Wellnesshelg eller minisemester på Ronneby Brunn Hotel

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Ronneby Brunn Hotel

Besök det fina spahotellet, ladda upp med ny energi och njut till fullo!

Anrikt spahotell i kurort
Stort poolområde under sommaren
Närhet till golfbana och Blekinges fina skärgård
 • Restaurang
 • Bar
 • Utomhuspool
 • Inomhuspool
 • Jacuzzi

Om hotellet

Ronneby har alltid varit en känd kurort där man från 1700-talet fram till 1920-talet tog sig till, för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande välskött, blomsterprydd och härlig att promenera i. Det gamla Brunnshotellet har fortlöpande renoverats och byggts ut. På sommaren är Brunnsparken fylld av evenemang och aktiviteter. På Ronneby Brunn erbjuds ni en härlig spa-weekend eller minisemester!

Hotellet erbjuder

Anrika Ronneby Brunn, som har rötter från år 1897, erbjuder ett stort utbud av spa-behandlingar och energigivande aktiviteter. Spa-avdelningen har både inomhuspool, bubbelpool och utomhuspool. Vänligen observera att spa-behandlingarna måste bokas i förväg, direkt med hotellet.

Hotellets restaurang, "Brunnsrestaurangen", är känd för sin goda mat, som passar perfekt med hotellets hälso-koncept. Vill ni hellre äta något lätt eller ta en drink i lobbybaren, så är den öppen från eftermiddagen.

Sommar

Under sommaren har hotellet öppet ett stort utomhuspoolområde som är enormt populärt bland både stora och små. 

Beläget mitt emellan de trevliga städerna Karlshamn och Karlskrona, är hotellet idealiskt för en sommarsemester. Kör längs med Blekinges fascinerande kust och fina skärgård. Om ni vill spela golf, så ligger den närmsta golfbanan endast 500 meter från hotellet.

Om rummen

Dubbelrummen är bekvämt inredda med dusch, toalett, hårtork, balkong och TV.

Vänligen observera att

OBS! Barn i föräldrars säng erhåller endast frukost och ej middag.

Rum med extrasängar har EJ balkong.

* OBS i sommarveckorna 26-32 ingår inte SPA-entré, men fri entré till utomhusbadet Brunnsbadet ingår. Under rådande förhållanden har man i sommar infört en badgaranti vilken innebär att om inte utomhusbadet öppnar har man tillgång till SPA-avdelningen istället (begränsade barntider gäller dock fortfarande här).

Hotellet väljer själva om dom serverar en meny eller buffé. Under sommarperioden serveras buffé.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, handdukarna inte byts, rummet inte städas och papperskorgarna inte töms under er vistelse.

Mer info

Värt att se

 • Ronneby & Brunnsparken (3.2 km)

  Den fantastiska Brunnsparken inbjuder till rogivande promenader. Här kan ni också sitta och läsa en bok eller beundra blommorna. I den lilla orten Ronneby får du inte missa kulturkvarteret Bergslagen med de gamla husen från 1700-talet och de smala och krokiga gatorna i området kring Heliga Korsets Kyrka. Möllebacksgårds museum, galleriet Massmanskagården och Kulturcentrum är också värt ett besök. Utanför Ronneby hamn finns en barnvänlig strand, fiskeplats och båtuthyrning. Inte långt från Ronneby, kan man också uppleva den kulturella rundturen "Blekinges Pärla". Här öppnar konstnärerna och hantverkarna deras ateljéer och bodar. Ett annat område nära Ronneby med en vacker natur och många möjligheter för aktiviteter, är Bräkne-Hoby området.

  Ronneby & Brunnsparken
  Storsa runt i Brunnsparken under ett besök i den lilla orten Ronneby
 • Ronneby skärgård (3.9 km)

  Ronneby skärgård består av många småöar i en härlig idyllisk miljö. Den största ön heter Karön och är ett naturreservat med badplats. På sommaren tar du dig dit med båt från Ekenäs. Även andra öar t.ex. Listerby skärgård är naturreservat. Här finns underbar ekskog och du kommer endast hit med båt.

