Åk på billig bilsemester till norra Polens vackra kust

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Norra Polen

Rabattkoden är nu aktiv

Norra Polen

Den norra delen av Polen erbjuder underbara upplevelser och ett behagligt klimat längs de vackra, långa sandstränderna vid Östersjökusten. Här kan ni tillbringa en trevlig vistelse med hela familjen på inbjudande och exklusiva hotell. Hotellen erbjuder bra wellness- och spafaciliteter och ni kan njuta av en mysig semester vid havet.

Vid havet ligger de stora badorterna Kolobrzeg och Szczecin, som är populära turistmål. Szczecin är belägen nära den tyska gränsen och är den största hamnstaden vid Östersjön. Så det finns gott om möjligheter att uppleva Östersjökusten med all sin prakt. Risskov Bilsemester erbjuder flera strandhotell, varav många också har fina spa-avdelningar. Önskar ni en lugn och fridfull semester med kultur, natur och lugn omgivning, är möjligheterna goda för det i Polen.

I norra Polen kan ni besöka det imponerande hertigpalatset i Darlowo, som var kung Erik av Pommerns slott. Det var i denna stad, som han tillbringade de sista 10 åren av sitt liv. Om ni föredrar en annorlunda upplevelse, kan ni passa på att njuta av en orgelkonsert i den vackra gotiska katedralen Kamien Pomorski, som byggdes under 1100-talet. Under kyrkans golv ligger flera västpommerska furstar och biskopar av Kamien begravda.