Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Semester Sverige

Rabattkoden är nu aktiv

Semester Sverige

Det finns inget bättre än den svenska sommaren, med prunkande natur och många soltimmar. Boka er övernattning med oss på Risskov Bilsemester och bege er till något av Sveriges finaste smultronställen. Med oss bor ni både vackert och till ett bra pris oavsett vart i Sverige ni vill bege er.

Längs Västkusten och i Bohuslän finns några av Sveriges mysigaste orter, och på sommaren sjuder det av liv och rörelse. Här kan ni äta god mat, vandra längs kusten, paddla kanot eller helt enkelt sola på de varma klipporna. Det finns garanterat något att göra för hela familjen så passa på att boka ett paket och bo mysigt nära vattnet.

På vintern kan ni istället ge er ut på skidorna och susa fram genom vackra vinterlandskap. Simrishamn och Österlen är också ett par av våra mest populära resmål, liksom Karlshamn, Dalarna och Öland. Oavsett vilket av dessa ni väljer bor ni inklusive mat på er vistelse och kommer bli väl omhändertagna.

Om ni hellre vill åka till storstadens brus så har vi vistelser i både Stockholm, Göteborg och Malmö där ni kan bo centralt och billigt under ert uppehåll, så att ni kan spendera pengarna på att skapa fina minnen tillsammans. Boka ert paketpris idag och njut av allt det vackra och unika Sverige har att erbjuda.