Åk på billig bilsemester till tulpanlandet Nederländerna

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Nederländerna

Rabattkoden är nu aktiv

Nederländerna

Tulpanlandet Nederländerna inbjuder er till en härlig bilsemester oavsett om ni väljer en weekendresa, sommarsemester eller en storstadssemester. Hos Risskov Bilsemester har vi ett brett urval av hotell i hela landet och vi kan rekommendera er att titta närmare på de orter, som kanske inte är så vanliga att besöka.

Huvudstaden Amsterdam är mångsidigheternas huvudstad. Här kan ni uppleva både imponerande museum, besöka Anne Franks hus eller ta ett titt förbi Heineken bryggeriet. Kanalerna i staden bidrar till en skön känsla med små broar överallt. Amsterdam är en riktig cykelstad där trafiken alltid är anpassad med cyklar i åtanke. Låt familjesemestern gå till Holland, där ni kan njuta av en aktiv semester bland en vacker natur, gröna skogar, sjöar och trevliga kanalstäder.

En kör själv-semester i Holland kan vara en påsksemester i universitetsstaden Utrecht med den inre bilfria staden präglad av trevliga gator med bra shoppingmöjligheter eller en resa i oktober till hamnstaden Rotterdam, där ni kan njuta av design och arkitektur. En semester med barnen kan gå till kungafamiljens hemstad Haag, där nöjesparker och närheten till stranden gör staden till den perfekta platsen för hela familjen.