Kör själva på minisemester till Ostsee Strandhaus Holnis

Svenska | SEK

Ostsee Strandhaus Holnis

Familjedrivet hotell med ett fantastiskt läge nära Flensburg

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Fantastiskt läge precis vid stranden
 • Rymliga, ljusa och stilfulla rum
 • Inte långt från Flensburg
484:-
3~5 dag från
1.269.-

Oas direkt på stranden

Kort avstånd till Flensburg

3 dagar
Från 1.269,- / spara upp till 326,-
Spara
4 dagar
Från 1.829,- / spara upp till 484,-
Spara
* Pris per person i standard dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 1 x lunch snack på Strandcafé
 • 1 x kaffe/te specialitet med hemlagad tårta
 • Gratis internet och parkering
Risskov Paket

Oas direkt på stranden

Superpris för 4 nätter (maj-juni och sept-okt)

5 dagar
Endast 3.399,- / spara upp till 383,-
Spara
* Pris per person i standard dubbelrum

5 dagar inkl.

 • 4 x övernattningar
 • 4 x frukost
 • 1 x lunch snack på Strandcafé
 • 1 x kaffe/te specialitet och hemlagad tårta
 • Gratis internet och parkering
Wild Offer

Ostsee Strandhaus Holnis är en härlig oas som ligger på den nordtyska halvön Holnis och vid en av Östersjöns vackraste sandstränder. Här bor ni precis vid stranden och havet så här väntar en härlig avslappnande bilsemester med vackra naturupplevelser nära Flensburg.

Om hotellet

Hotellet drivs av en familj som har stor respekt för naturen och en passion för hållbarhet. Byggnaden består därför till största delen av naturmaterial, trädgårdarna som omger huset består uteslutande av inhemska växter och kraften genereras av hotellets eget kombinerade värme- och kraftverk.

Från hotellet är det inte långt till den vackra hamnstaden Flensburg där det väntar shopping, sightseeing, historia, kultur och inte minst äkta nordtysk gastronomi. 

Läget gör hotellet perfekt för att utforska Holnis-halvön i all sin prakt. Njut av den vackra naturen eller bege er ut på vandrings- och cykelturer längs kusten där ni kan ta er hela vägen upp till den norra spetsen. 

Hotellet har också ett eget mysigt strandkafé med terrass som ligger på gångavstånd längs strandpromenaden. Här kan ni börja dagen med en härlig frukostbuffé, äta lättare middag och ta en fika med egna bakverk. Dessutom anordnas det då och då grillkvällar sommartid. Det är också här ni hittar hotellets reception, eftersom den är en del av kaféet. 

Det finns gratis parkering vid hotellet och under er vistelse har ni tillgång till gratis trådlöst internet. 

Om rummen

Hotellets rum är rymliga, ljust inredda och stilfulla. Ni kan välja att boka standard-dubbelrum eller härliga deluxe-dubbelrum med havsutsikt.

Rumstyper

Standard dubbelrum

1 / 1
Ljusa och rymliga dubbelrum som är 20 kvm stora och har eget badrum med regndusch och hårtork. Rummen har också ett pentry, en bekväm dubbelsäng där ni sover gott (160 x 200cm) och platt-TV.

Deluxe dubbelrum m havsutsikt

1 / 2
Härliga deluxe-dubbelrum som är 30 kvm stora och har eget badrum med regndusch och hårtork. Rummen har också ett pentry, en bekväm dubbelsäng där ni sover gott (160 x 200cm eller 180 x 200cm) och platt-TV. De här rummen har dessutom terrass eller balkong med utsikt mot havet.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

190 km från
Travemünde, Tyskland
310 km från
Rostock, Tyskland
340 km från
Öresundsbron
370 km från
Göteborg, Sverige
370 km från
Helsingborg, Sverige
430 km från
 Sassnitz, Tyskland
470 km från
Swinoujscie, Polen

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Glücksburgs slott (5.4km)

Bila i Europa och kör till norra Tyskland där ni kan bo nära Flensburg och besöka Glücksburgs slott, som anses vara ett av de viktigaste renässansslotten i regionen. Vattenslottet ligger i Glücksburg stad, på en konstgjord damm som byggdes på en 2,5 meter hög granitsockel. Förbindelsen till land gick över en bro. Slottet var innan andra schleswiga kriget år 1864 en dansk kunglig residens, där Frederik den 7:de tillbringade en del av sin tid. Han dog här år 1863, före kriget.

Flensburg (15.1km)

Bila i Tyskland och besök Flensburg som bjuder på härliga upplevelser för hela familjen. Bo billigt med prisvärda hotellpaket, med eller utan halvpension, hos Risskov Bilsemester. Insup den charmiga stämningen längs hamnen, åk på shoppingtur i stadens mysiga gränder, eller kör ut i den nordtyska regionen och upplev några av dess spännande sevärdheter.

