Åk på billig kör själv-semester till Osla och östra Norge

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Östra Norge

Rabattkoden är nu aktiv

Östra Norge

Ungefär hälften av Norges befolkning bor i Østlandet med Olso som centrum. Detta gör området till Norges centrum för allt från shopping till kultur. Men Østlandet erbjuder också natursköna upplevelser. Skogen finns alltid i närheten här och ni kan sitta på ett kafé och njuta av storstaden eller besöka ett museum och sedan emkelt ta tunnelbanan ut i naturen.

Østlandet rymmer allt från höga berg med djupa dalar och gamla skogar med varg vid den värmländska gränsen till underbara fjordvyer och stränder längs kusten söder om Oslo. Tønsberg, Sandefjord och Larvik är fina sommarstäder. Follo erbjuder en klassisk skärgårdsidyll i Drøbak, Hvitsten och Son. I Østfold kan ni besöka den charmiga gamla staden i Fredrikstad eller njuta av lugnet på ett spauppehåll i Rømskog. Risskov Bilsemester har prisvärda hotellerbjudanden i omedelbar närhet till allt som Østlandet har att erbjuda.

Vigeland Parken, som är en skulpturpark, är den mest besökta med över 1 miljon besökare varje år. Ni kan även besöka Holmenkollen, en av världens äldsta hoppbackar. Här hittar ni också ett skidmuseum. Eller varför inte åka till Østmarka, Oslos lokala vildmark, som är en populär destination för vandrare, sommar som vinter.