Risskov Bilsemester har billiga hotell i östra Nederländerna

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Östra Nederländerna

Rabattkoden är nu aktiv

Östra Nederländerna

Beundransvärda slott, intressanta herrgårdar och medeltidsbyggnader är några av de upplevelser som östra Nederländerna kan erbjuda er under er bilresa i Europa. Utöver dessa sevärdheter är även landskapet i denna del av Holland vackert. Allt detta gör östra Nederländerna till ett populärt område för en aktiv semester, med sina många cykel- och vandringsleder.

Städerna Zwolle och Arnhem är värda ett besök när ni besöker östra Holland. Zwolle är en mäktig handelsstad med historiska slott, fascinerande fasader och magnifika palats. Arnhem har tydliga spår från andra världskriget och staden har ett stort utbud av shopping och kultur, ni kan t.ex. besöka Openlucht Museum som berättar historien om staden och området.

Östra Nederländerna erbjuder även ett flertal spännande aktiviteter för hela familjen. Besök äventyrsparken Hellendoorn, nöjesparken Slagharen och otroliga Burgers Zoo som har tropisk regnskog, öken och hav.

Risskov Bilsemester kan erbjuda förmånliga hotellpaket som passar för en aktiv semester med barnen, en minisemester eller ett spauppehåll.