Bila i Norge och bo på Quality Hotel Sarpsborg

Svenska | SEK

Quality Hotel Sarpsborg

Aktiviteter för både stora och små söder om Oslo

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Hotellet har ett eget äventyrsbad
 • Fantastiskt läge i Sarpsborg
 • Endast 15 minuter från Moss Rygge flygplats
2.118:-
2~5 dag från
779.-

Aktiv semester för stora och små

Lekland på hotellet

2 dagar
Från 779,- / spara upp till 460,-
Spara
3 dagar
Från 1.539,- / spara upp till 938,-
Spara
4 dagar
Från 2.189,- / spara upp till 1.542,-
Spara
5 dagar
Från 2.949,- / spara upp till 2.119,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

2 dagar inkl.

 • 1 x Övernattning
 • 1 x Frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 1 x Kaffe efter middagen
 • Gratis internet
Risskov Paket

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger i närheten av flera spännande attraktioner, såsom Borgarsyssel Museum, Sarpsvattenfallet och en av Norges mest imponerande herrgårdar, Hafslund Hovedgård. Hotellet ligger nära 3 golfbanor och ett av Skandinaviens största inomhus golfcenter. Hotellet ligger bara 50 minuters körväg från Oslo och cirka 20 km från gränsen till Sverige.

Hotellet erbjuder

Quality Hotel & Resort Sarpsborg är angeläget om att skapa erfarenheter för livet, hos både vuxna och barn, med fokus på aktiviteter. Hotellet är Nordens största aktivitets- och konferenshotell, med en konferenskapacitet upp till 2500 deltagare.

Hotellet erbjuder regelbunden underhållning och lekaktiviteter för barn. Ett äventyrsbad tillsammans med lek- och aktivitetsrummet ”Superland” gör hotellet till ett fantastiskt resmål för barnfamiljer. Hotellet har en ishall, en 13 meter hög klätterväg och en golfsimulator. Entré till äventyrsbadet kostar 120 NOK på vardagar och 140 NOK på helgerna.

Önskar du att ta det lugnt, kan du koppla av på ett massagebord i Hotellets Spa- och Wellnessavdelning. Du kan också nyttja hotellets gym utan kostnad. Alla måltider serveras på hotellets restaurant Østfoldstuene, det är även möjligt att beställa från en barnmeny till de yngsta gästerna. Hotellet har gratis Wi-Fi. Första timmens parkering är gratis, sedan kostar det 15 NOK /timme, max. 60 NOK/dag. Golfbanan ligger endast 3 km från hotellet.

Rummen

Hotellet har 260 allergivänliga rum, som alla är enkelt men modernt inredda. Rummen har bad/dusch, toalett, hårtork, TV och skrivbord med stol. Det är möjligt att få rum med en extrasäng.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

32 km från
Svinesundsbron

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Sydkoster och Kosterhavets Nationalpark (60.2km)

Kosterhavets Nationalpark är Sveriges första marina nationalpark, med över 12 000 arter djur och natur, varav ca hälften är under ytan och hälften på land. Under början av 1900-talet var Kosteröarna en viktig plats för sillhandeln och numera turistnäringen vuxit sig allt starkare.


Passa på att uppleva och prova på utomhusaktiviteter som paddling, dykning, snorkling, bad och vandring i den fantastiska skärgården med fina badplatser och härliga leder. Somrarna är absolut Kosterhavets högsäsong men öarna bjuder även på flera året runt aktiviteter. Våren är passande för fågelskådning och naturen präglas då av blå/vitsippor och orkidéer. Hösten passar utmärkt för er som vill ta er ut paddling med kajak och beskåda sälar eller tumlare. Och under vintrarna kan ni vandra längs med leder och stränder och spana efter havsörnar och stormfåglar.


Sydkoster tar ni er till med lokal färja från Strömstad.

Sparta Amfi (4.1km)

Sparta Amfi är Norges första ishall som byggdes i Sarpsborg. De lokala ishockey fansen håller tveklöst med "Sparta Warriors" som är den stora stoltheten här i staden. Glöm inte att ta er en titt i kalendern för att se om ni är på plats samtidigt som där spelas någon ishockey match. 

