Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Semester Öland

Rabattkoden är nu aktiv

Semester Öland

På Solskensön Öland finns det saker att göra för hela familjen, och här har ni nära till allt. Prova på dykning och fågelskådning, rolig shopping och lokal mat. Självklart finns också fantastisk natur med fina stränder, så boka ett erbjudande med Risskov Bilsemester och bo vackert på den här unika platsen!

Det finns många historiska platser, museum och konstgallerier så ta chansen att besöka dem. En självklarhet är Borgholms Slott, men det finns mycket mer att utforska som Böda Skogsjärnväg och Ölands Museum i Himmelsberga liksom Skedemosse museum. För barnen kan vi verkligen rekommendera Eketorps Borg, där de kan ta del i hur man levde under järnåldern.

Om ni tycker om fin natur så finns det naturreservat spridda över hela ön. Det finns också utmärkta chanser till fågelskådning vid Det Stora Sträcket och Stora Alvaret. Dyka kan ni också göra, och ni kan till och med utforska en del vrak på havets botten under er vistelse. Föredrar ni lite lugnare aktiviteter så hittar ni bra badplatser runt hela ön, och precis som med allt annat på Öland är det aldrig långt bort att ta sig ett dopp. Med oss bor du både centralt och nära vattnet så hela familjen kan njuta av alla maritima upplevelser.

På tal om upplevelser så ska ni definitivt prova på den lokala maten. Visserligen är paket hos oss inklusive mat, men Öland har kultiverats i över 6000 år och här odlas allt från morötter till vindruvor. Tack vare alla dessa råvaror så finns det en unik produktion på ön, till och med av lokalt öl, vin och whisky, liksom ost och mängder av inläggningar och sylt. Boka ett uppehåll hos Risskov Bilsemester idag och ha det mysigt på Öland till ett billigt pris!