Minisemester i Tyskland vid vackra Östersjön

Svenska | SEK

Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Alldeles vid havet och stranden med fantastiska utflyktsmöjligheter.

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • 4-stjärnigt hotell med närhet till strand
 • Wellness med pool, bastu och ångbad
 • Bar, café och restaurang
578:-
3~5 dag från
1.559.-

1 x 3-rättersmeny

Lyxhotell vid havet

3 dagar
Från 1.559,- / spara upp till 422,-
Spara
4 dagar
Från 2.299,- / spara upp till 500,-
Spara
5 dagar
Från 3.039,- / spara upp till 579,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • 1 fl mineralvatten
 • Wellnessavdelning
Risskov Paket

2 x 3-rättersmeny

Superpris

3 dagar
Från 1.939,- / spara upp till 316,-
Spara
4 dagar
Från 2.679,- / spara upp till 401,-
Spara
5 dagar
Från 3.459,- / spara upp till 440,-
Spara
* Pris per person i dubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x kaffe och kaka
 • 1 fl mineralvatten
 • Wellnessavdelning
Risskov Paket

Det härliga strandhotellet Seehotel Boltenhagen har ett fantastiskt läge i den nordtyska semesterstaden Boltenhagen. Från hotellet tar det bara 2 minuter att promenera till sandstranden och stadens långa båtbrygga. På hotellet kan du njuta av inomhuspool och utsikt över havet. På morgonen serveras en stor ekologisk frukostbuffé.

Hotellet erbjuder

Det 4-stjärniga Seehotel Boltenhagen ligger ända ute vid Östersjön. Hotellet framstår som elegant med modern arkitektur, bar, café och två restauranger. Hotellköket tillreder alla rätter av ekologiska råvaror från Mecklenburgregionen. När vädret tillåter kan du sitta på terrassen och njuta av utsikten medan du äter. Gå en promenad längs strandpromenaden och se solen gå ner.

Slappna av i hotellets wellnessavdelning på översta våningen med uppvärmd pool, finsk bastu, bio-bastu, ångbad och avslappningszon. Härifrån är utsikten över Östersjön betagande. Skönhetssalongen erbjuder olika massage- och wellnessbehandlingar. Önskar du någon behandling, vänligen boka detta direkt på hotellet, gärna i god tid.

Hotellet erbjuder WiFi. 

Om rummen

Alla rum är bekvämt inredda och har bad eller duschkabin, toalett, telefon, sat-TV, radio, kassaskåp, minibar och hårtork. Observera att det inte finns några rum med havsutsikt på hotellet. Det är inte möjligt att boka en extrasäng för en vuxen. Extrasängar finns endast för barn upp till 14 år.

Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

30 km från
Travemünde, Tyskland
100 km från
Rostock, Tyskland
230 km från
 Sassnitz, Tyskland
260 km från
Swinoujscie, Polen
320 km från
Öresundsbron
350 km från
Helsingborg, Sverige
575 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Kletterpark Boltenhagen (2.1km)

Klätterparken i Boltenhagen kännetecknas av sitt exklusiva läge direkt vid strandpromenaden och utsikt över Östersjön. Klätterparken erbjuder 5 olika banor med utmaningar för alla åldrar. Här finns bord och bänkar, så ni kan äta picknick, och de två fåren Max & Moritz ser alltid fram emot att att få hälsa på barnen. Klättringsparken erbjuder ca 80 olika utmaningar, däribland en 80 meter lång svävbana och ett 11 meter högt klätternät.

Tarnewitz Huk (3.1km)

Naturreservatet Tarnewitz Huk ligger på Boltenhagens nordostra spets. Området är en 69 hektar stor halvö med en fantastisk flora och fauna.

SwinGolf Boltenhagen (4km)

Golfanläggningen SwinGolf sträcker sig 13 hektar och ligger direkt vid flodbredden. Det finns både en 18-hålsbana, putting green och en övningsbana. För de minsta så finns också en rolig lekplats. Vid golfbanan finns också ett kafé när det sedan är dags för lite vila och en fika.

Schloss Bothmer (4.9km)

Detta imponerande barockslott, som ligger öster om Leonorenwald i nordvästra Mecklenburg, byggdes under första häften av 1700-talet. Slottet uppfördes till greven Hans Caspar von Bothmer och är det största barockslottet i hela Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattande renovering 2009 - 2015, är slottet idag öppet för besökare och rymmer ett museum, vars medelpunkt är grevens spännande liv.

Leonorenwald (16km)

I det fantastiska område i Leonorenwald finns möjligheter att få guidade vandringsturer. I närheten ligger också 2 naturreservat, det vackra kustlandskapet mellan Priwall och Barendorf längs med Harkenbäkniederung och Brooker Wald – ett 51 hektar stort skogsområde, beläget ända ut till Östersjön.

Kalkflachmoor bei Degtow (18.5km)

Boka billigt hotellpaket i Nordtyskland och åk på en kör själv semester tillsammans med familjen. Strax sydöst om Grevesmühlen vid stadsdelen Degtow ligger ett 61 hektar skyddat naturområde. Detta kalk- och stenbrott ligger på en höjd av mellan 21 och 43 m ö h och erbjuder vackert landskap så långt ögat kan nå. Här finns idealiska förutsättningar för att se spännande fågel- och fjärlisarter. Tag med kikaren under er bilsemester och bege er ut i naturen!

