Åk på billig bilresa i Europa och till södra Nederländerna

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Södra Nederländerna

Rabattkoden är nu aktiv

Södra Nederländerna

Under er bilsemester i Europa får ni inte missa att besöka Södra Nederländerna, som består av de tre provinserna Zeeland, Nord Brabant och Limburg. De tre provinserna har var för sig något unikt, som är värt att utforska. Zeeland kännetecknas av sina öar, Nord Brabant av den vackra naturen och små trevliga städer, Limburg av sitt kuperade landskap och floden Meuse, som flyter från norr till söder genom provinsen.

Södra Nederländerna är fantastiskt beträffande både kultur och fritidsaktiviteter. I de större städerna, Eindhoven och Maastricht, finns massor av museer, gallerier, biografer, utställningar, konserter och teaterföreställningar. Här finns också grönområden, så destinationen passar utmärkt även för naturälskare. Sitt ner på någon servering vid ett av de pittoreska torgen eller i en av det små byarna och njut av er semester. Utöver de många fantastiska naturupplevelserna, som erbjuds i södra Nederländerna, finns också goda shoppingmöjligheter, familjeaktiviteter, djurparker och nöjesparker.

Områdets största stad, Rotterdam, kan skryta med den största hamnen i Europa. Utöver den stora hamnen erbjuder staden intressant arkitektur, flera museer och shopping. Rotterdam ligger i nordvästra delen av södra Nederländerna.

Risskov Bilsemester erbjuder er allt från en aktiv familjesemester, wellness- och spauppehåll, storstadssemester, minisemester till romantisk weekendresa. Njut av en vistelse på något av våra förmånliga hotell med halvpension eller hitta ett barnvänligt alternativ. Allt hittar ni i södra Nederländerna.