Bila i Tyskland till härliga Premiere Classe Hotel Hannover

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Premiere Classe Hotel Hannover

Besök Hannover och upplev stadens charm och många sevärdheter

 • 525 km från Öresundsbron
 • 330 km från Rostock, Tyskland
 • 650 km från Göteborg, Sverige
 • 500 km från Helsingborg, Sverige
 • 220 km från Travemünde, Tyskland
 • 470 km från Sassnitz, Tyskland
 • 525 km från Swinoujscie, Polen
 • Bar
 • Möjligt att hyra cykel
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Hotel Première Classe Hannover är ett modernt hotell i utkanten av Hannover. Hotellet har 74 rum, reception, restaurang, bar samt gratis trådlöst internet och parkering. Läget nära motorvägen och kollektivtrafik gör det enkelt att ta sig runt till många attraktionerna i Hannover. Upptäck stadens vackra centrum, besök den vackra slottsparken Herrenhausen Gardens, ta en tur till djurparken eller njut av en dag på vackra Machsee. 

Hotellet erbjuder

Hotel Première Classe Hannover är ett härligt och modernt inrett hotell. Det ligger i utkanten av Hannover nära motorvägen A2, vilket passar de bilburna gästerna. Hotellets läge gör det också lätt att komma till Hannovers centrum och de andra attraktionerna i området. Det tar ca 30 minuter att ta sig in till centrum med tåg och 20 minuter med bil. Dessutom ligger det endast 10 minuters promenad från det stora A2-köpcentrumet.  Restaurangen serverar varje morgon en läcker och riklig frukostbuffé. I hotellbaren kan ni koppla av och njuta av olika drycker och dagstidningar. Hotellets reception är öppen dygnet runt. 

Rummen 

Hotellet har 74 modernt inredda enkel- och dubbelrum. Alla rum har bekväma sängar och sängkläder av hög kvalitet, bad/dusch, toalett, platt-TV och luftkonditionering. 

Värt att se

 • Hannover Zoo (9.5 km)

  Hannovers Zoo är en djurpark med över 50 olika djur att beskåda. Här hittar ni noshörningar, lejon, tigrar och många andra stora djur. Här kan ni också se på när djuren får mat samt shower med sälar och fåglar. Ett perfekt utflyktmål under en kör själv semester i Hannover, inte minst för er som reser med barn!

  Hannover Zoo
  Hannover Zoo har över 50 olika djur, där ni kan se på när djuren blir matade eller beskåda showe.
 • Sehnde (19.0 km)

  Den här lilla förorten till Hannover har cirka 23 300 invånare som alla bor med närhet till storstaden. Sehnde är också en del av regionen Hannover men ett självständigt distrikt. Här finns både butiker och stormarknader så det är lätt att göra inköp för dagens utflykt. I Sehnde finns också flera restauranger så varför inte smaka på lokala rätter på "Schützenklause-Restaurant" som endast ligger ett par kilometer från hotellet. Här finns också “Hannoversches Straßenbahn-Museum” som har en unik samling av spårvagnar från perioden 1895 fram till slutet av 1980-talet. En intressant upplevelse för hela familjen då det finns upplevelser både för entusiasten och familjens yngre medlemmar då många av spårvagnarna fortfarande fortfarande är i körbart skick.

  Sehnde
 • Rausch chokolademuseum (31.1 km)

  Om ni gillar choklad får ni inte missa ett besök på Rausch chokladmuseum i Berlin. Här kan ni lära er om kakaobönans historia, skörden av bönorna samt produktionen av chokladen. Här finns också diverse maskiner utställda som visar hur chokladen tillverkades för 100 år sedan. Självklart finns det också möjlighet att smaka på chokladen och köpa med choklad hem från outlet-butiken. Museet har också ett café, som såklart går i chokladens tecken, och där det serveras varm choklad, kakor och andra läckerheter.

  Rausch chokolademuseum
  Rausch chokladmuseum är en upplevelse för alla sinnen
 • Celle (33.9 km)

  Celle är en förtjusande stad med sina korsvirkeshus i den gamla delen av staden. Här finns fler än 500 korsvirkeshus och i den södra sidan av Lüneburger Heide hittar ni det gamla hertigslottet från 1200-talet. Celle är mest känt för sin korsvirkesarkitektur. Konstnärligt utsmyckade hus från 1500- till 1700-talet pryder den gamla delen av staden som har en väldigt medeltida känsla. Den pampigaste byggnaden är Hoppener Haus från 1532 som med sina sex våningar är ett väldigt fantasifullt hus utsmyckat med åtskilliga ornament. Hertigslottet med anor från 1200-taler är stadens äldsta byggnad. Byggnaden med fyra flyglar har en intressant interiör där renässans möter barock och här hittar ni den äldsta barockteatern som fortfarande är i bruk, slotskapellet, ståtliga gemak och slottsköket. I Celle hittar ni dessutom ett stort utbud av butiker. Den största shoppinggatan Zöllnerstraße som har en trevlig mix av små butiker i de pampiga renässans- och korsvirkeshusen.

  Celle
  Celle är mest känt för sin korsvirkesarkitektur
 • Hildesheim (36.8 km)

  I den tyska delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, som är en mindre tysk stad belägen 40 km söder om Hannover. Hildesheim är en av norra Tysklands äldsta städer och den ligger där den gamla handelsvägen Hellweg korsar floden Innerste. Domkyrkan i Hildesheim härstammar från 1100-talet och är på grund av detta också en av de äldsta kyrkorna i Tyskland. Domkyrkan bombades så svårt under andra världskriget att den låg i ruiner. 1950 började renoveringen av domkyrkan, vilket nästan blev ett nybygge på grund av de svåra skadorna, och tio år senare var den nya kyrkan klar. Numera finns kyrkan också med på UNESCOs världsarvslista. Utmed muren som sträcker sig runt kyrkan växer en rosbuske som sägs vara 400 år gammal, och därmed världens äldsta kända ros. På Roemer- und Pelizaeus Museum finns utställningar om hur världen skapades, gamla kulturer och konst. Här finns en stor samling från det gamla Egypten och museet har också en stor samling konst från Peru som drar många besökare. Museet har också flera spännande konstutställningar med bland annat en samling med över 10 000 posters med motiv från 1600-talet. Något annat som inte får missas är Wasser Paradies som är ett vattenland som uppskattas av hela familjen. Här hittar ni både vattenrutschbanor, inom- och utomhuspool, en grotta, bastu och restaurang. Under en billig minisemester i området rekommenderas det att ta en shoppingtur i Hildesheim där ni också kan beskåda vackra historiska byggnader bredvid moderna längs shoppinggatorna. Här finns också många mysiga restauranger med allt från italienska delikatesser och franska rätter till traditionella tyska rätter.

  Hildesheim
  Kör på minisemester till Hildesheim, en av Nordtysklands äldsta städer
 • Nöjesparken Heide Park (83.1 km)

  Om ni gillar pirr i magen rekommenderas ett besök på nöjesparken Heide Park Soltau som är norra Tysklands största nöjespark. Här kan ni testa de gigantiska rutschbanorna eller få gåshud när ni besöker vampyrernas Transylvanien. Se till att ni har gott om tid för här kan man lätt spendera en hel dag.

  Nöjesparken Heide Park
  Om ni gillar pirr i magen rekommenderas ett besök på nöjesparken Heide Park Soltau som är norra Tysklands största nöjespark.
Mer info

Karta

Premiere Classe Hotel Hannover
Rendsburger Str. 8 Lahe, 30659 Hannover

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~6 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 6~12 i extrasäng 50% Rabatt