Bila i Nordtyskland och bo på Ringhotel Aquarium

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Ringhotel Aquarium

Åk på minisemester i Tyskland och bo på det historiska och stilfulla hotellet beläget i mitten av kanalstaden Friedrichstadt.

 • 430 km från Öresundsbron
 • 290 km från Rostock, Tyskland
 • 410 km från Göteborg, Sverige
 • 410 km från Helsingborg, Sverige
 • 180 km från Travemünde, Tyskland
 • 420 km från Sassnitz, Tyskland
 • 440 km från Swinoujscie, Polen
 • Restaurang
 • Bar
 • Inomhuspool
 • Ångbastu
 • Bastu

Om hotellet

Ringhotel Aquarim i historiska Friedrichstadt är ett stilfullt fyrstjärnigt hotell. Njut av hotellets behagliga atmosfär, professionella service, restaurangens goda mat samt den trevliga wellnessavdelningen.  

Om hotellet 

Ringhotel Aquarium i Friedrichstadt är det perfekta stället att bo på i Friedrichstadt om ni vill skämma bort er i den mysiga nordtyska staden. Hotellet ligger i en gammal historisk byggnad mitt i staden och har drivits av samma familj i över 20 år. Familjen och hotellets personal eftersträvar att driva hotellet efter det gamla tyska ordspråket "kunden är kung". Hotellet är även känt för att erbjuda bra service. 

Hotellets restaurang har ett gott anseende, där serveras rätter baserade på regionala råvaror anpassade efter säsongen. Frukosten är riklig och innehåller allt som ni behöver för att få en bra start på dagen. Hotellet har dessutom en mysig kaminbar och röklounge. I baren kan ni njuta av en läcker cocktail, öl eller läsk.  

Hotellets trevlig wellnessavdelning kan ni utnyttja kostnadsfritt. Här finns bastu, ångbad och pool. Kosnetiska behandlingar och massage kan beställas mot avgift.  

Om rummen

Hotellets standardrum är cirka 25 kvm och är bekvämt inredda för optimal komfort. Alla rum har eget bad/dusch, toalett, hårtork, TV, värdeskåp och tillgång till internet.

Vänligen observera att

Hotellet har 13 parkeringsplatser, som kostar €7.00/dygn som kan reserveras direkt hos hotellet. Allmän gratis parkering finns i området.

Det är enbart möjligt att ha med hund på hotellets komfortrum.

I bastu och ångbad är badkläder ej tillåtna.

Om ni beställer ett paket med 3 för 2 spabehandlingar på hotellet, får ni den billigaste gratis. Alla behandlingar ska beställas direkt på hotellet innan ankomst. Beställning sker per telefon på +49488193050.

Mer info

Värt att se

 • Schwabstedt (9.7 km)

  Den lille hyggelige landsby Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, hvor floden Treene skærer igennem landskabet. Det er selvfølgelig naturen, der er den største seværdighed i området og lige ved hotellet, kan I finde utallige smukke vandrestier, hvor I også kan vælge at cykle rundt. Den lille flække tilbyder en idyllisk ro, hvor I bare skal nyde den friske luft og suge til jer af den omgivende natur. Byen i sig selv er hyggelig til en lille gåtur blandt de gamle stråtækt huse og de grønne områder. I området kan I desuden finde mange sjældne plantetyper og dyrearter, når I udforsker naturen. Og generelt er der utallige muligheder for den, der gerne vil nyde en aktiv ferie, hvor det ikke bare er vandre- og cykelture, der er mulige, men også bådture, svømning og fiskeri hører til blandt favoritaktiviteterne i området. Hvis I nyder en rolig gåtur i den lille by er det en idé at kigge forbi byens kirke, der ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke opstod tilbage omkring år 1160 og er bygget i romansk stil. Læg mærke til kirkens alter, der oprindeligt stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt omkring år 1834. Alteret blev erhvervet sammen med billeder af de tolv apostle samt billeder af scener fra Jesu korsfæstelse.

  Schwabstedt
  Området omkring Treene-floden er ideelt til naturskønne vandreture under en ferie nær Husum og Friedrichstadt
 • Tönning (16.2 km)

  Igenom hela sin historia har Tönning gång på gång visat sig vara en uppfinningsrik och skicklig plats. Med Multimar Wattforum har de skapat sig något unikt i Schleswig-Holsteins nationalpark, en imponerande kombination av natur, kunskap och underhållning. Den experimentera utställningen illustrerar levande legender i Vadehavet och dess omgivningar. Det en dragplåster för hela landet och även betydelsefullt för nationalparken Schleswig-Holsteinisches Vadehavet.

