Uppleve det typiskt nederländska landskapet under er bilsemester i Europa

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Västra Nederländerna

Rabattkoden är nu aktiv

Västra Nederländerna

Västra Nederländerna har något att erbjuda för alla smaker. Oavsett om ni önskar vacker natur, spännande städer eller nöjesparker, finns det rikligt med möjligheter. Upplev det holländska landskapet med massor av vatten i Rhine-Meusedeltat som skapar en mängd öar. Öarna med sina kanaler som slingrar kors och tvärs ger området en unik karaktär.

Missa inte storstäderna Amsterdam och Haag. Haag bjuder på ett stort antal sevärdheter. Gå inte miste om det politiska hjärtat i Haag, Binnenhof. Se det kungliga palatset Noordeinde, Omniversum, Madurodam och fredsplatsen.

Upplev den avslappnade livsstilen och atmosfären i huvudstaden Amsterdam. Staden bjuder på världsberömda museer och verk av mästare som Rembrandt och Van Gogh på nationalmuseet "Rijksmuseum" eller Van Gogh-museet. Upplev den maritima miljön som kanalerna skapar. Längs kanalerna finns grönområden där de stora trädkronorna ger er svalkande skugga en varm sommardag. Risskov Bilsemester kan erbjuda centralt belägna och förmånliga hotell som passar en aktiv familjeresa, en romantisk långhelg eller ett uppehåll för er som är pensionärer.