Boka Semester till Frankrike

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Semester Frankrike

Rabattkoden är nu aktiv

Semester Frankrike

Ta bilen och familjen och åk på en underbar semester i Frankrike. Boka ett mysigt uppehåll med Risskov Bilsemester och få ett fint erbjudande till ett billigt pris. Det här fantastiska landet har något för alla smaker, och med oss kan ni uppleva mer och dessutom bo modernt och vackert inklusive mat.

Vi har hotell på flera platser i Frankrike, oavsett om ni är intresserade av en vinresa i Alsace eller en badresa i Nice. Självklart har vi också hotell i Paris om ni vill åka på den ultimata storstadssemestern. Om ni bokar er vistelse med oss så får ni chansen att bo centralt, så ni har en perfekt bas för att utforska allt Paris har att erbjuda: Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Montmartre och Sacre Coeur. Glöm inte att ta en tur på den berömda avenyn Champs Elysées. Här ligger ju även Disneyland Paris, så om ni reser med barnen finns det roliga aktiviteter för hela familjen.

Frankrike har mycket mer att bjuda på också, med sina vackra landskap och världsberömda mat och vin. Med oss kan ni golfa i Bordeaux, uppleva historiska sevärdheter i Normandie och se vackra slott i Le Mans. Vilket kommer ni välja att göra? Boka ett paketpris med oss och njut av Frankrike.