Naturen är i fokus på er bilresa till Schweiz

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Schweiz

Rabattkoden är nu aktiv

Schweiz

Naturen är i fokus på en bilsemester till Schweiz. Det underbara alplandet är fyllt med imponerande och inbjudande naturupplevelser. De överväldigande bergen, de vackra sjöarna och de djupa dalarna sveper in er i ett drömscenario, som kan få er att tappa andan.

Landet med den kulturella mångfalden kan erbjuda upplevelser för hela familjen. Från den tysktalande delen kan ni köra genom St. Gotthard tunneln, som tar er till den italienska delen. Den sydeuropeiska atmosfären tar över och ni kan njuta av en avkopplande sommarsemester i t.ex. Lugano eller Locarno. Eller upplev en aktiv semester i Alperna, där ni har oändliga möjligheter till skidåkning, vandrings och cykelutflykter.

Schweiz erbjuder även goda möjligheter för en storstadssemester. Upplev den medeltida stadsdelen i Bern, åk till konstmuseet i Basel, ät ostfondue i Emmental eller njut av den vackra utsikten över sjön från den gamla stadsmuren i Luzern. Landets största stad Zürich ligger idealiskt vid Zürichsjön och bjuder på en unik stämning med de gamla spårvagnarna. Åk på en minisemester med exklusiv shopping i storstaden.