Risskov Bilsemester har Sveriges bästa priser på hotell och hotellpaket

OK

Slovakien

Filtrera sökresultat

Enkelrum
Familjerum
Camping
Hotell med rökarrum
Gratis parkering
Hund tillåtet
Hotell med en övernattning
Hiss på hotellet
Internet på hotellet
Gym på hotellet
Wellness- och SPA-faciliteter
Inomhuspool
Utomhuspool
Restaurang
Vid strand
Centrum
Nära till vatten
Nära till skidområde
Semesterlägenheter
Endast frukost
Inklusive middag
All inclusive

Slovakien

Slovakien

Slovakien har ett bra läge i östra Europa och erbjuder det bästa oavsett typ av semester. En storstadssemester i vackra Bratislava eller en natursemester i Tatra-bergen tillhör erbjudandena hos Risskov Bilsemester. Slovakien är fint året runt och är som upplagt för såväl vinter- som sommarsemester.

Åk på en minisemester till Bratislava, där du kan möta den gästvänliga befolkningen och uppleva de spännande traditionerna. Besök stadens berömda slott varifrån kan du se ända till Wien på en klar dag. Slottet reser sig högt över staden med utsikt över Donau. En restaurang, en bar eller ett café finns i varje hörn och en bilsemester till Bratislava är som gjord för en gourmetsemester. Njut också av shopping och landets fina vinkultur.

Slovakien erbjuder en vacker naturupplevelse. Genom bergiga landskap med inbjudande natur och kristallklara sjöar kommer du under en kör själv-semester i Slovakien att uppleva bland annat trevliga byar, där man fortfarande använder häst och vagn. Är du ute efter en aktiv semester kan det kombineras med en spa-semester i höga Tatra, som är ett paradis för vandrare med flera vattenfall, vackra bergssjöar och djupa dalar.

Klicka här för att läsa mer...