  Tönning
  Missa inte ett besök i trevliga Tönning
 • Multimar Wattforum (16.4 km)

  Multimar Watt Forum är det officiella informationscentrumet för UNESCO-listade Vadehavsområdet i Schleswig-Holstein. I detta unika landskap kan man på ett deltagande och aktivt sätt lära sig allt om naturen och djurlivet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (15.2 km)

  Njut av en billig minisemester eller weekendresa och besök den lilla hamnstaden Husum i Nordtyskland, där ni kan njuta av martim stämning. Promenera längs stadens Kulturpfad för att upptäcka stadens allra viktigaste historiska platser. Här kommer ni bland annat se det gamla rådhuset, Marien kyrkan, Theodor Storms barndomshem och en gammal herrgård. Dessutom kommer ni gå förbi flera av stadens museum som rekommenderas att besöka. I den gamla fiskestadens gränder finner ni ett flertal gourmet restauranger och hamnkroger. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av hotellpaket i eller kring Husum!

  Husum
  Billig minisemester i Nordtyskland där ni i Husum finner trevliga caféer och gourmerestauranger.
 • Dannevirke (36.8 km)

  Dannevirke är Nordens största försvarsbyggnadsverk och forntidsminne. Det består av väggar och vallar och skapades samt byggdes ut mellan 600- och 1200-talet. Verket skull säkra rikets gränser mot söder och gick tvärs över Jylland mellan fjorden Slien och floden Trenen. Så sent som 1864 i slesvigska kriget fungerade Dannevirke som försvarsverk. Detta forntidsminne har en närmast mytisk roll i Danmarks historia.

  Dannevirke
  Dannevirke är Nordens största försvarsbyggnadsverk och forntidsminne.
 • Büsum (48.8 km)

  Büsum är en välbesökt stad som många turister återvänder till år efter år. Men det är inte många som vet att staden för endast 400 år sedan låg på en ö mitt i Vadehavet. Det var först i slutet av 1500-talet som Büsum blev en del av fastlandet till följd av naturlig rörelse. Från den idylliska hamnen är det endast ett par meter till ”Grünstrand” med sina många platser att vila på. Det röd- och vitrandiga fyrtornet är stadens mest kända landmärke. Büsum är också känt för räkor, promenader vid Vadehavet och stranden. Den romantiska hamnen är full av liv och rörelse perfekt för att njuta av stämningen.

  Büsum
  Büsum är en välbesökt stad som många turister återvänder till år efter år.
 • Gottorp Slott (43.5 km)

  Bila till Tyskland och boka billigt hotell i Slesvig-Holste där ni kan besöka Gottorp slott med sin vackra barockpark och tre museum; hembygdsmuseet för konst, kulturhistoria och arkeologi. Slottet ligger vid fjorden Schlei, och har haft stor betydelse i många krig mellan de danska kungarna och hertigarna av Gottorp. Frederik I egerade Danmark från Gottorp slott.

  Gottorp Slott
  Detta vackra och mäktiga barrockslottet Gottorp Slott är ett idealt utflyktsmål under en semester i Slesvig-Holsten.
 • S:t Peter-Ording (38.7 km)

  Gå på upptäcktsfärd i byn S:t Peter-Ording i Nordfriesland, där ni får hela 12 kilometer paradisliknande sandstrand, skogsområden och fascinerande klitter. Området, som varit bebyggt sedan vikingatiden, är ett mycket populärt utflyktsmål.

  S:t Peter-Ording
  S:t Peter-Ording är ett måste för naturälskare som besöker den nordtyska västkusten
 • Heide (26.8 km)

  Heide är känt som den största marknadsplats i Tyskland, med den populära Wochen marknaden varje lördags morgon och förmiddagar. Åk på kör själv semester till Heide och njut av en trevlig dag, där ni också får chans till goda shoppingmöjligheter. Här kan ni i stort sett fina allt och även traditionella souvenirer från området. Det rekommenderas även att ta en tur igenom staden och strosa runt stadens gator för att se närmare på några av de fina byggnaderna. St. Jürgen kyrkan som blev byggt 1560 är väl värt ett besök, likaså det gamla pastoratet, byggt 1739 och som ligger i närheten av kyrkan. Postelheim på Südermarkt är byggt i nyrenässansstil, medans Dreetörn-Hus från 1733 är byggt i barockstil. Och dessa är endast ett urval av många imponerande och spännande byggnader.

  Heide
  Upplev Heide med sina fina byggnader och populära Wochenmarkt.
Mer info

Karta

Ringhotel Aquarium
Am Mittelburgwall 4-8 25840 Friedrichstadt

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Komfortdubbelrum
Barn 0~5 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 5~12 i extrasäng 65% Rabatt
Barn 12~16 i extrasäng 50% Rabatt
Barn 16~100 i extrasäng 35% Rabatt