Minisemester på Sinatur Hotel Frederiksdal

Svenska | SEK

Frederiksdal Sinatur Hotel

Natursköna omgivningar på modernt hotell i Kgs. Lyngby nära Köpenhamn

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Härliga omgivningar och naturupplevelser
 • Stämningsfullt hotell i Kongens Lyngby
 • Närhet till Köpenhamn och sevärdheter
1.136:-
3~4 dag från
1.829.-

Inkl. halvpension

Vackert nära Köpenhamn

3 dagar
Endast 1.829,- / spara upp till 682,-
Spara
4 dagar
Endast 2.669,- / spara upp till 1.137,-
Spara
* Pris per person i superiordubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis uppgradering till Superior rum
Risskov Paket

Inkl 3-rättersmeny och 1 gl. vin i lobbybaren

Vackert nära Köpenhamn

3 dagar
Endast 2.249,- / spara upp till 572,-
Spara
* Pris per person i superiordubbelrum

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x 3-rättersmeny
 • 1 x 1 gl vin i lobbybaren (15-17)
 • Gratis uppgradering till Superior rum
Risskov Paket

Inkl 3-rättersmeny och 1 gl. vin i lobbybaren

Vackert nära Köpenhamn

4 dagar
Från 3.269,- / spara upp till 924,-
Spara
* Pris per person i superiordubbelrum

4 dagar inkl.

 • 3 x övernattningar
 • 3 x frukost
 • 3 x 3-rättersmeny
 • 1 x 1 gl vin i lobbybareb (15-17)
 • Gratis uppgradering till Superior rum
Risskov Paket

Frederiksdal Sinatur Hotel ligger beläget i vackra och idylliska omgivningar, mellan Furesø och Bagsværd Sø, inte så långt ifrån Köpenhamn. Här erbjuds ni en vistelse i en bekväm miljö med möjligheter att utforska naturen, Köpenhamn och övriga Nordsjälland.

Hotellet erbjuder

Hotellet ligger omgivet av Furesø, Bagsværd Sø och Lyngby Sø, i ett idylliskt skogsområde, i utkanten av Kongens Lyngby. De natursköna närområdena ger er ideala möjligheter för vandring och cykelturer. Cyklar finns att hyra under er vistelse.

Det korta avståndet till Köpenhamn ger er naturligtvis också en bra utgångspunkt för upplevelser i storstaden, med shopping och sightseeing, samt möjligheter att ta del av andra spännande sevärdheter som Frederiksborg Slott, Dyrehaven och Bakken, Experimentarium och Louisiana-museet.

Varje morgon bjuds ni på en härlig start på dagen med en god frukostbuffé. Restaurangen serverar även utsökta måltider, med ekologiskt och miljövänligt fokus. Här kan maten avnjutas tillsammans med en fin utsikt över Mølleåen, som förbinder Furesø och Lyngby Sø. Senare på kvällarna erbjuds dessutom goda drinkar i den stämningsfulla baren.

Gratis parkering och kostnadsfritt trådlöst internet erbjuds.

Om rummen

Hotellet har 60 rymliga och ljusa rum med utsikt över naturen, som erbjuder en bekväm bas under er semester i Nordsjälland.

Välj mellan enkelrum och dubbelrum, samt möjlighet till extrabädd på dubbelrummen. Samtliga rum är utrustade med eget badrum och toalett, bekväma sängar, telefon och TV.

Rumstyper

Enkelrum

1 / 2
Trevliga enkelrum på 15 m² med eget badrum, en bekväm säng, kaffe och te-faciliteter, telefon och TV. Flera av rummen har även utsikt över skogen och Mølleåen.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

49 km från
Öresundsbron
210 km från
Rostock, Tyskland
370 km från
Göteborg, Sverige

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Lyngby (4.7km)

I Kongens Lyngby kan du hitta många bra shoppingmöjligheter, inklusive Magasin du Nord och Lyngby shoppingcenter.

Kongens Lyngby kännetecknas också av ett flertal slott som ligger i stadens närhet. Besök till exempel Sorgenfri slott, var kungligheter bott i flera generationer. Här finns en fin slottsträdgård, var det mesta är öppet för allmänheten.