Tigerpark Dassow (22.6km)

Denna familjevänliga upplevelse- och tigerpark är en av Europas största tiger- och lejonanläggningar. Parken, som öppnade 2003, har vuxit till ett 5 hektar stort område, där besökarna, förutom de många tiger- och lejonarterna, kan se bl.a. lamadjur, dromedarer och alpackor.

Wismar (24.9km)

Wismar är en av de gamla hansestäderna och stadskärnan från medeltiden är nästan helt intakt. Stadsbebyggelsen präglas av präktiga köpmanshus, många med trappstegsgavlar, som vetter ut mot gatan.

Se den gamla hamnen, Nikolaikyrkan, S:t Georgekyrkan och S:ta Mariakyrkan. År 2002 blev de historiska delarna av Wismar upptagna på UNESCO:s lista över världens kulturarv. Mitt i Wismar ligger den gamla marknadsplatsen, som med sina 10 000 kvadratmeter är en av de största i Nordtyskland. Marknadsplatsen kantas av flera statliga byggnader, bl. a. stadens rådhus. I den restaurerade rådhuskällaren visas utställningen "Bilder einer Stadt", som beskriver stadens historia och utveckling.

Lübeck (44.2km)

Hansestaden Lübeck är en av de tyska hansastädera utmed Östersjöns kust, ca 60 km nordöst om Hamburg. Staden ligger vid floden Trave och den gamla stadsdelen är en ö, omgiven av floden och kanalförbindelser.

Staden har även en hamnstad, Travemünde, en stadsdel som ligger 15 km nordöst om den gamla delen av staden.

Det är verkligen ett måste vid ett besök i staden att ta sig tid att storsa igenom den gamla staden, som ligger helt omgiven av vatten och vars kyrkor och vackra torn ger en levande bild av stadens 1000-åriga historia. Den gamla staden är med all rätt listad på UNESCO:s världsarvslista. Här finns det flera imponerande byggnadsverk som härstammar från flera olika tidsepoker såsom gotiken, renäsanssen, barocken och klassicismen.

Julmarknad i Wismar (24.9km)


Wismars julmarknad öppnas årligen av tomten själv, som kommer seglandes in i Wismar hamn och kör med häst och vagn in till den historiska marknadsplatsen där alla julbodarna står uppradade.

Från slutet av november fram till jul är Wismars julmarknad stadens absoluta höjdpunkt, omgivet av stadens rådhus, hotell, museum och butiker. På julmarknaden finner ni flera julbodar och möjlighet att köpa stöpta ljus, fånga något gott i fiskedammen och avnjuta något välsmakande att äta eller dricka.

Julmarknaden är en perfekt plats att besöka för hela familjen med slående omgivande arkitektur, mysiga bodar och aktiviteter för barn!

I 2002 sattes Wismar upp på UNESCO:s världsarvslista. En stor anledning till detta är stadens fantastiska Altstadt (gamla stadsdelen) med gotiska byggnader från hansa-perioden. Altstadt är därmed ännu en grund till att besöka Wismar och inte minst under julmarknaden.

I 1648 blev Wismar en del av Sverige, efter avslutet på det trettioåriga kriget, och var svenskt fram till 1903 då staden återigen blev tysk. Staden har dock kvar en del av sin svenska prägel och historia, som bland annat Schwedenköpfe ved Alter Hafen, stadens landmärke, vittnar om.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Alter Speicher Wismar

Inkl halvpension

Östersjökusten

Hansestaden Wismar

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Happy hour dagligen kl. 16-18
 • 1 x Besök i Hansesektkellerei inkl. 1 glas sekt
 • Gratis lån av surfplatta inkl WiFi

347:-
Från endast
1.579.-

Visa karta

Semester i Wismars gamla stadsdel

Läs mer

Wyndham Garden Wismar

Wellness nära Wismar

Östersjökusten

Specialerbjudande!

Wild Offer - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny/buffé
 • 1 x Voucher för 1 glas rött eller vittvin (middag)
 • Fri entré till bastu och pool

705:-
Endast
1.049.-

Visa karta

Wellness vid hansestaden Wismar

Läs mer

Gutshaus Redewisch

Bo elegant i vacker natur

Mecklenburg-Vorpommern

Semester vid Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Bastu och gym
 • Gratis internet och parkering

755:-
Endast
999.-

Visa karta

Herrgårdsboende vid Östersjön

Läs mer

ATLANTIC Grand Hotel

Inkl 1 x 3-rättersmeny

Östersjökusten

5 stjärnor vid Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 1 x 3-rättersmeny/buffé
 • Gratis alkoholfri dryck från minibar
 • 1 fl prosecco på rummet
 • 1 fl vatten på rummet

126:-
Från endast
2.599.-

Visa karta

Wellness precis vid Östersjöns strand

Läs mer

Hotel A 20 Wismar

Inkl. halvpension i standardrum

Mecklenburg-Vorpommern

Minisemester nära Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 2-rättersmeny
 • 2 x 1 gl. vin el. öl till maten
 • Gratis internet och parkering

429:-
Från endast
839.-

Visa karta

Vackra stränder och historiska städer

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.