Borgarsyssel museum (4.7km)

Upplev Norge med en billig weekendresa med egen bil! Inte långt från Oslo ligger Borgarsyssel museum, som visar Østfolds historia från medeltiden till uppförandet av arbetarbostäderna i Norregård och Hafslund och vidare fram till idag. Åk också förbi Nikolauskyrkan, som började byggas ca 1115 och är en av friluftsmusset med många gamla byggnader och spännande utställningar. Besök Hafslund hovedgård i Sarpsborg, som idag ät K-märkt och en av de bäst bevarade herrgårdarna i Norge. Många kungligheter har besökt gården genom tiderna. Huvudbyggnaden är från 1762 och byggdes efter att den tidigare barockbyggnaden brann ner 1758. Hafslund hovedgård är en av de få herregårdar i Norge, som ni kan besöka även interiört. Under sommarhalvåret kan besökarna delta i guidade visningar och när huvudbyggnaden är stängd finns alltid den vackra och välskötta parken att besöka. Boka ett billigt hotellpaket genom Risskov Bilsemester och se området mellan svenska gränsen och Oslo.

Byfærgene - Fredrikstad (15.3km)

Åk på bilsemester i Norge och hoppa på en av "byfærgene" (stadsfärjorna) i Fredrikstad som går rutten Isegran, Gamlebyen, Gressvik, och lägger till centralt i frederiksstad. Det är korta turer på omkring en minut, men det är ett bra sätt att lära känna staden. "Byfergerne" är gratis och det är inga problem att ta en cykel gratis. Risskov Bilsemester erbjuder billiga hotellpaket, så ni kan njuta av Fredrikstad i Norge från vattensidan.

Kjerringåsen Alpincenter (14.1km)

Boka en skidsemester i Norge med Risskov Bilsemester och ta er ut på skidor i naturen. Planera en härlig vintersemester till Østfolds största skidsportscenter som erbjuder allt från snowboard och telemark till längdskidor. Det alpina sportcentret erbjuder hela 53 pister med en höjdskillnad av 123 meter och den längsta banen är ca 650 meter. Koppla av i värmestugan på överta våningen i centret, där serveras också olika förfriskningar och njut av den slående utsikten över Kjerringåsen. Området är även barnvänligt och passar därav bra även för er som reser med barn. 

Restaurang Slippen (17.2km)

Restaurang Slippen är en stor norsk restaurang i Østfold som är väl värd ett besök! Restaurangen är belägen i Frederikstad och serverar utsökta och hemlagade rätter på säsongsbaserade rätter och kockens villkor.

Gamlebyen - Fredrikstad (16.2km)

Bila i Norge och ta med familjen på minisemester till Fredrikstad, söder om Oslo. Den historiska stadsdelen i Fredrikstad kan vara regionens mest populära attraktion. Den välbevarade gamla stadsdelen grundades 1567 av ingen annan än den danska kungen, Frederik II. Här finns en öppen marknad och flera gallerier och specialbutiker. Barnen och barnbarnen kommer även kunna roa sig under ett besök på "Gamlebyen Model Railway Station" där de kan mata getter vid sidan av lekplatsen. Fredrikstads gamla stadsdel är också en eftertraktad plats för restaurangbesök med flera trevliga restauranger i området som erbjuder både internationella och lokala delikatesser. 

Hankø (30.2km)

Åk på kör själv semester i södra Norge och besök Hankø som är en ö belägen på östra sidan av den yttersta delen av Oslofjorden. Här har Norges kungafamilj hållt hus och seglat i generationer. Ön och dess omgivningar bjuder också på många goda badplatser, så glöm inte att ta med badkläderna! 

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl halvpension

Vänern

Semester vid Vänern

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x kvällens varmrätt
 • 2 x Kaffe och kaka
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

871:-
Endast
1.319.-

Visa karta

Boka semester vid Sveriges största sjö

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~5.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~3.99 år i spjälsäng 100% rabatt 

Vann Spa, Hotell & Konferens

Vid Gullmarsfjorden

Västkusten

Modernt SPA-hotell

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 2-rättersmeny
 • 2 x Spa entré
 • Gratis internet och parkering
 • Badrock och tofflor på rummet

836:-
Från endast
1.719.-

Visa karta

Fantastiskt spa på Västkusten

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~5.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~11.99 år i extrasäng 45% rabatt

Clarion Hotel Kung Oscar

Modernt hotell med centralt läge

Vänern

Upptäck Trollhättan

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattning
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x lätt kvällsbuffé
 • 2 x eftermiddagskaffe och kaka
 • Gratis internet

361:-
Från endast
1.019.-

Visa karta

Centralt läge i Trollhättan

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 0~5.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 0~14.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i extrasäng 25% rabatt