Flensburg är en livlig hamnstad med ett rikt kulturliv och ett varierat shoppingutbud, vilket ofta glöms bort. Staden har dessutom en intressant histora, vackra byggnader och bra matställen. Flensburg var en av få städer i Nordtyskland som inte blev förstörd under andra världskriget, därför finns många byggnader kvar från alla stilepoker. Det historiska centrumet, präglat av dansk och tysk arkitektur, vittnar om Flensburgs 700-åriga historia.

Flensburg är en gammal sjöfartsort som är uppbyggd kring den naturliga hamnen i utkanten av Flensburgfjorden. Hamnen utgör idag ett livligt omåde med många olika matställen, muséer och fartyg. Dessutom finns mycket historia bevarat gällande hamnen, något ni kan lära mer om på sjöfartsmuséet där alla texter är översatta till danska. På många ställen framgår det tydligt att Flensburg har varit danskt under 400 år, exempelvis är många gatunamn i staden danska.

Flensburg är också ett riktigt shoppingparadis. Rotestrasse har cirka 500 butiker med rimliga priser. Ni hittar också trevliga gårdar och gränder som under jultid gör staden extra mysig. Holmen med sina vackra, gamla medborgarhus är gågatornas mötesplats med flera varuhus.

Phänomenta Science Center (16km)

Phänomenta i tyska Flensburg är ett mer än 2,000 m² stort science center där ni får använda alla era sinnen. Det finns mer än 200 experiment och fyra våningar för timtal av nyfikenhet och upptäckargläde för besökare i alla åldrar.

Sankelmarker Sjö (22.8km)

Den cirka 1,6 km långa och 500 m breda Sankelmarker sjön ligger i norra Sydschleswig. Denna vackra insjö bildades 1864. Här finner man spår av slaget mot de österrikiska trupperna, där de danska soldaterna förlorade stort. De danska trupperna drog sig tillbaka från sina positioner i Dannevirke, omkring 30 km söder därifrån, när de attackerades av österrikiska artilleriet. Efter ett par timmar hade 431 österrikiska och 952 danska soldater förlorat sina liv. Idag kan du hitta minnesmärken för danska, preussiska och österrikiska soldater som stupat nära Sankelmarker sjön.

Gränshandel (20km)

Passa på att göra billiga inköp i en av de flera gränsbutikerna under er nästa bilsemester i södra Jylland eller Nordtyskland. Butikerna är fyllda med prisvärda varor och har ni beställt er resa hos Risskov Bilsemester får ni dessutom ett presentkort för en gratis flaska vin hos Fleggaard (1 flaska vin per vuxen över 18 år).

Kupfermühle (21.1km)

Kupfermühle är en liten historisk stad med ca 1.600 invånare. Här grundade Christian IV en kopparkvarn under 1600-talet, som utvecklades till en av de största verksamheterna i området. Här framställdes koppar till stora bryggerier samt apparater i koppar. Kopparkvarnen var i bruk fram till 1962 och idag kan man besöka Kupfermühle Museum som vittnar om dess historia. Observera att museet har begränsade öppentider. Området kring Kupfermühle bjuder även på goda möjligheter till en aktiv semester med vandring och cykling. 

Hembygdsmuseet (29.7km)

Hembygdsmuseet är ett lokalhistoriskt museum som husar historier och berättelser om områdets utveckling från 1800-talet och framåt. För er som är historieintresserade är detta väl värt ett besök under en weekend eller billig kör själv semster i Nordtyskland.

Gråstens slott, slottsträdgård och kapell (39.2km)

Bila Danmark och njut av en kroweekend eller minisemester där ni kan besöka detta vackra slott  som byggdes på 1500-talet och är ett danskt jaktslott.

Gråstens slottskapell är den enda delen av Gråsten slott som är öppen för besökare.

Gråstens slottsträdgård är av engelskt inspirerat landskap. På sommaren kan besökarna njuta av den stora ros- och perennrabatter som strålar i en mängd olika färger. Det finns även en utställning utomhus som berättar om slottsträdgårdens utveckling.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Strandhotel Glücksburg

Inkl 2-rättersmeny

Östersjökusten

Elegant strandhotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 välkomstdrink
 • 1 x Lunch eller middag i Beach Bistro

607:-
Från endast
1.759.-

Visa karta

Det vackra vita slottet vid havet

Läs mer

Hotel des Nordens

Wellness i Nordtyskland

Schleswig-Holstein

Välbefinnande

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x kaffe
 • Gratis entré Aquapoint
 • Gratis parkering

436:-
Från endast
1.519.-

Visa karta

Kombinera gränshandel och relax

Läs mer

Hotel Ramada Flensburg

Besök den nordtyska sjöfartsstaden

Östersjökusten

Centralt i Flensburg

Wild Offer - 2 dagar inkl.
 • 1 x övernattning
 • 1 x frukostbuffé
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x välkomstdrink
 • Gratis entré Aquapoint

338:-
Endast
729.-

Visa karta

Upplev sjöfartsstaden Flensburg

Läs mer

Alte Direktionsvilla Kupfermühle

Inkl. halvpension

Östersjökusten

Miniferie ved Flensburg

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 1 flaskar piccolo vin på rummet
 • Gratis internet och parkering

338:-
Från endast
1.099.-

Visa karta

Närhet till Flensburg

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.