Badsemester på mysiga Ostsee Resort Damp vid Östersjökusten

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Ostsee Resort Damp

Upplev en trevlig familjesemester med enormt aktivitetsutbud

4.000 kvm wellness
Inkluderad dryck till middagen
Tillgång till saltvattenspool och bastu
 • 450 km från Öresundsbron
 • 260 km från Rostock, Tyskland
 • 430 km från Göteborg, Sverige
 • 430 km från Helsingborg, Sverige
 • 130 km från Travemünde, Tyskland
 • 390 km från Sassnitz, Tyskland
 • 410 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Wellness
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool

Om hotellet

Upplev en oförglömlig vistelse på denna  ca 65 hektar stora hotellresort, som ligger direkt vid Östersjön mellan Kiel och Flensburg. Här hittar ni ett brett utbud av upplevelser och aktiviteter för hela familjen i ett äkta semesterparadis: allt från vacker sandstrand, båthamn och en mängd sport- och fritidsanläggningar till en fantastisk vattenpark, wellness och en inomhus actionpark.

Hotellet erbjuder

Den rymliga och välskötta Ostsee Resort Damp har mer än 400 rum och ligger i ett lugnt område direkt vid Östersjökusten i Schleswig-Holstein, mellan Flensburg och Kiel.  

Spritt över den ca 65 hektar stora resorten hittar ni ett shoppingområde med snabbköp, bageri och diverse andra affärer, vattenpark, sandstrand, yacht-hamn, hälsocenter, gym, lekplats, inomhus-action park och en mängd sport- och fritidsanläggningar som vattenskidor, båtuthyrning och wakeboard, minigolf, volleyboll och mycket mer.

Observera att några av de många nämnda aktiviteter är förenade med avgifter, inklusive båtuthyrning samt annan utrustning. Dessutom är vissa erbjudanden säsongsbundna och är därför endast öppna under vissa perioder. Det finns parkering direkt på hotellet för en mindre daglig avgift och ni har tillgång till gratis WiFi under hela vistelsen.

Restauranger

Området erbjuder tre enskilda restauranger, inklusive en familjerestaurang med ett stort lekområde för barnen. Dessutom kan du njuta av strand- och cocktailbarer, en amerikansk snackbar och flera andra barer och caféer. 

För barn

Vid Ostsee Resort Damp har ingen i familjen tråkigt! Barn i åldern 1-12 år kan roa sig med inomhusklättring, bollhav, barndisco och mycket mer i "Kids Club". Och den 3 500 kvm stora inomhusparken har en skatepark (även lämplig för rullskridskor), klättringstorn, squashbana, tennisbanor, badmintonbana, bågskytte och en ännu mer.

Vattenlandet

Anläggningens egna badland är utrustat med laserprojicerade polarljus och vattenrutschbanor med LED-effekter. Det finns både inomhus- och utomhuspooler samt barnpool.

Wellnessavdelning

Wellnessområdet sträcker sig öve enr 4 000 m² stor yta och erbjuder en vacker utsikt över Östersjön. Det finns det saltvattenpool, flera olika bastur och massage- och skönhetsbehandlingar i alla olika former.

"Entdeckerbad" ingår inte i paketet.

Om rummen

Hotellets dubbelrum är 25 m² och är utrustade med eget bad/dusch och toalett med hårtork, två enkelsängar (twin beds), telefon, plattskärms-TV, gratis WiFi  och en balkong med trädgårdsmöbler.  På grund av brandsäkerhetsregler får det högst vara 3 personer i ett rum.

Vänligen observera att

Om ert uppehåll inkluderar middag, serveras denna, som utgångspunkt, i Restaurant Limerick.

Om ert uppehåll inkluderar gratis dryck till middagen kan ni välja mellan husets vin, öl, vatten och läsk.

Det är tillgång till bastulandskapet "Mare Mara" för personer över 14 år. Här är det inte tillåtet att använda badkläder. Saltvattenspoolen kan användas måndag-fredag från kl 16 och lördag - söndag från kl 10. Du kan få badrock i receptionen på förfrågan.

Uppehållet inkluderar INTE entré till Entdeckerbad (upplevelsebad) med bl. a. vattenrutschbanor, men biljetter kan köpas på hotellet för rabatterat pris: vuxen 8.50 € / dag och barn över 4 år 6,50 € / dag. Barn under 4 år har gratis entré. Övriga pooler och bastur kan användas mot en avgift på 17 € / dag.

