Åk på en billig minisemester eller weekend till södra Polen

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Södra Polen

Rabattkoden är nu aktiv

Södra Polen

Åk på billig bilsemester med Risskov Bilsemester till södra Polen, där ni kan uppleva den vackra naturen, som erbjuder magnifika berg och vacker natur med unika möjligheter till vandring och andra aktiviteter i naturen. Det spelar med andra ord ingen roll om ni föredrar att koppla av i naturen eller ha mer krävande aktiviteter, då båda delarna erbjuds i denna del av Polen.

Den gamla staden Krakow är absolut värd ett besök. Staden är Polens näst största stad och erbjuder en välbevarad stadsdel med byggnader från 1100-talet. Krakow är också en gammal kungastad och de historiska och kulturella upplevelserna avlöser varandra i staden.

Gillar ni historia kan ett besök på koncentrationslägret Auschwitz vara intressant. Auschwitz är beläget väster om Krakow och är ett av de mest kända bevarade koncentrationslägrena. Det står som ett tydligt bevis på den nationalsocialistiska judeförintelsen och brott mot mänskligheten. Staden Wroclaw är också värt ett besök. Här hittar ni både gamla, vackra kyrkor och nya moderna byggnader.