Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Österrike

Regioner

» Vorarlberg

» Wien

» Tyrolen

» Salzburgerland

» Steiermark

» Kärnten

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Österrike

Österrike

Risskov Bilsemster har ett brett urval av kör själv-semestrar till Österrike. Alplandet erbjuder vackra naturupplevelser i Tyrolen och Salzburgerland, storstadssemester i Wien, skidsemester i Vorarlberg eller Spa-uppehåll i alperna. Vinter-, påsk-, eller sommarsemester kan avnjutas i detta historiskt spännande land.

Oavsett om ni söker an aktiv, barnanpassad, slotts eller naturrik semester, så kan Österrike erbjuda den perfekta upplevelsen. Gå på vandring i Nationalparken Hohe Tauern, njut av utsikten vid Grossglockner eller kör förbi spegelblanka sjöar och små byar uppe i de höga bergen. Besök Mozarts födelseort Salzburg, upplev den romantiska skidorten Kitzbühel eller njut av en härlig kurortsupplevelse i Gasteindalen.

Avslappning, naturupplevelser och idyll är de ord man förknippar med en sommar i Österrike, men ta också chansen att besöka lite storstadspuls i landets vackra huvudstad Wien som ligger vid Donau. Upplev bl.a. Hofburg, Schönbrunn, Belvedereslottet och den spanska ridskolan. Kombinera valfritt: storstadssemester, familjesemester, besök i de gästfria bergsbyarna och avslappnande dagar vid österrikes djupaste sjö Traunsee.

Klicka här för att läsa mer...
1