Besök även Sophienholm, som ligger nära härliga Bagsværd. I omedelbar närhet hittar du också Marienborg och Eremitageslot.

Gentofte (10km)

Gentoftesjön ligger vid Gentofte Hotel och är perfekt för att ta en rask promenad eller joggningtur på 2,5 km.

Gentofte kyrka ligger bara 300 meter från hotellet. Kyrkan är Gentoftes äldsta byggnad från 1100-talet och Danmarks näst äldsta kyrka.

Ta en promenad i Bernstorffsparken, en underbar slottspark som omger Bernstorff slottet - den kungliga familjens forna hem med en vacker rosenträdgård.

Besök Kildeskovshallen med vackert poolområde och panoramafönster. Det finns 2 pooler att välja mellan samt en barnpool. Kildeskovshallen är öppen hela året, med undantag för jul och nyår. Den ligger bara 500 meter från Gentofte Hotel.

Dyrehaven (11km)

Med sina över 300 år som skyddad skog och djurreservat har Dyrehaven genom flera generationer varit ett populärt utflyktsmål för såväl kungar som vanliga medborgare. Dyrehaven ligger endast 20 minuter norr om Köpenhamn, med tack vare sin fridfulla miljö känns det som att området ligger långt bortom storstadens livliga gator. Parken är känd för sina över 2000 vilja hjortar som ni med stor säkerhet kommer stöta på under en promenad i skogen eller längs ängarna.

I 2015 blev Dyrehaven listad på UNESCOs världsarvslista på grund av sin spännande historia som jaktområde för kungafamiljen. När ni går runt i parken så lägg märke till de stjärnformade knutpunkterna längs med stigarna, som anlades för att jägarna enklare skulle kunna följa hundens färd genom skogen.

Mitt i den stora naturparken ligger kungens jaktslott, Eremitageslottet, varifrån ni bjuds på en vacker utsikt över Öresund. Det vackra barockslottet byggdes av kund Christian VI mellan 1734 och 1736. Det finns möjlighet att köpa biljetter till en rundvisning på slottet under sommaren.

Experimentarium (12.4km)

Risskov Bilsemester erbjuder flera olika alternativ av billiga minisemstrar och weekendresor för familjer. Bila i Danmark och besök den spännande och lärorika sevärdheten Exprimentatrium. Efter en större renovering, brand och en helt otrolig insats har Experimentarium åter öppnat dörrarna, på sin gamla adress i Tuborg Havn i Hellerup. Danmarks vetenskapscenter är åter redo att överraska och förbluffa sina besökare, som själva kan prova på de många experimenten, som bara väntar på att få förklara varför, hur och vad som händer när det grundläggande inom vetenskapen testas. Prova också världens första interaktiva biograf, baserad på rörelsesensorer, där alla ska hjälpa till med att bekämpa de mörka dimmorna för att hjälpa flickan Anna. Det har kommit helt nya utställningar efter återöppnandet i januari 2017 och därför är det ingen överraskning att Experimentarium har fått en särskild plats på listan över riktigt bra familjeupplevelser. För barnen öppnar det sig en helt ny värld och för de vuxna är det trevligt att få lära en massa nytt.

Superklien (14.3km)

Börja ett besök från Nørrebrogatan och träd in i det röda landskapet, även känt som "röda platsen", som är dedikerat till fysiska aktiviteter, utrustat med olika träningsredskap. Fortsätt in i Superklien till den "gröna parken", inrett med en lekplats och goda picknick möjligheter. Superkilen är identifierbara med sina asfalterade neonröda, rosa och orangea färger och omslag mellan Mimersgatan och Nørrebrogatan. Där finns även några caféer som även är med och skapar en god stämning och härlig atmosfär. Tag med barnen som säkerligen kommer tycka att det är en rolig plats och fint landskap fyllt av färger och konst.

