Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Nederländerna

Nederländerna

Tulpanlandet Nederländerna inbjuder dig till en härlig bilsemester oavsett om du väljer en weekend, sommarsemester eller en storstadssemester. Hos Risskov Bilsemester har vi ett brett urval av hotell i hela landet och vi kan rekommendera er att titta närmare på de orter, som kanske inte är så vanliga att besöka.

Huvudstaden Amsterdam är mångsidighetens huvudstad. Här kan du uppleva både imponerande museum, besöka Anne Franks hus eller ta ett titt förbi Heineken bryggeriet. Kanalerna i staden bidrar till en skön känsla med små broar överallt. Amsterdam är en riktig cykelstad där trafiken alltid är anpassad med cyklar i åtanke. Låt familjesemestern gå till Holland, där du kan njuta av en aktiv semester bland en vacker natur, gröna skogar, sjöar och trevliga kanalstäder.

En kör själv-semester i Holland kan också vara en påsksemester i universitetsstaden Utrecht med den inre bilfria staden präglad av trevliga gator med bra shoppingmöjligheter. Ta en höstsemester i hamnstaden Rotterdam, där du kan njuta av design och arkitektur. En semester med barnen kan gå till kungafamiljens hemstad Haag, där nöjesparker och närheten till stranden gör staden till den perfekta platsen för hela familjen.

Klicka här för att läsa mer...
1