Upplev en aktiv storstadssemester i Österrikes huvustad Wien

Resmål
Regioner

Notice: Undefined index: tourist in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 55

Notice: Undefined index: city in /www/production/v2/inc_megamenu.php on line 70
Betalning

Betalning

Presentkort

Wien

Rabattkoden är nu aktiv

Wien

Upplev Österrikes huvudstad, Wien, i hjärtat av Europa, när ni bilar i Europa med Risskov Bilsemester. Staden är charmig och bjuder på många spännande historier från det gamla imperiet, som står i kontrast till den dynamiska metropol, som staden är idag. På en semester i staden finns det möjlighet att uppleva konst och musik i världsklass.

Ta er tid till att besöka några av stadens traditionella restauranger. Eller ta en promenad genom Wiens centrum och kika närmare på de exklusivaste shoppinggatorna Kärntnerstrasse, Graben och Kohlmarkt. Gå på Wien Zoo, som är världens äldsta Zoo. Besök dessutom slottet Schönbrunn som är ett UNESCO-kulturarv eller det vackra gotiska slottet Belvedere. Glöm inte bort att äta en bit äkta Sachertårta på Café Sacher, där tårtan uppfanns.

Ta en tur med häst-och-vagn i stadens centrum och åk igenom några av det finaste och mest romantiska gatorna, Griechengasse och Mölker Bastionen. En del av charmen i Wien är att det finns så många överdådiga byggnader, som står kvar från storhetstiden och som fortfarande bevaras. Detta ger staden en medeltida prägel som syns tydligt i t.ex. Hofburg och Museumquartier, MQ.

Risskov Bilsemester erbjuder förmånliga och centralt belägna hotell som passar alla smaker. Njut av en vistelse med halvpension eller hitta ett mysigt och barnvänligt hotell som passar er storstadssemester i Wien.