Krosemester på Montra Hotel Sabro Kro nära Århus

Svenska | SEK

Montra Hotel Sabro Kro

Krosemester nära Århus med många upplevelser i området

» Få avstånd från din hemadress

Genomsnittlig kundutvärdering

4.8 / 5

Höjdpunkter

 • Fint beläget med närhet till Århus
 • Utsökt mat i restaurangen
 • Trevligt boende med 4-stjärnig standard
4.839:-
3~8 dag från
1.149.-

Inkl halvpension

Minisemester vid Århus

3 dagar
Från 1.149,- / spara upp till 1.288,-
Nedsatt
4 dagar
Från 1.719,- / spara upp till 1.936,-
Nedsatt
5 dagar
Från 2.179,- / spara upp till 2.694,-
Nedsatt
6 dagar
Från 2.699,- / spara upp till 3.393,-
Nedsatt
7 dagar
Från 3.169,- / spara upp till 4.141,-
Nedsatt
8 dagar
Från 3.689,- / spara upp till 4.839,-
Nedsatt
* Pris per person i standard dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Gratis internet och parkering
Wild Offer
Montra Hotel Sabro Kro är fint och lugnt beläget i den lilla staden Sabro, endast 15 km från Århus på östra Jylland. Här erbjuds ni en bra bas för en trevlig minisemester, romantisk semester eller en familjesemester på ett stilrent 4-stjärnigt hotell med fokus på bekvämlighet och personlig service.

Hotellet erbjuder

Hotellet är elegant och modernt inrett och erbjuder en trevlig atmosfär. Det korta avståndet till Århus ger er en utmärkt utgångspunkt för att kombinera er krosemester med en storstadssemester. Upplev allt från ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden och Moesgaard Museum, till shopping och annan sightseeing.På hotellet finns ett motionsrum för er som vill få upp pulsen under er vistelse. I förbindelse ligger även ett wellnessrum där ni har chans att koppla bort vardagen och unna er en avslappnande massage.

Restaurangen på hotellet erbjuder unika smakupplevelser i eleganta omgivningar. Hotellets restaurang är känd för sin höga standard av mat som tillagas av lokala råvaror och den mysiga stämningen ger er en utmärkt plats för en romantisk middag.

Hotellet har under årens gång fungerat som värd för mindre konserter, och erjuder möjlighet att uppleva dessa och andra artister och konstnärer. Framöver väntar ett spännande program med en rad konstnärer och föredrag som kan upplevas på hotellet.

Gratis parkering och kostnadsfritt trådlöst internet finns att tillgå.

Om rummen

Hotellet har 88 fina rum med en 4-stjärnigt komfortnivå. Rummen är utrustade med eget badrum, bekväma sängar, fransk balkong, soffa eller fåtölj, skrivbord, TV och telefon, samt kaffe- och te-faciliteter. 

Rumstyper

Standard dubbelrum

1 / 3
Standardrummen har två enkelsängar och är inredda med en liten walk-in-closet. Dessutom har rummen en soffa som också kan användas som extrasäng. Alla rum har eget badrum, TV, skrivbord, vattenkokare för att göra kaffe och te, strykjärn samt en fransk balkong. På vissa av rummen är hundar välkomna mot en avgift.
» Se fler rumsspecifika bilder

Juniorsuite

1 / 2
Juniorsviterna har en stor dubbelsäng och är inredda med en walk-in-closet. Alla rum har en soffa med soffbord, TV, skrivbord, kaffemaskin från Nespresso och möjlighet att göra te samt strykjärn. Juniorsviterna har dessutom en stor altan eller terrass med stolar och bord. Badrummet har toalett, både dusch och spabad samt hårtork.
» Se fler rumsspecifika bilder

Executive dubbelrum

1 / 2
Executive-dubbelrummen har två enkelsängar och är inredda med en liten walk-in-closet. Dessutom har rummen en soffa som också kan användas som extrasäng. Alla rum har TV, skrivbord, kaffemaskin från Nespresso och möjlighet att göra te, strykjärn samt en fransk balkong. Badrummet har toalett, både dusch och badkar samt hårtork.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

180 km från
Göteborg, Sverige
220 km från
Öresundsbron
480 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Århus (14km)

Århus är en levande stad där ni finner ett hav av kulturella och gastronomiska upplevelser, samt goda shoppingmöjligheter. I Århus kan ni bland annat besöka det fantastiska konstmuseet Aros, gå en tur igenom Moesgaard museum, besöka Tivoli Friheden eller besöka Den Gamle By. Ja möjligheterna är många här och ni är garanterade en upplevelserik vistelse!

Staden bjuder självklart även på shopping i stadens butiker och förfriskningar i stadens mysiga caféer.

ARoS Aarhus Konstmuseum (13.7km)

Konstmuseet ARoS ligger i Århus centrum och är bland de största i Nordeuropa, med sina 10 våningar fylld av intryck, färger och former.

Museet ställer ut konst från den danska modernismen samt från internationell nutidskonst. Här hålls en hel del skiftande och kortvariga utställningar men även permanenta sådana, med en egen samling av 8000 verk.

Museet har också aktiviteter för familjens yngsta. Här kan ni gå på upptäcktsfärd i Konstkassen, eller ta en tur upp i den ikoniska regnbågen som är designad av Olafur Eliasson, och njut av den vackra utsikten över Århus stad igenom de karakteristiska regnbågsfärgerna.

