt som en av de äldsta i Europa. Staden är välkänt för sina behandlingscenter mot reumatism och ortopediska sjukdomar, och de varma källorna är därför en viktig del av de medicinska behandlingarna. Därför har staden även många sjukhus och rehabiliteringscenter. Wiesbaden är även känt för sin vackra arkitektur och härliga klimat, därav har staden fått smeknamnet "Tysklands Nice". Besök Schloßplatz som ligger i stadens centrum och är omgivet av flera utmärkande byggnader. Hertigens palats började byggas under Williams tid, hertig av Nassau i 1837 och blev avslutad 1841, två år efter Williams död. Palatset blev senare använt som huvudkontor för franska och brittiska ockupationstrupper efter första världskriget och därefter som museum. Sedan 1945 har byggnaden fungerat mer som landmärke och parlament till Hesse. Denna trevliga stad har mycket att erbjuda och att spendera några timmar i denna stad rekommenderas starkt.

  Wiesbaden
  Rådhuset i Wiesbaden
 • Frankfurt Goethe-Haus (10.6 km)

  Boka en semester med prisvärt hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör ut i Europa. Besök Frankfurt där Johann Wolfgang von Goethe, förmodligen Tysklands mest berömda författare föddes den 28 augusti 1749 i sitt familjehem Goethes Hus. Goethe blev boende på denna adress till 1765 och invändigt get huset ett intryck av hur den förmögna familjen Goethe bodde och levde, och vad som skapade ramen för uppfostran av detta litterära geni. Vi sidan av Goethes hus ligger Goethe museet, som är ett galleri med 14 rum med konstverk från författarens tid, bland annat från senare barrock samt romantiska epoken.

  Frankfurt Goethe-Haus
  Besök platsen där Goethe föddes år 1749 under er bilsemester.
 • Julmarknad i Frankfurt (10.9 km)

  Julmarknaden i Frankfurt är över 600 år gammal och drar varje år miljoner av besökare. Mer än 200 mysiga julstånd erbjuder kulinariska upplevelser, traditionellt julpynt och handgjorda julklappar. Julmarknaden i Frankfurt är ett måste för alla, som vill komma i julstämning!

  Julmarknaden sträcker sig över stora delar av Frankfurt från Römerberg tlil Paulsplatz och Mainkai. Utöver marknadsstånden finns ett stort och omväxlande julprogram. Ni kan t.ex. höra tornblåsaren från Nikolaikyrkan, klockspelet kring den 30 meter höga julgranen och massor av konserter.

  Om julmarknaden verkar stor och oöverskådlig finns hjälp att hämta. Under mottot ”Glühwein, Geschichten og Gebäck” (Glühwein/glögg, sagor och kakor) är det möjligt att beställa en guidad tur genom Frankfurts enorma julmarknad. På turen blir ni inte bara visade runt utan får också inblick i tyska jultraditioner och julmarknadens historia.

  Allt föregår i en härlig förening med doftintryck, som sträcker sig över hela staden i jultiden.

  Nedanför kan ni se våra trevliga hotell, som ligger i eller omkring Frankfurt.

  Julmarknad i Frankfurt
  Besök den 600 år gamla julmarknaden i Frankfurt.
Mer info

Karta

Mercure Frankfurt Eschborn Ost
Helfmann-Park 6 65760 Eschborn

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~12 i extrasäng 100% Rabatt
Barn 12~16 i extrasäng 0% Rabatt