Prisvärd krosemester på historiska Sindal Kro

Resmål
Betalning

Betalning

Presentkort

Sindal Kro & Hotel

Åk på krosemester till Nordjylland och upplev områdets många sevärdheter.

Charmig krostämning
Vacker natur och spännande upplevelser på Nordjylland
Ät goda traditionella danska rätter
 • 525 km från Öresundsbron
 • 650 km från Rostock, Tyskland
 • 22 km från Göteborg, Sverige
 • Restaurang
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Hiss

Om hotellet

Åk på krosemester till Nordjylland och mysiga Sindal. Staden har ett rikt kulturliv med flera museer och historiska byggnader. Det är inte heller långt till Nordjyllands många sevärdheter. Ta med familjen till akvariet i Hirtshals, örnreservatet eller till populära semesterorten Skagen.

Hotellet erbjuder

Sindal Kro & Hotel är en trevlig samlingspunkt som bjuder på en mysig och avslappnad atmosfär. Här har bland annat legendarer som Gustav Weid och Knut Becker avnjutit god tillagad mat. Kroen är belägen mitt i Sindal, strax ovanför stationen och endast ett par minuters promenad från ortens huvudgata. På Sindal Kro & Hotel serveras krorätter, enligt gammal tradition i den mysiga restaurangen. Menyn varierar beroende på årstid, då maträtterna alltid tillagas med färska råvaror. På terrassen kan ni njuta av en kopp kaffe, om vädret tillåter. 

Gratis parkering erbjuds för hotellets gäster.

Om rummen

Samtliga rum är ljusa och enkelt inredda med eget badrum, toalett samt TV.

Vänligen observera att

Incheckning sker mellan kl. 14.00-18.00. Middag serveras kl. 18.00.

Det är inte möjligt att betala med betal- eller kreditkort på hotellet.

Uppehållet är med slutstädning, vilket innebär att sängarna inte bäddas, rummet inte städas och handdukarna inte byts under vistelsen. Nya handdukar kan hämtas i receptionen mot avgift.

Mer info

Värt att se

 • Frederikshavn (20.4 km)

  Uppe på toppen av Danmark ligger Frederikshavn ut mot Kattegatt. Frederikshavn är en handelsstad, som varje år har över 5 miljoner besökare. Staden har en trevlig atmosfär och är omgiven av vacker natur och friska fläktar från havet. Ta en tur upp i Krudttårnet eller besök Fiskeklyngen, som är Frederikhamns äldsta stadsdel ända från år 1568. Historiska upplevelser väntar på Bangsbo Fort och Bunkermuseet, som ligger i den södra delen av satden. Från fortet är det en storslagen utsikt över Frederikshavn och Kattegatt, och på klara dagar kan man se ända upp till Skagen. Bunkermuseet är en av de 20 bunkrarna, som inte längre används av sjövärnet. Sommaren kan ni tillbringa på "Palmestranden" och resten av året pågår flera event i staden.

  Frederikshavn
  Utsikt över Kattegatt, bunkermuseet och "Palmestranden"
 • Bangsbo (21.5 km)

  Upplev Bangsbo i södra Frederikshavn som erbjuder upplevelser för alla åldrar. Bangsbo är en lugn oas med med både natur och kultur. Här finns historia från andra världskriget, en imponerande botanisk trädgård, en djurpark med hjorthägn och t.ex. ekorrar. Vid Bangsbo museum kan ni se fordon från andra värlskriget. Åk på familjesemester till barnvänliga Bangsbo.

  Bangsbo
  Lummig och vacker natur vid Bangsbo. Ta en familjevänlig minisemester och upplev lugnet
 • Örnreservatet i Bindslev (22.2 km)

  Besök det fantastiska Eagle World, Örnarnas Nationalpark i Bindslev. Här får ni en upplevelse för livet bland de ca 100 rovfåglarna. Reservatet etablerades år 1980 av den numera avlidne polske författaren Frank Wenzel, som under 55 år av sitt liv studerade och fotograferade rovfåglar.

  Örnreservatet i Bindslev
  En Bald eagle eller Vithövdad havsörn spejar efter byte
 • Tornby Gl Købmandsgård (23.5 km)

  Den 200 år gamla handelsgården kan vara en spännande sevärdhet för hela familjen. I den gamla butiken och lanthandeln handlar ni över disk på samma sätt som år 1860 och barn kan få prova på den gamla viktvågen som användes för att väga mjöl, potatis och diverse handelsvaror. Detta samtidigt som de vuxna kan se å olika utställningar om dåtidens lanthandels traditioner.

  Tornby Gl Købmandsgård
 • Nordsøen Oceanarium (27.1 km)

  Ett besök på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals är ett spännande äventyr under havsytan. Med 70 akvarier med över 6500 fiskar och andra havsdjur är det lätt att tillbringa en hel dag i Nordeuropas största akvarium. Lek och kunskap är i fokus för alla på akvariet.

  Nordsøen Oceanarium
  Studera de söta delfinerna på nära håll
 • Rubjerg Knude Fyr (27.8 km)

  Rubjerg Knude Fyr förväntas försvinna ut i havet innan år 2020, så skynda på att uppleva denna vackra fyr. Det är ett unikt ställe att uppleva en solnedgång på!

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr kommer att försvinna i havet ca år 2020!
 • Bunkermuseet Hirtshals (29.3 km)

  För er som har ett intresse i historia så är ett besök till Bunkermuseet väl värt ett besök. Museet är Danmarks enda utgrävda kompletta tyska försvarsanläggning från andra världskriget som idag är öppet för allmänheten att beskåda.

  Bunkermuseet Hirtshals
  Museet är Danmarks enda utgrävda kompletta tyska försvarsanläggning från andra världskriget
 • Hirtshals Fyr (29.3 km)

  Besök Hirtshals Fyr som är ett imponerande byggnadsverk under en sommarsemester med familjen i Danmark. Fyren byggdes 1862 och är 35 meter högt. Passa på att gå upp för de 144 trappstegen och njut av den slående utsikt över hav, kust och land som erbjuds från toppen av fyren.

  Hirtshals Fyr
  Kör själv semester till Hirtshals Fyr som uppfördes 1862 och är 35 meter hög.
 • Råbjerg Mile (38.0 km)

  Sanddynen är ca en kvadratkilometer, innehåller 3,5 miljoner kubikmeter sand och är som högst 40 meter. Dynen ligger mellan Skagen och Fredrikshavn i Danmark och den vandrar ca 15 meter i nordöstlig riktning varje år, vilket innebär att den om 100 - 200 år kommer att täcka vägen, som leder fram till staden Skagen. Klättra upp på sanddynen och njut av utsikten.

  Råbjerg Mile
  Råbjerg Mile vandrar långsamt över norra Jylland
Mer info

Karta

Sindal Kro & Hotel
Jernbanegade 4 9870 Sindal