Åk på billig bilsemester i Norge och besök Hallingdal

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Hallingdal

Rabattkoden är nu aktiv

Hallingdal

Oavsett om det är vinter eller sommar har Hallingdal mycket att erbjuda. Varför inte åka på vandrings- eller cykelsemester och njuta av den norska sommaren eller ta hela familjen på en fantastisk skidsemester genom ett uppehåll från Risskov Bilsemester.  Under vintern kan ni ta er till Noresund/Norefjell-området som erbjuder skidåkning för alla nivåer.

På vägen till hotellen kan ni sommartid göra ett första stopp vid Noresund och unna er en tur med M / S Kryllingen Krøderen på sjön. Höga berg, vilda vattenfall och djupa fjordar finns i överflöd i Norge, vilket skapar ett enormt vackert landskap. Tag den vackra bergsvägen Fanitullveien, som börjar i Hemsedal, en av Skandinaviens största skidområden, och går genom typisk norsk fjällterräng upp till 1300 meter över havet. Uppe på berget finns stora öppna platåer från vilka ni blickar ut över fjälltoppar och kristallklara insjöar. Med utsikt över Dyrebotten, Hestebotten, Fagerdalen, Lauvdalsbrea och Reineskarvet ser ni de norska fjällen från deras bästa sida. Ett förslag är att parkera bilen och ta er uppför Lauvdalsbrea, som är en ganska enkel vandring på 2,5 timmar. Utsikten från toppen är helt magnifik.

Från Gol och Geilo kan ni enkelt besöka Hardangervidda nationalpark. Ni kanske vill cykla Rallarvägen som löper tvärs över platån längs Bergensbanen från Haugastøl via Finse, Hallingskeid, Myrdal och ner till Flåm och Voss. Vägen är imponerande och slingrar sig genom berg och dalar på ett underbart sätt. Den går genom en spektakulär bergskedja från havsnivån upp till 1300 meter över havet. Ni kan välja olika turer med cykelvägar från 27-82 km.