Upplev en minisemester i den östra delen av Österrike, Tyrolen

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Tyrolen

Rabattkoden är nu aktiv

Tyrolen

I den västra delen av Österrike ligger Tyrolen. Ett besök i Tyrolen är en upplevelse för er, som tycker om natursköna områden med fridfulla sjöar, fantastiska berg och underbara landskap. Hos Risskov Bilsemester finns det ett brett urval av prisvärda uppehåll på hotell mitt i de fantastiska österrikiska alperna.

Upplev Innsbruck som är känt som "alpernas huvudstad" och som är en perfekt destination för skidåkning och snowboarding under vintern samt bergsbestigning och vandring under sommaren. Staden är omgiven av imponerande berg, vilka ger en fantastisk kuliss kring stadens centrum med historiska byggnader och en ytterst vänlig och mysig atmosfär.

Den gamla stadsdelen i Innsbruck är daterad tillbaka till medeltiden och består av charmiga medeltidshus med fina arkader. Upplev palatset, beläget mitt i staden, som var hem för de tyrolska kungarna under 1500-talet. Här kan ni se Det Gyllene Taket, som täcker en balkong i tre våningar. Taket är förgyllt och lyser i solen. Besök även Ambras slott, som ligger i de engelska trädgårdarna högt över Innsbruck.