Kör själva till Ski Lodge Gautefall med Risskov Bilsemester

Svenska | SEK

Ski Lodge Gautefall

Familjevänlig skidort i norska Telemark

» Få avstånd från din hemadress

Höjdpunkter

 • Beläget vid pisterna och perfekt för en vintersemester
 • Aktiv semester i fjällen både sommar- och vintertid
 • Ljust och trevligt boende i lägenheter
2.277:-
3~8 dag från
2.239.-

Nära skidort

Familjesemester i Norge

3 dagar
Från 2.239,- / spara upp till 710,-
Spara
4 dagar
Från 2.839,- / spara upp till 981,-
Spara
5 dagar
Från 3.489,- / spara upp till 1.313,-
Spara
6 dagar
Från 4.029,- / spara upp till 1.734,-
Spara
7 dagar
Från 4.679,- / spara upp till 1.956,-
Spara
8 dagar
Från 5.329,- / spara upp till 2.277,-
Spara
* Pris per enhet i 2-personers lägenhet

3 dagar inkl.

 • 2 x övernattningar
 • Nära skidort
 • Sänglinne och handdukar
 • Gratis parkering och WiFi
 • Slutstädning
Risskov Paket

Ski Lodge Gautefall är ett av Telemarks största skidcenter och ligger centralt beläget på Gautefallheia, mellan Drangedal och Nissedal i södra Norge. Gautefall är en familjedestination som passar perfekt för barnfamiljer både sommar- och vintertid. 


Om hotellet

Gautefall består av sex skidbackar med en expresslift för sex personer, tre släpliftar och två rullband. Det är också öppet sommartid och då kan hotellets gäster bege sig ut på cykelturer och vandringsturer i bergen i den vackra norska naturen. Det finns möjlighet att fiska i en närliggande sjö.

Efter en lång dag med vandringsturer, skidåkning eller cykling kan hotellets gäster slappna av i trädgården eller i det gemensamma sällskapsrummet. Vintertid är Ski Logde Gautefall en kompakt skidort med lägenheter och det erbjuds både en matservice samt service av lägenheter och stugor. 


Restaurangen och baren på Ski Lodge Gautefall har öppet på helger under lågsäsong och alla dagar under högsäsong. Ni kan också välja att äta på Rytterspranget Café, som ligger högst upp på berget och som serverar ett stort urval av mat och dryck hela vintern. Under påsken erbjuds livemusik och härliga matupplevelser. Om ni vill ha något mer avslappnat kan ni välja den lugna atmosfären i baren Bjørnehiet, och om ni gillar dans och hög musik ska ni besöka BånnSki, där det alltid brukar vara en festlig stämning!


Om lägenheterna


Några av lägenheterna ligger i huvudbyggnaden och några ligger på andra sidan vägen (Club Gautefall, Gautefall Apartments och stugor). Lägenheterna har olika storlek och standard (läs mer i rumsinformationen). Priset som visas är för två personer, men det är också möjligt att boka lägenheter för tre till fyra, fem eller sex till sju personer. Ski Lodge Gautefall erbjuder enkla lägenheter med terrass eller balkong, gratis trådlöst internet och TV. Det finns kök med kylskåp, ugn och vattenkokare. Lägenheterna är rökfria men inte allergivänliga. 

Rumstyper

3-personers lägenhet

1 / 6
Lägenhet med fyra sängar av olika standard där de flesta lägenheterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng (160 cm bred) och en våningssäng. Badrum med dusch och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV. Lägenheten är rökfri men inte allergivänlig.
» Se fler rumsspecifika bilder

4-personers lägenhet

1 / 6
Lägenhet med fyra sängar där de flesta lägenheterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Badrum med dusch och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV.
» Se fler rumsspecifika bilder

2-personers lägenhet

1 / 6
Lägenhet med fyra sängar där de flesta lägenheterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Badrum med dusch och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV. Lägenheten är rökfri.
» Se fler rumsspecifika bilder

5-personers lägenhet

1 / 4
Lägenhet med fem sängar som har antingen två separata sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en våningssäng med tre sängar eller ett separat sovrum med alla sängar i samma rum. Badrum med dusch och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV. Några av lägenheterna har kaffemaskin, vattenkokare, mikrovågsugn och diskmaskin (eller någon av dessa).
» Se fler rumsspecifika bilder

6-personers lägenhet

1 / 5
Lägenhet med sju sängar fördelade på antingen två separata sovrum, ett med två bäddsoffor och ett med en våningssäng med tre sängar eller två separata sovrum där det ena har en dubbelsäng och det andra har en vanlig våningssäng och en våningssäng med tre sängar. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV. Några av lägenheterna har kaffemaskin, vattenkokare, mikrovågsugn och diskmaskin (eller någon av dessa).
» Se fler rumsspecifika bilder

7-personers lägenhet

1 / 7
Lägenhet med sju sängar av olika standard och fördelade på antingen två separata sovrum, ett med två bäddsoffor och ett med en våningssäng för tre personer eller två separata sovrum där det ena har en dubbelsäng (160 cm bred) och det andra har en vanlig våningssäng och en våningssäng med tre sängar. Badrum med dusch eller badkar och toalett. Köksdel med matbord, enkelt kök med två plattor, ugn och ett litet kylskåp med frys. Vardagsrumsdel med soffa och TV. Några av lägenheterna har kaffemaskin, vattenkokare, mikrovågsugn och diskmaskin (eller någon av dessa). Lägenheterna är inte allergivänliga.
» Se fler rumsspecifika bilder
Notera att foton och planbeskrivningar är vägledande och kan avvika från de visade

Avstånd till hotellet

230 km från
Svinesundsbron

Avstånd till din hemadress

Ange ditt postnummer så ger vi dig avståndet till hotellet. Enklare än så kan det knappast bli.