Vänligen observera att hotellets bowlingbanor är stängda till den 30 september.

Vänligen observera att delar av resortens aktivitetsutbud är mot avgift. Så t.ex båtuthyrning, strandkorg (strandstol) samt utrustning och användande av sportfaciliteter.

OBS! Extrasäng är möjligt endast för barn upp till 14 år.

Pendelservice erbjuds från hotellets parkeringsplats till själva hotellet eftersom det är en resort och området är stort.

Mer info

Värt att se

 • Kappeln (20.7 km)

  Boka en billig kör själv semetser hos Risskov Bilsemester och passa på att besöka den lilla hamnstaden Kappeln, som har fått sitt namn efter Sankt Nikolaj-kapellet. Här finns det sista ”sill-staketet” i Europa, och vad är då det? Jo, ett ”sill-staket” är en trätratt i vattnet för att leda sill som kommer in med tidvattnet rakt in i fiskarnas nät. Stadens största sevärdhet är den holländska väderkvarnen, Amanda, som byggdes år 1888 och som användes för att mala korn men som också var stadens sågverk fram till 1964. Väderkvarnen har renoverats flera gånger och på grund av detta är den fortfarande i mycket gott skick. Idag har den också ett eget litet väderkvarnsmuseum och från väderkvarnen har man en fantastisk utsikt över Kappeln och Slien. Med sina 30 meter är den också den högsta väderkvarnen i Slesvig.

  Kappeln
  Upplev den mysiga hamnstaden Kappeln under en kör själv semester i Tyskland.
 • Eckenförde (21.3 km)

  Staden har en mörk historia då pesten härjade på 1600-talet och det plundrades under både det trettioåriga kriget och under Napoleonkriget. Promenera in till centrum av Eckernförde och se det gamla rådhuset från 1500-talet, som stod i bruk fram till 1984. Idag hyser rådhuset ett museum över staden. Här berättas den spännande historien om stadens utveckling från 1200-talet fram till idag. Fortsätt promenaden genom staden och bege er norrut över träbron mot Borby-kyrkan som är en vacker stenkyrka från 1100-talet. Kyrkan är en av de äldsta i södra Slesvig. Inte långt från kyrkan hittar ni Ostsee Info-Center som ligger vid vattnet, och här finns flera utställningar om Östersjön. Ni kan även lära er mer om djur- och växtlivet i havet samt dess förunderliga geologiska historia. En upplevelse som passar hela familjen.

  Eckenförde
  Den fina semesterstaden Eckenförde i Sydslesvig
 • Gammelby (22.7 km)

  Bila i Europa och kör till Nordtysland, boka billigt hotellpaket med Risskov Bilsemester och ta med familjen på minisemester. Under året finns det många möjligheter till aktiviteter i och runt Gammelby. Gå en trevlig promenad vid sjön Windebyer Noor. Sjön var en gång ansluten till Östersjön, men under istiden blev sjöns utlopp delvis blockerat. År 1929 byggdes en damm, men idag planeras för att öppna strömmen till Östersjön igen. I sjön hittades mosslik och fossiler, som kan ses idag på Gottorps slottsmuseum i Schleswig.

  Gammelby
  Under året finns det många möjligheter till aktiviteter i och runt Gammelby.
 • Sønder Brarup (27.1 km)

  Det lilla samhället Sønder Brarup omges av vacker natur med det slesvig-holsteinska backlandskapet i bakgrunden. Det är endast 10 km till närmaste strand och ni kan uppleva det vackra området runt fjorden Schlei (Slien), som bildades under den sista istiden. Här hittar ni också ett utmärkt läge att fiska. Samhället har en dansk prägel med både tyska och danska skolor. Sönder Brarups danska skola är en av de största danska skolorna i Sydslesvig. I samhället finns också en dansk församling som invigde sin nya träkyrka i december 2002.

  Sønder Brarup
  Sønder Brarup ligger i Nordtyskland men är också präglat av den danska kulturen
 • Schleswig (40.2 km)

  Schleswig är bara 40 km söder om den danska gränsen och erbjuder spännande historia och kultur. Staden är över 1200 år gammal och kallar sig Nordeuropas första stad. En promenad i centrum rekommenderas, där stadens katedralklockor ringer och ger tillbakablickar av Schleswigs färgstarka förflutna. Vikingar bosatte sig längs fjorden Schlei, varför området under 200 års tid var en ekonomisk knutpunkt. Senare tog hertigarna av Gottorp över staden Schleswig som sin maktbas från 1600 till 1800-talet. Detta historiska arv kan man fördjupa sig ytterligare i, på något av stadens många museer.

