Åk på billig bilresa med familjen till Salzburgerland

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Salzburgerland

Rabattkoden är nu aktiv

Salzburgerland

Salzburgerland ligger nära den tyska gränsen och är i Skandinavien mest känt för sina fantastiska skidorter. Men det är också ett fantastiskt område att besöka på sommaren. Här erbjuds många imponerande, österrikiska naturupplevelser. Gå heller inte miste om ett besök i kulturstaden Salzburg, Mozarts födelsestad, där det finns en mängd olika spännande upplevelser.

Besök även Österrikes kanske mest magnifika bergsklyfta, ravinen Liechtensteinklamm, som är en av det längsta och djupaste i Alperna. Här kan ni på våren uppleva stora mängder smältvatten som brusar ner i imponerande vattenfall. Upplev Krimmler-vattenfallen, saltgruvorna i Dürrberg och Österrikets högsta berg Grossglockner.

Salzburgs gamla stadsdel med den internationellt kända barockarkitekturen och Mozarts barndomshem är rolig att besöka. Missa inte heller naturfenomenet Eisriesenwelt i Salzburgerland, som är den största isgrottan i världen. Ni ser ett ispalats med kristallklar skönhet och stora isfigurer, som skapats av naturen.

Risskov Bilsemester har prisvärda hotellerbjudanden i området och ger er möjlighet att själva fritt kombinera er bilsemester i Europa. Vi erbjuder allt från romantiska storstadssemestrar i Salzburg till aktiva familjesemestrar med barn i bergen.