Besök den tyska Östersjökusten på er bilsemester i Europa

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Östersjökusten

Rabattkoden är nu aktiv

Östersjökusten

Den tyska östersjökusten är en semesterdestination med många spännande och historiska kuststäder och berömda badorter. Området rymmer massor av sevärdheter och underbar natur. Inte minst sommartid lockar de fina sandstränderna med bad och avkoppling på stranden. 

Vid Östersjön ligger de berömda Hansastäderna Lübeck, Rostock och Kiel. Här finns både shoppingmöjligheter och många historiska monument, flera med svensk anknytning som t.ex. i Wismar. Ni kommer lätt över vattnet med någon av färjorna eller över gränsen via Jylland.

Längs hela Östersjökusten ligger historiska badorter med hundraårig historia. På cykelleden Ostseeküstenraadweg kan ni cykla längs havet mellan de trevliga gamla orterna. Besök gärna Hansa-Park, som är en stor nöjespark nära Lübeck och det stora renässansslottet i Schwerin. Den gamla stadskärnorna i Wismar och Stralsund härstammar från medeltiden och är numera upptagna på UNESCO:s lista över världskulturarv.

Bila i Europa och ta del av Risskov Bilsemesters många förmånliga hotellerbjudanden på den vackra tyska östersjökusten. Här finns något oavsett om ni söker en mysig långhelg eller en längre familjesemester.


Notice: Undefined variable: sortorder in /www/production/v2/destination.php on line 340

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/production/v2/destination.php on line 340

Notice: Undefined variable: page_bestseller in /www/production/v2/destination.php on line 359

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/production/v2/destination.php on line 359

Notice: Undefined variable: sortorder in /www/production/v2/destination.php on line 403

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/production/v2/destination.php on line 403