Njut av detta mångfald av konstverk och ta den tid ni behöver för att utforska alla de vackra verken.

Den Gamle By (12.7km)

Åk på en tidsresa mitt i Århus och besök Den Gamle By som är en helt unik historisk upplevelse. Möt människorna i deras vardag, såsom de levde i slutet av 1800-talet i detta levande museum.

Passa på att besöka den allra äldsta delen av gamla stan och njut av en äkta dansk mini köpstad med allt var som hör därtill, med flera hus, butiker och verkstäder.

Byggnaderna är fraktade från städer kring hela Danmark och har på så sätt byggts upp till ett museum. På festplatsen arrangeras det flera roliga aktiviteter från förr. Här kan ni bland annat kasta käglor och stå på styltor och ni kan även åka traditionell häst och vagn genom staden.

Den Gamle By har också en av Danmarks mest unika julmarknader. Flera hundra års historia kommer till liv då husen och gatorna pyntas med historiskt tidsenligt julpynt. I flera av husen hålls aktiviteter som bakning, julutställningar, tomtar och mycket annat. Passa på att uppleva danska jultradtioner i Den Gamle By!

Århus Botaniska Trädgård (13.2km)

Århus botaniska trädgård ligger norr om Den Gamle By och täcker en yta på 21 hektar. Det är väl värt att besöka de tropiska växthusen som innehåller växter från fyra olika klimatzoner. När det är dags för lunch eller fika så kan man besöka kafét i det tropiska huset. Så passa på att njuta av en dag i ett botaniskt paradis mitt i Århus!

Årslev (11.9km)

Årslev har kännetecknats som en landsby i många år men är numera en stadsdel i Århus, strax väster om staden. Bebyggelsen grundades av lokalhistoriken August F. Schmidt, under 400 - 500 talet och blev 1203 döpt till Arsløf. Årslev är idag nästintill ihopbyggt med Brabrand. Intill kommunalreformen 1 april 1970 tillhörde staden Brabrand-Årlevs Sognekommun.

I centrum finner ni Årslevs kyrka som i folkkyrkans terminologi betecknas som Sønder Årslev kyrka för att undangå förväxling med Årslev ved Randens.

Århus Naturhistoriska Museum (13.9km)

På det Naturhistoriska Museet i Århus finns det fyra större permanenta utställningar samt en utställning som skiftar med tiden.

Detta är en plats fylld av upplevelser och en spännande resa runt i naturens förundrade värld. Kom nära inpå de afrikanska djuren från savannen och ta en tidsresa genom den danska naturens liv, helt från istiden fram till idag.

Besök utställningen "AnimaliA" som bjuder på spännande visualiseringar av djurens överlevnad genom tiden.

Gå heller inte miste om "Den Globala Bakgården" som är en intressant utställning om den biologiska mångfalden. Naturhistoriska Museet Aarhus är landets näst största av sin sort och rymmer över hela 5.000 olika djur.

Här bjuds ni på en spännande introduktion till vetenskapens resultat i den naturhistoriska forskningen och kan låta er imponeras av av detaljerna i denna resa genom vår förtrollande värld och dess natur.

Moesgaard Museum (22.5km)

Upplev forntidens skiftningar i Moesgaard Museum, som också kallas MOMU. En upplevelserik sevärdhet som består av både utställningar och vacker omgivande natur.

Här kan ni komma nära inpå antiken och uppleva de gigantiska gravarna från bronsåldern, vapen från järnåldern och vigda er kunskap om vikingarna. Från vikingatiden kan besökare följa en viking i dåtidens Århus. Besök också Evolutionstrappan som skickar nyfikna besökare tillbaka 3,2 miljoner år bakåt i tiden.

MOMU är en enastående upplevelse där det är lätt att förundras av evolutionens magi. Ett utflyktsmål och aktivitet som passar hela familjen, stora som små!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Årslev Kro

Lyxupplevelse på Årslev Kro

Östra Jylland

Livsnöjespaket

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x price content Coffee/tea and petit fours after dinner
 • Välkomstpaket med bubbel och chips
 • Gratis internet och parkering

491:-
Från endast
1.579.-

Visa karta

Hotel Årslev Kro, bra läge nära Århus

Läs mer

Zleep Hotel Aarhus

Kultur, historia och natur

Östra Jylland

Minisemester i Århus

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Centralt läge

184:-
Från endast
939.-

Visa karta

Leendets stad - Århus

Läs mer

Radisson Blu Scandinavia Aarhus

Inkl halvpension

Östra Jylland

I hjärtat av Smilets By

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny (kökets val)
 • 2 x Gratis parkering
 • 2 x Gratis internet

1.123:-
Från endast
1.719.-

Visa karta

Minisemester mitt i centrala Århus

Läs mer

Nilles Kro

Inkl. 1 x wienerschnitzel

Östra Jylland

Ankomst på söndag

Risskov Paket - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x wienerschnitzel
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

170:-
Endast
769.-

Visa karta

4-stjärnig krosemester i Århus

Läs mer

Cabinn Aarhus

Uppehåll med frukostbuffé

Östra Jylland

Minisemester i Smilets By

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge

276:-
Från endast
999.-

Visa karta

Besök Smilets By - Århus

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.