Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Norge

Turistområden

» Hallingdal

Regioner

» Södra Norge

» Västra Norge

» Östra Norge

» Centrala Norge

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Norge

Norge

Risskov Bilsemester erbjuder spännande uppehåll i midnattssolens land Norge. Här finns en mängd av olika möjligheter för alla smaker. Ni kan ta en storstadssemester i Oslo eller njuta av Norges vackra natur på en aktiv semester. För familjen finns det också mycket att göra och varför inte ta en romantisk tripp för två till Bergen med den du tycker om.

Naturen är utan tvekan det som lockar flest resenärer till Norge. Majestätiska fjordar, sagolika fjäll, öde stränder, charmiga kuststäder och milsvid av vacker skog och tusentals sjöar. Aktiv semester i Norge är ett perfekt val då det finns möjligheter för skidåkning, vandring och härliga cykelturer. Oavsett vad ni väljer att göra är den härliga naturen alltid närvarande såsom t.ex. i den vackra Gudbrandsdalen och längs Trollstigen.

För den kultur- eller historieintresserade så är Norge också ett perfekt resmål med sin fina kultur och många traditioner. Landet har många intressanta museer, där man bl.a. kan lära sig mer om den samiska kulturen. Stavkyrkorna är självklart ett måste att besöka. Urnes stavkyrka vid Sognefjorden är t.ex. med på UNESCO:s världsarvslista. Fiskekulturen upplevs bäst vid domkyrkan i Stavanger medans Trondheim och övriga kuststäder kan erbjuda avslappning och upplevelser vid eller i vattnet.

Klicka här för att läsa mer...
1