Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Semester Skåne

Rabattkoden är nu aktiv

Semester Skåne

Åk på en spännande semester i Skåne, inom Sveriges gränser men fullt av upplevelser för hela familjen. Boka er vistelse via Risskov Bilsemester och bo billigt inklusive mat, så att ni enkelt kan koppla av och njuta under ert uppehåll.

Ett av de mest populära resmålen här är självklart Österlen, men det finns så mycket mer att upptäcka. Skånes landskap är kompakt och skiftande så ni kan kombinera flera olika sorters terräng under en och samma semester. Landskapet har slående klippkuster som stupar rätt ner i havet liksom vita, vidsträckta stränder. Det finns frodiga lövskogar men också trolsk urskog i norra Skåne, och dessutom sjölandskap med rå, orörd natur. Boka ett mysigt paket idag och upplev det på egen hand!

För vandring är det Skåneleden som är det självklara valet. Den löper genom hela Skåne, och det är bara att följa de orangea skyltarna. Vill ni däremot ha lite närmare till civilisationen så kan ni vandra längs Romeleåsen, som ligger nära både Malmö och Lund.

Just Malmö och Lund är Skånes största städer och vi har hotell centralt i båda två, självklart till ett bra pris. Här bor ni modernt och kan njuta av rolig shopping och god mat. I Malmö finns många museer och konstgallerier, för den som tycker om kultur. När ni behöver lite andrum kan ni njuta av någon av stadens många parker. I Lund finns det charmiga kullerstensgator och massor av mysiga kaféer och butiker.

Boka ett erbjudande till Skåne idag och njut av ett av Sveriges absolut vackraste landskap!