Assistenskirkegården (14.9km)

Denna mycket speciella kyrkogård ligger på Nørrebro i Köpenhamn och blev först upprättad för att det inte fanns plats innanför stadsmurarna. Men Assistens Kirkegården är mest känd för att flera berömda personer ligger begravda där. Den vackra kyrkogården vittnar om tidens gång. Besök några av berömdheternas gravar t.ex. H.C. Andersens, Kierkegaards, Eckersbergs, Scherfigs, Niels Bohrs og Etta Camerons gravplatser.

Rosenborgs Slott (16.1km)

Det vackert anlagda slottet ligger i hjärtat av Köpenhamn och blev byggt efter order av Christian IV i den då nyanlagda kungliga trädgården. Slottet är också hem för några av Danmarks största kulturskatter och i källaren finns en utställning med de danska kronjuvelerna och kungakronan. Riddarsalen är en ståtlig sal med en tronstol gjord av en narhvalstand. Där finns även en imponerande utställning av Flora Danica och venetiansk glas som kan beskådas i tornkammaren. I skattkammaren bevaras kronjuvelerna bakom lås och tjocka murar. Kronorna är fullt utsmyckade med allt vad ifrån ädelstenar och guld. Kronjuvelerna består av några av världens finaste och mest värdefulla smaragder.

Den lilla havsfrun (16.5km)

Den lille havsfrun är en av Danmarks absolut populäraste och mest besökta turistattraktioner. Hon sitter på Langelinie i Köpenhamn och hälsar besökare välkomna till Köpenhamns hamn.

Köpenhamn (16.8km)

Köpenhamn har givetvis en massa sevärdheter, som alla huvudstäder, och är väl värd att uppleva under en härlig weekend, minisemester eller bilsemester. Börja med den största turistattraktionen och Danmarks varutecken: Den lille Havfrue (Den lilla Sjöjungfrun). Statyn är Danmarks och en av världens mest fotograferade statyer. Att passera Amalienborg (slottet) är också ett måste under er Köpenhamnsvistelse. Christiansborg, Rundetårnet och Rosenborg Slott är även värt ett besök. Glöm inte en shoppingrunda på Strøget, som startar vid Rådhusplatsen och går till Kongens Nytorv. Fortsätter ni över Kongens Nytorv kommer ni till Nyhavn, som samtidigt är det moderna Köpenhamns mest folkliga och levande mötesplats och ett stycke gammal Köpenhamnsromantik. Med eller utan barn är det alltid kul att gå en sväng på Tivoli, speciellt på kvällen.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Hotel Marina Vedbæk

Uppehåll med frukostbuffé

Storkopenhamn

Granne med Östersjön

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beläget vid hamnen

223:-
Endast
1.269.-

Visa karta

Underbart läge vid Öresund

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Standard dubbelrum
 • Barn 0~4.99 år i föräldrarnas säng 100% rabatt
 • Barn 5~11.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 12~99.99 år i extrasäng 35% rabatt

Comwell Holte

15 km norr om Köpenhamn

Storkopenhamn

Upplev Holte

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

236:-
Från endast
2.099.-

Visa karta

Bo i naturen, men ändå nära Köpenhamn

Läs mer
Barnrabatter
Se våra bra barnpriser.
För att få våra fördelaktiga barnpriser krävs minst 2 fullt betalande vuxna i rummet Dubbelrum
 • Barn 0~2.99 år i föräldrarnas säng gratis
 • Barn 3~11.99 år i extrasäng 380.28169014085kr per natt
 • Barn 12~99.99 år i extrasäng 760.56338028169kr per natt

Glostrup Park Hotel

Uppehåll med halvpension

Storkopenhamn

Nära till Köpenhamn

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 2-rättersmeny
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.072:-
Från endast
1.289.-

Visa karta

Besök en av Danmarks bästa restauranger

Läs mer
Barnrabatter
För att erhålla barnrabatt skall det vara minst 2 betalande vuxna i rummet.
Den exakta barnrabatten visas i bookingformuläret. Dubbelrum
 • Barn 6~11.99 år i extrasäng 50% rabatt
 • Barn 12~99.99 år i extrasäng 20% rabatt