Traditionell krosemester på Nilles Kro

Svenska | SEK

Nilles Kro

Krosemester i gröna omgivningar endast 16 km från Århus

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Krosemester i gröna omgivningar
 • Nära till Århus
 • Restaurang som serverar traditionella rätter
3.925:-
2~6 dag från
769.-

Inkl. 1 x wienerschnitzel

Ankomst på söndag

2 dagar
Endast 769,- / spara upp till 170,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

2 dagar inkl.

 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x wienerschnitzel
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Inkl halvpension

Kroferie vid Århus

3 dagar
Endast 1.399,- / spara upp till 1.411,-
Spara
4 dagar
Endast 1.999,- / spara upp till 2.216,-
Spara
5 dagar
Endast 2.529,- / spara upp till 3.091,-
Spara
6 dagar
Endast 3.099,- / spara upp till 3.926,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Paket

Nilles Kro bjuder på vackra miljöer och ger er en avkopplande semester i gröna omgivningar. Värdshuset är beläget vid skogen, men det är ändå det är nära till Aarhus centrum. 

Hotellet erbjuder

Värdshuset har en trevlig lounge med bekväma soffor och böcker i bokhyllorna, perfekt för en mysig lässtund. Det finns även en bar där ni kan beställa något gott att dricka medan ni läser eller arbetar. Den nya utbyggnaden ger värdshuset en modern prägel samtidigt som det samspelar med den ursprungliga känslan så att den traditionella krostämningen är bibehållen. Nilles Kro var ursprungligen en landsvägskro och är fortfarande lika gästvänlig och alla kan känna sig välkomna. 

Som på alla danska kroar serveras det kromat på Nilles Kro. Här kan ni äta äkta dansk kromat, lagad från grunden på goda råvaror.

Det finns gratis wifi på värdshuset och det är lätt att hitta parkering.

En vistelse på Nilles Kro kan gärna kombineras med golf, då det finns flera golfbanor i området, t. ex. Marcusminde Golf Club och Lyngbygaard Golf, där ni hittar greenfees till rimliga priser tack vare ett avtal mellan Nilles Kro och klubbarna. 

Om rummen

I den nya utbyggnaden finns moderna rum inredda i ljusa färger och alla rum har eget badrum samt kabel-TV. 

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

170 km från
Göteborg, Sverige
220 km från
Öresundsbron
480 km från
Rostock, Tyskland

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Tivoli Friheden (17.5km)

Denna härliga nöjespark ligger i utkanten av Århus stadskärna och bjuder på det som de flesta familjerna är ute efter på en semester med sina barn.

Här finns massvis med roliga aktiviteter och upplevelser, som helst ska innehålla massor av lek och bus. Tivolit ligger faktiskt inom gångavstånd från Århus centrum och i parken finns det bland annat flera åkattraktioner, olika stånd med mat och dryck samt en lekplats.

Missa inte att ta en tur på "Cobraen", som är en av de mest vilda attraktionerna på plats, där ni susar genom luften i 70 km i timmen. Och det finns självklart även lugnare attraktioner, för er som föredrar lite mindre adrenalin.

På Tivoli Friheden är alla, oavsett ålder, garanterade en riktigt rolig dag, fylld med massor av upplevelser!

Den Gamle By (14.5km)

Åk på en tidsresa mitt i Århus och besök Den Gamle By som är en helt unik historisk upplevelse. Möt människorna i deras vardag, såsom de levde i slutet av 1800-talet i detta levande museum.

Passa på att besöka den allra äldsta delen av gamla stan och njut av en äkta dansk mini köpstad med allt var som hör därtill, med flera hus, butiker och verkstäder.

Byggnaderna är fraktade från städer kring hela Danmark och har på så sätt byggts upp till ett museum. På festplatsen arrangeras det flera roliga aktiviteter från förr. Här kan ni bland annat kasta käglor och stå på styltor och ni kan även åka traditionell häst och vagn genom staden.

Den Gamle By har också en av Danmarks mest unika julmarknader. Flera hundra års historia kommer till liv då husen och gatorna pyntas med historiskt tidsenligt julpynt. I flera av husen hålls aktiviteter som bakning, julutställningar, tomtar och mycket annat. Passa på att uppleva danska jultradtioner i Den Gamle By!

Århus Naturhistoriska Museum (15.7km)

På det Naturhistoriska Museet i Århus finns det fyra större permanenta utställningar samt en utställning som skiftar med tiden.

Detta är en plats fylld av upplevelser och en spännande resa runt i naturens förundrade värld. Kom nära inpå de afrikanska djuren från savannen och ta en tidsresa genom den danska naturens liv, helt från istiden fram till idag.

Besök utställningen "AnimaliA" som bjuder på spännande visualiseringar av djurens överlevnad genom tiden.

Gå heller inte miste om "Den Globala Bakgården" som är en intressant utställning om den biologiska mångfalden. Naturhistoriska Museet Aarhus är landets näst största av sin sort och rymmer över hela 5.000 olika djur.

Här bjuds ni på en spännande introduktion till vetenskapens resultat i den naturhistoriska forskningen och kan låta er imponeras av av detaljerna i denna resa genom vår förtrollande värld och dess natur.

Marselisborgs Slott (18.1km)

Marselisborgs Slott tjänar idag som det danska kungaparets sommar- och julresidens i Århus. Byggnaden stod färdig år 1902 som folkets bröllopsgåva till Kung Christian X och drottning Alexandrine. Slottets placering är väl valt för ändamålet: de boende har fri utsikt över hav och skog, men långt och otillgängligt för omgivningarna. Den utstrålar reservation och distans och huvudtrappan understryker effekten.