Utflyktsmål i närheten av hotellet

Åmli (44.7km)

Åmli ligger i kommunen Aust-Agder i Norge och har 1800 invånare. Känt for sin konst och kulturhistoria finns här både utställningar och försäljning av lokala souvenirer. Flera vandrings och cykelleder samt möjlighet att paddla kanot eller fiska i Valleklien och Nidelva erbjuds.

Åmli aktivitets och badpark (44.7km)

Ett stenkast fran Åmli centrum finner ni aktivitets och badparken. Parken erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. Området har fiskeplats, badbrygga ute i vattnet, grillhus med sittplatser, beachvolleyball, minigolf, tennis, badminton och skateboardpark.

Parken har också tillgång till parkering och toaletter finns på området.

Klättring i Trogfjell (44.7km)

Via Ferrataen i Trogfjell kan ni prova på klättring. Klättra 200 meter uppför Ferrataen och få en fantastisk utsikt över Åmli.

Klättringen kräver ordentlig utrustning och för ovana klättrare rekommenderas all förfråga om att ha medföljande guide.

Utrustning finns att hyra och guidning finns på förfrågan på norska, tyska och engelska.

Mer info finns att tillgå hos Vist Wildernes.

Vandra längs Trogfjellstigen (45km)

Trogfjellstigen är en vandringsled med kulturhistoriska drag. Med utgångspunkt från Åmli och Elvarheim museum tar man sig upp for bergets topp längs den kända stenbron, som är en av de längsta i norra Europa. Stigen är inte avancerat och därmed for alla och passar även barnfamiljer. Turen tar ca 2 timmar, är 1,6 km lång och högsta höjden nås på hela 430 meter. Uppe på Trogfjellet finns det sittbänkar där man kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten.

Parking finner ni vid Elvarheim Museum.

Ridning i Kviteseid (53km)

För er som är hästintresserade och sugna på en ridtur under er semester, så arrangerar Straand Hestesenter ridturer i skogen. Centret har öppet varje dag mellan 10:00 - 17:00 och hästarna fodras mellan kl 13:00-15:00.

Slädtur i Vrådal (53.2km)

Det är verkligen en äventyrlig upplevelse att tag er ut på slädtur i skogen i Vrådal. Sätt er bekvämt tillrätta och bara njut när ni glider igenom det vita vinterlandskapet. Turer går att beställa med Vrådal Panorama Skidcenter eller hos Quality Straand Hotel.

Båttur med M/S Fram (53.1km)

Hos Risskov Bilsemester finns alltid erbjudanden om billig bilsemester. Planera er sommarsemester i Norge och upplev Telemarks storslående natur. Avsätt en dag till till en tur med veteranbåten M/S Fram från Vrådal. Båten går in i insjöarna Nisser och Vråvatn. Slussturer är också inlagda.  Veteranbåden M/S Fram går från maj till oktober, så missa inte upplevelsen av båtturen när ni åker till Vrådal.

Reviews
Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Välj det paket som matchar dina önskemål för din nästa bilsemester

Har du några frågor? Kontakta vår kundservice

Kontakta oss:
Tel: 040 611 6130
Email: kontakt@risskov.se

Våra öppetider är:
Måndag - Fredag: 9 - 17
Lördag - Söndag: 10-15 

Andra hotell i närheten

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl 5-rätters meny

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattn. m. frukost
 • 2 x 5-rättersmeny
 • 1 x alkoholfri välkomstdrink
 • 2 x Tillgång till spa
 • 2 x Gratis parkering

2.013:-
Endast
2.189.-

Visa karta

Charmigt wellnesshotell i Norge

Läs mer

Vrådal Ferieleiligheter

Inkl. 1 kvällsbuffé

Vestfold och Telemark

Familjesemester i Norge

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 1 x kvällsbuffé
 • kaffe efter middagen
 • Tillgång till pool
 • Gratis internet och parkering

648:-
Från endast
1.049.-

Visa karta

Vackra naturupplevelser i Norge

Läs mer

Grand Hotel Arendal

Centralt läge med maritim omgivning

Agder

Skärgårdsidyll i Arendal

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukost
 • 2 x lätt kvällmål
 • Gratis internet
 • Maritim inredning

979:-
Från endast
1.079.-

Visa karta

Idyllisk skärgårdsmiljö i Arendal

Läs mer

Pan Garden

Inkl. 1 x 2-rättersmeny/buffé

Agder

Mitt i naturen

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 1 x 2-rättersmeny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

807:-
Från endast
1.199.-

Visa karta

Mysigt hotell vid Valleklien

Läs mer

Langesund Bad

Inkl halvpension

Vestfold och Telemark

Badhotell i Telemark

Risskov Paket - 3 dagar inkl.
 • 2 x övernattningar
 • 2 x frukostbuffé
 • 2 x 3-rättersmeny
 • Gratis internet och parkering
 • Historiskt hotell

1.033:-
Från endast
1.559.-

Visa karta

Historiskt badhotell i södra Norge

Läs mer
 
Dina data och cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga erfarenheten av risskov.se. När du klickar "OK" accepterar du användandet av cookies og Inställningar.