  Schleswig
  Staden Schleswig är ett trevligt utflyktsmål med både historia och shopping
 • Gottorp Slott (42.4 km)

  Bila till Tyskland och boka billigt hotell i Slesvig-Holste där ni kan besöka Gottorp slott med sin vackra barockpark och tre museum; hembygdsmuseet för konst, kulturhistoria och arkeologi. Slottet ligger vid fjorden Schlei, och har haft stor betydelse i många krig mellan de danska kungarna och hertigarna av Gottorp. Frederik I egerade Danmark från Gottorp slott.

  Gottorp Slott
  Detta vackra och mäktiga barrockslottet Gottorp Slott är ett idealt utflyktsmål under en semester i Slesvig-Holsten.
 • Tiergehege Tannenberg (47.7 km)

  Tiergehege Tannenberg är ett härligt naturområde på omkring 40 hektar beläget vid Östersjökanalen norr om Kiel. Området präglas av stora skogar, idylliska ängar, ystra bäckar och fina dammar. Djurlivet inkluderar många arter som t.ex. skotsk höglandsboskap, vildsvin, baggar, rådjur och dovhjort. De ofarliga djuren vandrar fritt, medan de farliga finns på stora inhägnade arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Möt de charmiga djuren fritt i naturen.
 • Kiel (52.0 km)

  Kiel är en universitetsstad, flottbas och en viktig hamnstad. Tysklands största färjehamn ligger i Kiel och här förenas maritim livsstil med storstadsliv, kultur och historia. Staden är en av de populäraste shoppingstäderna vid Östersjön och stadens stolthet är givetvis Kielfjorden. Här finns stränder och vacker kultur. "Kieler Woche", den världsberömda regattan, är årets höjdpunkt och en sann folkfest. Promenera i den gamla stadsdelen, Kieler Altstadt, där ni kan se Nikolaikyrkan på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Resten av fjordarmen gör en halvcirkel runt den gamla stadsdelen. Sjöfartsmuseet finns i en gammal fiskehall och det är också spännande att se Museihamnen med de historiska skeppen. Med andra ord finns här massor att upptäcka under en bilsemester i eller kring Kiel!

  Kiel
  Kiel är en universitetsstad, flottbas och en viktig hamnstad.
 • Golf & Landclub Uhlenhorst (47.4 km)

  Åk på golfsemester och bila i Tyskland. Bo billigt i närheten av Kiel och besök Golf och Landclub Uhlenhorst, som är en dröm för golfare. Klubben ligger ca 12 km norr om Kiel centrum och erbjuder 150 hektar gröna greener och natursköna omgivningar som ger dig den perfekta miljön för en bra golfbana.

  Golf & Landclub Uhlenhorst
  Golf i vackra miljöer på Golf & Landclub Uhlenhorst.
 • Rendsburg (46.1 km)

  Rendsburg ligger i hjärtat av Schleswig-Holstein vid Kielkanalen. Den spännande staden har mycket att erbjuda och lämpar sig väl för ett familjebesök. Det finns en blå linje, som är en del av stadsbilden, leder er på en ca 3,2 km promenad runt innerstaden förbi de mest intressanta platserna och byggnaderna i Rendsburg. Till dessa räknas bl. a. det judiska museet i Dr. Bamberghus på Princess Street, som berättar om judisk historia och kultur i de tyska hertigdömena, en mycket intressant utställning som tar besökarna på en social- och konsthistorisk resa genom tyskjudiska liv. Ett annat stopp längs den blå linjen är S:t Marienkirche, som är en medeltida kyrka som byggdes omkring år 1330. Kyrkan har en barock dopfunt från 1700-talet, ett vackert högaltare och den kungliga boxen avsedd för Frederik den IV med mycket fina snidade stolar. Högaltaret skapats år 1647 av Henning Clausen. Vidare leds ni till det gamla rådhuset från år 1566, som kan besökas genom guidade turer. Den gamla järnvägsbron är också värd ett besök.

  Rendsburg
  Ta en promenad längs den 3.2km långa utstakade promenadleden som tar er genom stadens sevärdheter.
Mer info

Karta

Ostsee Resort Damp
Seeuferweg 10 24351 Damp

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum ECO
Barn 0~3.99 i spjälsäng 100% Rabatt
Barn 4~13.99 i extrasäng 40% Rabatt