  Ronneby skärgård
  Ronneby skärgård består av flera småöar
 • Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle (21.2 km)

  Den fina naturen i Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle erbjuder många aktiviteter. En höjdpunkt är att cykla de 60 kilometerna på cykelleden längs med Bräkneådalen och uppleva både skogen och kultursamhället i den nordliga delen, som det fantastiska kustlandskapet i söder. Det finns lekplatser för barnen. Turen kan också ta dig ut på äventyr i Snapphaneskogen eller till en riktig indianby. Du kan även vandra, fiska eller pröva jaktskytte. I Järnaviks skärgård kan man paddla kajak mellan öarna, hyra båt till lite längre turer eller pröva lyckan med flugfiske, rida på islandshästar eller testa bergsklättring.

  Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle
  Bräkneådalen och Järnaviks kustsamhälle bjuder på vacker natur
 • Fridlevstad (26.3 km)

  Åk på bilsemester i Sverige och kör till Blekinge där ni kan besöka denna lilla landsbygd där en grupp invånare i 1924 beslutade att de ville bevara landsbygden för framtida generationer. Medborgarna byggde därför gemensamt ett museum i den gamla prästgården från 1800-talet. Museet visar bland annat upp bygdens hantverkstradition såsom skomakeri, träskomakeri och smedens arbete.

  Fridlevstad
  Fridlevstads charmiga kyrka i naturskönt område.
 • Blekinge Museum (29.3 km)

  Blekinge Museum ligger vid Fisketorget där skärgårdsbåtarna även lägger till. Museet visar Karlskronas betydelse som kuststad och "Blekinges rötter", samt har flera ambulerande utställningar. I Grevagården visas "1700-talets Blekinge". Här finns också en lekplats för barnen, ett mysigt café och en vacker barockträdgård.

  Blekinge Museum
  Det vackra och intressanta Blekinge Museum
 • Karlskrona (29.3 km)

  Åk på bilsemester och besök den gamla örlogsstaden Karlskrona med spännande sevärdheter. Karlskronas centrala del, som kallas Skärgårdsstaden, ligger på Trossö med omkringliggande småöar. På Stumholmen finns Marinmuseet, som årligen besöks av tusentals turister. Blekinge blev svenskt år 1658 och tills dess var landskapet danskt, och den danska staden Lyckå låg lite längre in på fastlandet från Karlskrona. Hos Risskov Bilsemester finner ni flera billiga hotell att boka för en härlig minisemester eller weekend i Blekinge!

  Karlskrona
  Besök den kända örlogsstaden Karlskrona med mysiga små trähus och en fascinerande skärgård.
 • Marinmuseum Karlskrona (29.5 km)

  Marinmuséet är en spännande upplevelse för både barn och vuxna. Museet har massor av aktiviteter för barn såsom Sjömansverkstaden, Söndagskul, Dunders däck, Fartygssimulator och inte minst skeppshunden och maskoten Pricken, som gömmer sig lite här och var på museet. För de något äldre besökarna finns massor av utställningar av allt från galjonsfigurer till u-båtar. Marinmuseum har också ett arkiv som hyser det som inte visas på utställningar. Totalt hat museet 55 000 föremål, ca 20 000 ritningar, 250 hyllmeter arkivhandlingar, 500 000 fotografier och ca 20 000 böcker, som alla behandlar sjöförsvarets historia och utveckling under århundraden.

  Marinmuseum Karlskrona
  Marinmuseum, en spännande utflykt för barn och vuxna.
 • Karlshamn (32.7 km)

  Boka billiga och prisvärda hotellpaket hos Risskov Bilsemester och kör till Blekinge där ni kan besöka Karlshamn som ligger vid floden Miesåns utlopp av Östersjön. Staden som blev en handelsstad i mitten av 1600-talet är en trevlig liten stad präglad av närheten till skärgården. Skärgården som omger staden är som upplagd för aktiviteter såsom sol och bad. Boön är mycket populärt under somrarna där det finns möjlighet för att paddla kanot och kajak, både på floden och i skärgården, och när isen lagt sig kan ni även åka skridskor här. Skärgårdsbåtarna seglar året runt, dock inte lika frekvent under vintermånaderna.


  Karlshamn
  Karlshamn är en gammal handelsstad, präglad av skärgården, sol och bad
Mer info

Karta

Ronneby Brunn Hotel
Reddvägen 2 SE-372 22 Ronneby

Barnrabatt

För att få barnrabatt måste det vara minst 2 vuxenbetalande i rummet. Rabatten är vägledande. Den exakta barnrabatten visas i bokningsformuläret.

Dubbelrum
Barn 0~5.99 i föräldrars säng 100% Rabatt
Barn 0~11.99 i extrasäng 50% Rabatt