Skanderborg (27km)

Skanderborg ligger i Søhøjlandet, det sjörika och kuperade området mellan Silkeborg, Skanderborg, Horsens Tørring och Thyregod. Søhøjlandet är känt för sin vackra natur med alla dess sjöarna, skogen och Himmelberget.

I området finns goda möjligheter för vandring, cykling och båtturer. Besök också Sjöbadet, där det finns möjlighet att bada i sjön och även Skanderborg slottskyrka som är väl värd ett besök.

Området vid Skanderborg erbjuder dessutom spännande upplevelser inom konst, kultur, gastronomi och shopping.

Randers Regnskov (27.4km)

Gör ett besök i en helt annan värld. Så känns det nämligen när ni åker till Randers Regnskov. Den varma och fuktiga luften blandas med ljuden från de skummande vattenfallen och de många djurläten som hörs i den tropiska regnskogen i Randers. I de gröna omgivningarna väntar massor av spännande upplevelser. Se små och mycket flitiga bladskärarmyror och hälsa på de vackra jaguarerna, som bidrar till att göra det tropiska äventyret till en alldeles speciell upplevelse. Besök de stora kontinenterna Afrika, Sydamerika och Asien eller prova på en tur till det fruktade Ormtemplet.

Moesgård Museum - MOMU (24.3km)

Upplev det förflutna på Moesgård Museum, även kallat MOMU, som är en attraktion värd ett besök, både för utställningarna och den pittoreska platsen med utsikt över havet och skogen. Här finns gravar från bronsåldern och vapen från järnåldern, och besökarna får följa livet i Århus under Vikingatiden. Ni kan även besök den fascinerande Evolutionstrappan, som skickar nyfikna besökare hela 3.2 miljoner år tillbaka i tiden för möten med våra föregångare. Här finns något för hela familjen, och avsluta gärna besöket med en promenad ner till vattnet och njut av den vackra utsikten över Århusbukten.

Himmelbjerget (36.7km)

Åk på billig bilsemester till Mittjylland och bestig Himmelberget, dit ni antingen kan ta er med hjulångaren Hjeljen, bil eller cykel, och upplev den fascinerande naturen. Himmelberget är 147 meter högt och har sedan 1800-talet besökts av tusentals turister. Njut av utsikten från några av de manga utiktsplatserna!

Jul i Den Gamle By (14.4km)

Upplev den unika och mysiga julmarknaden "Jul i Den Gamle By" i Århus där besökare bjuds på en tidsresa genom århundrades danska jultraditioner.Den Gamle By i Århus är världens första friluftsmuseum för handelstadens kultur och historia, och består av 75 hus och byggnader från mellan 1500-talet till slutet på 1790-talet. En minisemester eller weekendresa till Århus under jultid ger er goda möjligheter att uppleva en alldeles speciell julstämning. Kulisserna är dekorerade med historiskt julpynt som det såg ut mellan 1600- och 1970-talet. Här finner ni även flera julbodar, pepparkaksbakning, julloft, historiska butiker och välsmakande julmat.I Møntmestergården står tomtenissarna redo att servera besökare en god portion risgrynsgröt och framför eldstaden berättar nissarna om sina långa och spännande liv. Barnen kan lämna in en önskelista och roa sig i ”Jul’umhej-huset” med fler sagoberättelser.I Købmandsgården kan ni njuta av en härlig julstämning med tema taget ur "Peters Jul" från 1866. Denna berättelse och bok spelar fortfarande stor roll i Danmark och för de som hört eller läst historien är det en extra rolig upplevelse att besöka just Købmandsgården under jultid.I Bendtsens Pakhus kan besökare få en genuin julstuge-upplevelse med allt från varm glögg till danska klenät, pepparkakor och saft. Här bjuds det på extra julmys för hela familjen med möjlighet att avnjuta sin picknick för de som har med sig sitt eget.Jul i Den Gamle By erbjuder med andra ord en imponerade och unik julstämning, och en spännande upplevelse för såväl barn som vuxna. Risskov Bilsemester erbjuder ett brett urval av hotell i Århus med omnejd. Tycker ni om danska jultraditioner, är en weekendresa, familjeutflykt, minisemester eller längre julsemester till Århus och Den Gamle By något för er!

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Årslev Kro

Lyxupplevelse på Årslev Kro

Östra Jylland

Livsnöjespaket

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 2 x price content Coffee/tea and petit fours after dinner
 • Välkomstpaket med bubbel och chips
 • Gratis internet och parkering

491:-
Från endast
1.579.-

Visa karta

Hotel Årslev Kro, bra läge nära Århus

Läs mer

Zleep Hotel Aarhus

Kultur, historia och natur

Östra Jylland

Minisemester i Århus

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Centralt läge

184:-
Från endast
939.-

Visa karta

Leendets stad - Århus

Läs mer

Montra Hotel Sabro Kro

Inkl halvpension

Östra Jylland

Minisemester vid Århus

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Gratis internet och parkering

1.288:-
Från endast
1.149.-

Visa karta

Semester på kro nära Århus

Läs mer

Radisson Blu Scandinavia Aarhus

Inkl halvpension

Östra Jylland

I hjärtat av Smilets By

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny (kökets val)
 • 2 x Gratis parkering
 • 2 x Gratis internet

1.123:-
Från endast
1.719.-

Visa karta

Minisemester mitt i centrala Århus

Läs mer

Cabinn Aarhus

Uppehåll med frukostbuffé

Östra Jylland

Minisemester i Smilets By

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis kaffe/te på rummet
 • Gratis internet
 • Centralt läge

276:-
Från endast
999.-

Visa karta

Besök Smilets By - Århus

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.